Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята LG FH2G6WDS3

мнения за LG FH2G6WDS3Стилният външен вид на тесната пералня LG FH2G6WDS3 привлича потребителите от доста време. На всички обаче е ясно, че външният вид на оборудването далеч не е първото нещо, на първо място, машината трябва да изпълнява добре своята функция, да е надеждна и удобна в експлоатация. Всичко това важи ли за LG FH2G6WDS3? Докато не опитате, не знаете, затова питаме хората, които вече са купили такава машина и я използват от известно време.

Мнения на доволни собственици

Алина, Рязан

Не го разбирах преди, а сега не разбирам какви са функциитеРазмита логика и шестото чувство обаче експериментално разбраха, че тези две „неща“ подобряват измиването. Изглежда, че теглото на прането и заетостта на барабана, а вероятно дори и вида плат, се вземат предвид, експертите ще ме коригират, ако това, но виждам резултата, това говори само за себе си.

LG FH2G6WDS3 - това не е първата ми кола, преди това беше стара такава от същата марка, редовно се миеше в продължение на 7 години, след това я отписахме и я подарихме на близки в селото. Качеството на измиване също беше добро за нея, но изглежда LG FH2G6WDS3 е следващата стъпка в развитието на технологията за пране. Удоволствие е да го използваш

Жалко е, че машината не изсушава това пране, би било пълен комплект.

Надежда, Мичуринск

От две години съм пенсионер, но никога досега не съм използвал автоматична пералня, считах това за излишък. Тази година седях без топла вода и се отказах, купихме с дядо ми LG FH2G6WDS3. Сега дори дъщерите ни носят дрехи, намериха добра машина, късмет!

Любов, ЕкатеринбургLG FH2G6WDS3 контролен панел

Машината е добра, модерна, даде син, сега украсява банята ми. Рядко мия, но предпочитам всичко с ръце, по-добре се мие, но не можете да миете пастелите с ръце, така че го зареждам в машината. Прането се измива качествено, изваждате го от барабана почти сухо. Искам да благодаря на производителите, че произвеждат такива машини, Бог да ви благослови!

Юлия, Москва

Има много режими за пишещата машина на LG FH2G6WDS3, но по същество нямам нужда от тях. В 90% от случаите съм доволен от програмата Интензивно 60, но това съм аз, други, може би, ще харесат останалите. Добре е също така, че машината стои вкоренена на място, дори когато купчина пране в барабана се изтръгва при 1200 оборота в минута. На теория с такава скорост машината трябва да "скача като сайга" в банята, както направи старата ми Кенди, но не, тя стои на внимание.

LG FH2G6WDS3 не е обемна, дори, до известна степен, мъничка. Изглежда, това впечатление се дължи на дизайна, между другото, и изглежда невероятно. Отначало мислех да купя напълно вграден модел, да го затворя в специален шкаф, за да не се вижда. Сега разбирам, че няма да крия такава красота. Ограничихме се като премахнахме горния капак и пъхнем машината под плота в кухнята. Разбира се, няма място за пишеща машина в кухнята, но имаме такава ситуация - няма къде да поставим шайбата, дори да я убием!

Намерихте този модел в мрежата, като прочетете отзиви на клиенти. Благодаря ти много, че ми даде добра представа. Използвам машината вече шест месеца, няма проблеми с нея!

Анджелина, Томск

Периодът на използване на машината е един месец и половина. През това време няма оплаквания. Тази пералня е особена, все още свиквам, добре, мисля, че скоро ще свикна. Има много дълги програми за миене. Същият режим на пране на детски неща продължава 3,5 часа, изтрива се старателно, така че няма да я скарам за продължителността на програмата.

Измиването с пара е нещо невъобразимо прекрасно. Приспособих се да премахвам упоритите мръсотии от дрехите си, особено от гащеризоните на мъжа ми. Правя това:

  • първо навлажнявам упоритите петна с вода;
  • Разтривам петната със сапун за пране и го оставям да легне малко;
  • Слагам нещото в машината и го измивам с пара;
  • тогава започвам обичайното измиване.

След такова изпълнение дори старите петна изчезват без проблеми, въпреки че този метод не е подходящ за деликатни тъкани.

Виктор, Люберци

Машината се разклаща малко, когато се върти при 1200 оборота в минута, но изобщо не ме притеснява. Добрата техника, красива, модерна, върши отлична работа и от какво друго се нуждае един стар ерген? Машината си струва всяка стотинка, платена за нея!

Мнения на недоволни потребители

Светлана, КраснодарLG FH2G6WDS3 изглед отпред

Купуването на пералня е разочаровано. Особено не харесвам програми за пране, не мога да избера нито една, така че дрехите й да могат да се перат качествено. Има дълги програми, но те също оставят прането не е достигнато. Както е, изглежда, че колата не е евтина, а марката е известна и не съм чувал, че за LG се говори лошо. Може би имам брачна машина и трябва да се свържа с господарите?

Алена, Севастопол

В режим на въртене LG FH2G6WDS3 много буче. Честно казано от такава хубава машина очаквах нормална работа. Невъзможно е да включите въртене със скорост 1200 оборота в минута, можете да промените всички съседи, трябва да сте ограничени до 800 об / мин. Прането остава мокро, но е по-добре след това да поправите колата или да се справите със съседите. Изглежда, че ще продам колата и ще потърся нещо по-спокойно, тъй като се прибирам от работа в десет вечерта и изтривам от десет до единадесет, това е много досадно за съседите.

Оксана, Санкт Петербург

Производителят се оказа безскрупулен, мисля, че значително надцени максималното натоварване на барабана, няколко кг със сигурност. Вътрешните стени на барабана имат бурета, а металът е някак тънък. За съжаление забелязах тези значителни дефекти само два дни след закупуването и свързването на шайбата на LG FH2G6WDS3, сега мисля, че трябва да я изключите и да я върна в магазина.

С такива дефекти на барабана не вярвам на пишещите машини нито едно от моите неща.

За да обобщим, отбелязваме, че много потребители харесват LG FH2G6WDS3, някои са толкова ентусиазирани и никога не искат да се разделят с покупката си. Разбира се, трябва да направите заключения, но вече е ясно, че има много повече положителни мнения от отрицателни. Приятно пазаруване!

   

Коментар на 1 читател

  1. Граватар Наталия Наталия:

    Отвратително качество на изплакване! При някои програми (бързо измиване, интензивно 60 и така нататък) няма въртене след измиване. Устройството просто източва водата и след това се хваща за изплакване! Трябва да изплакнем няколко пъти! Рамене на сервизния център. Като цяло рейтингът ми е 2-.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини