Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята LG FH2G6WD4

Мнения за LG FH2G6WD4За тези, които търсят пералня, която е идеално съчетана по цена и качество, може да е подходяща тесната пералня LG FH2G6WD4. Стигаме до това заключение, гледайки малко напред, тъй като вече е направен анализ на потребителските прегледи и в тази статия само обобщаваме. В началото решихме да ви запознаем с техническите характеристики на тази машина, а след това с реалните мнения на потребителите за нея се надяваме тази информация да е полезна!

Характеристики на машината

Машината LG FH2G6WD4 е една от тези, които принадлежат към средната ценова категория. Тази тясна пералня е проектирана за 6,5 кг, максималното въртене се извършва при 1200 об / мин. Люкът на тази машина е малък, за този клас стандартът е 31 cm. В този модел има 13 режима на измиване, сред които ще подчертаем:

 • „Програма за предотвратяване на трошене“;
 • "Премахване на петна";
 • "Хипоалергичен";
 • "Перални спортни дрехи."

Пералнята, въпреки че е свободностояща, но има подвижен горен капак, което ще позволи да се вгради под плота. Електронното управление е много просто и предвижда регулиране на температурата и въртенето. Отложен старт ви позволява да стартирате измиването по всяко време за вас.

Нивото на шум, обявено от производителя по време на цикъла на въртене, е 76 dB, по време на пране 55.

Обратна връзка от потребителите

Марина, Санкт Петербургшайба LG FH2G6WD4

Доста нормална кола, оправдаваща цената. Въпреки че люкът е малък, но можете да поставите одеяло. Достойно руско събрание. Този набор от програми е повече от достатъчен. Събирайки и източвайки вода, колата е много шумна, но работи тихо по време на въртящия се цикъл. Звуковият сигнал след измиване е досаден и досаден, но можете да го изключите. Намирам полезно да блокирам децата и да чистят барабана. Що се отнася до минусите:

 1. дори ако зададете нивото и зададете ниската скорост на въртене, машината вибрира, въпреки че не пропуска, но все пак;
 2. допълнителният цикъл на изплакване започва само веднъж, понякога се налага многократно да натискате тази функция;
 3. при измиване има междинно въртене, което не се изключва.

Минусите не са значителни, като цяло са доволни от покупката.

Елена, Самара

Много доволен от покупката. Колата не скача, както казват някои. И музиката изобщо не е досадна, приятна. Харесва ми, че машината автоматично се изключва след спиране. Единственият недостатък е детското заключване, което според мен не е ефективно. Детето лесно изключва машината, след което можете да започнете да миете само от началото.

Павел, Астрахан

Когато купува пералня, продавачът говори подробно за функциите, като не се опитва да налага скъпи модели. Въпреки това, неефективната детска ключалка беше разстроена в машината; детето успява да изреже машината, заобикаляйки ключалката. Останалото е отлично, изтрива се ефективно и изглежда прилично. Съотношение цена / качество е оптимално. Исках да купя функция за пара, но малко скъпа. Времето ще покаже как ще работи. Ако сравните с италианския Ардо, който е работил 18 години, този изглежда като космически кораб.

Оксана, Петрозаводск

Използва се в продължение на много годинихидромасажна пералня и много свикна. Но тогава се случи нещастие, поради късо съединение, кухнята напълно изгоря, заедно с всички мебели, уреди и пералня също, защото машината беше в нашата кухня. Исках да взема нова пералня от същата марка, но не беше намерено нищо подходящо за цената и качеството. В резултат след консултация с по-големия си брат тя взе LG FH2G6WD4.

Брат ми е майстор в ремонта на перални машини и именно той ме посъветва да купя този модел.

LG FH2G6WD4Изтривам вече четвърти месец. Изненадващо, аз дори не трябваше да свиквам, те върнаха машината обратно в кухнята, в комбинация с нови мебели, това е просто клас.Веднага ми харесаха простите контроли, производителят не направи нищо излишно, на контролния панел научих всичко, което просто имах нужда, научих се как да го използвам за 10 минути. Машината се изтрива добре, не по-лошо от стария ми Whirlpool, но водата се вдига шумно, тъй като много тръби отиват, докато отидат. С изключение на малки недостатъци, машината е добра, можете да я използвате!

Анна, Новосибирск

Закупих корейска пералня от тази марка преди 3 месеца. Няма да поставя повече от четири точки от пет на пишеща машина и затова.

 1. Измиването е много шумно и този шум възниква от факта, че машината скача по време на цикъла на въртене.
 2. Много дълги цикли на измиване. Радва само 30-минутен цикъл, останалите са ужасно дълги, невъзможно е да се изчака, докато машината приключи с измиването. След това вечерта разбирате, че вашата машина е измита и барабанът е пълен с мокро пране, което трябва да се изсуши.
 3. Машината е агресивна към прането. Засега не мога да кажа със 100% гаранция, но появата на парфюми по дрехи са грешките на пералнята на LG.

Изводите са очевидни, пералнята не е много добра, въпреки че работи по-добре от стария ми Indesit, който сега работи в страната.

Катерина, Северодвинск

Тази машина замени пералнята на Samsung, която се скъса с нас за новата 2016 година. Колко проблеми направи тази разбивка, просто ужасно. Новата машина изглежда по-надеждна, тъй като работи почти без коментар. Два пъти имаше неизправности, но мрежата е по-виновна за това, отколкото машината. Добра техника.

В заключение отбелязваме, че по-голямата част от собствениците на шайби на LG FH2G6WD4 високо хвалят своя „домашен помощник“. Най-вероятно на тази техника наистина може да се вярва, въпреки че, разбира се, да се доверите или не се доверите - вие решавате!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини