Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята LG FH2G6WD2

Мнения за LG FH2G6WD2Предвид настоящото предлагане на пазара на домакински уреди, изборът на пералня, която е оптимална по цена и качество, рискува да се превърне в проблем. Освобождавайки тясна пералня LG FH2G6WD2, производителят се опита да намери още един компромис между сложната премиум технология и автомобилите в икономичен клас. Успя ли този път или не? Обективно само купувачите могат да отговорят на този въпрос в своите отзиви, и не само собствениците, които току-що са закупили тази машина, но и потребителите, които вече са успели активно да използват тази технология.

Обща информация

Пишещата машина на LG FH2G6WD2 съчетава качествата на „работен кон“ и някои от качествата на „елитен кон“. Вече по някои външни признаци може да се определи, че този модел не е прост. Необичаен, но много ергономичен дисплей, доста количество функции и програми, удобен люк за зареждане на пране и барабан с вместимост от 6,5 кг. Тази пералня осигурява високо качество на въртене, тъй като барабанът може да се върти до 1200 об / мин. В арсенала на пералнята има 13 програми за пране, сред които:

 • памук в няколко варианта;
 • смесени неща;
 • деликатен режим;
 • вълна за измиване;
 • пране на спортни дрехи;
 • пране на детски дрехи;
 • перални завивки;
 • антиалергенно измиване и т.н.

Барабанът на тази машина не е прост, но балон. Той може да се върти в различни посоки и отстрани, осигурявайки изпълнението на най-необичайните, но в същото време и най-ефективните програми за миене.

Безопасната работа на пералнята се осигурява само на основно ниво. Защита срещу течове не е осигурена, но има контрол на дисбаланса, блокиране от намесата на деца и самодиагностика на неизправности.

Има и много полезни функции. Забавено стартиране, принудителна настройка на времето за измиване и допълнително изплакване са основният пакет от функции, но има и Размита логика, шесто чувство, лесно гладене, както и пране без завъртане. Всички тези функции се използват широко при пране на голямо разнообразие от тъкани. Машината е доста енергийно ефективна. Разходва 1,1 kWh електроенергия и 56 литра вода на цикъл на измиване. Размери Ш х Г х В - 60 х 44 х 85 см. Средната пазарна цена е 456 долара.

Мнения на потребителите

Анна, АлметиевскИзглед отпред на LG FH2G6WD2

Преди да си купя пералня, се консултирах с приятели, сред които има и майстори в домакинските уреди. След като събрах мнението на приятели и познати, отидох в магазина с твърдата увереност, че ще си купя или машина на Bosch, или миеща машина Miele. В резултат на това взех LG FH2G6WD2 и в продължение на половин година никога не съм съжалявал. Защо обърнах внимание на този конкретен автомобил?

 1. Изглежда добре.
 2. Машината е направена някак солидно, цялостно или нещо подобно. Разгледах всичко това, дори погледнах в люка, интуицията подсказваше, че е добра техника.
 3. Продавачът попита за това и около 5-6 модела от различни компании, продавачът посочи LG.
 4. Прочетох спецификациите, те бяха на сърцето ми, особено натоварването от 6,5 кг, въртене с 1200 оборота в минута и удобна тава за прах.

Когато започнах да използвам машината, забелязах куп плюсове, които бяха скрити от мен в магазина. По-специално: тиха работа, ниска вибрация, висококачествено измиване и изплакване, разбираеми и удобни програми. Ако тази машина работи без повреди поне пет години, няма да има цена!

Галина, Москва

Много красива машина от евтина. Първия път, когато я видях, веднага се влюбих и не можах да гледам други автомобили. Съпругът ми се опита да даде някакви аргументи там, те казват, бързаме да направим избор, трябва да разгледате други модели, но къде там, аз вече бях настроен да взема тесния LG FH2G6WD2. Почти цяла година карах машина безсрамно, имаше много миене, все още три деца, но поне работи като часовник. Много доволен от красотата ми!

Иван, Владикавказ

Питат малко за тази машина и най-важното не е ясно какво е толкова необичайно в нея? Съпругата ми и аз я дадохме на сватбата, реших да видя колко струва заради интереса. Оказа се малко по-скъпо, отколкото си мислех, въпреки че няма нищо особено в шайбата. Би било сушене, друго нещо и така, не е необходимо. Ако го вземе, щеше да обърне внимание на нещо друго.

! От моя гледна точка "червената" цена на машината е 380 долара, не повече.

Ирина, Краснодар

Машината е много готина. Барабанът е голям, счупва много бельо. Изтрива връхни дрехи почти като в пране; на външен вид изглежда прилично. Наистина не харесвате дългосрочни програми за миене, дълги обрати. От продължително излагане на сапунена вода тъканта се унищожава и нещата стават безполезни. Какво е по-скъпо, изтривам ръчно, не вярвам на пишещата машина. Няма да поставя пет точки на тази шайба, но тя спечели четири точки честно.

LG FH2G6WD2 контролен панел

Светлана, Екатеринбург

След първото измиване маншетът на люка излезе от машината и излезе, така че люкът вече не може да бъде затворен. Опита се да я натъпче на място, но нищо не излезе, защото беше забита. Обадих се на сервизния център, майсторът дойде два дни по-късно в събота, когато имах почивен ден. Машината беше ремонтирана бързо, сега работи добре.

Елена, Москва

Използвам пералнята от два месеца, почти не открих недостатъци. LG FH2G6WD2 изтрива всичко, дори вълнени неща. Вярно, често не мия вълната в колата, никога не знаеш какво. Люкът се отваря широко отворен, а люкът е достатъчно широк, за да натъпче цяла куп бельо. Качеството на измиване е високо, но има някои оплаквания от изплакване, но можете да излезете от ситуацията, защото има двойно изплакване. Като цяло колата е добра, препоръчвам я на всички.

За да обобщим, отбелязваме, че хора като LG FH2G6WD2, многобройни мнения на самите потребители свидетелстват за това. Но не си струва да се ласкаете, тъй като всяка техника има както предимства, така и недостатъци, така че бъдете внимателни. Имайте добър избор!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини