Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята LG FH0C3ND1

LG FH0C3ND1Феновете на бюджетните перални машини ще оценят тясната перална машина LG FH0C3ND1, която, въпреки че не се различава в голям брой вградени приспособления, все пак прави добро измиване. Ние конкретно няма да изпреварим себе си и ще направим сериозни изводи по отношение на този модел. Заключенията оставяме на вас. Нашата задача беше да съберем възможно най-много реални отзиви на хората за машината на този модел, за да създадем, така да се каже, храна за размисъл. И така, мненията на хората.

Положителни мнения

Евгений, Москва

Тази машина е "толкова проста, колкото оранжева", няколко бутона и копче за инсталиране на програмата, както ми харесва. Считам, че този вид техника не трябва да е много сложна. Сензорните панели, огромните екрани, които филмите просто не показват, свързването със смартфон е излишък, за което няма смисъл да се преплаща.

Пералнята трябва да се мие, изплаква и извива добре, добре, максимално сухи неща, останалото е напълно безполезно.

Избирайки „домашен помощник“, първоначално обмислих вградени перални със сушилня, но цената им не ми подхождаше и трябваше да се осмеля, да купя сушилня, да откажа. След това преминах през няколко десетки прости модела и попаднах на този. Една проста, солидна корейска шайба, сглобена в Русия, няма от какво да се оплакваме. Вземете, няма да съжалявате.

Юлия, ВладивостокИзглед отпред на LG FH0C3ND1

Преди имах машина Indesit. Затова я измъчих. В резултат на това не издържах и го предадох на комисията. LG FH0C3ND1 закупен по спешна заявка на продавача. Наистина, евтин модел плюс 15% отстъпка от запаса, се оказа много атрактивно предложение. Без да се замисля два пъти, се отказах и не съжалявам за това. Шест месеца колата не се е развалила, дори нямаше повреди. Моят стар Indesit се счупи редовно, на всеки три месеца със сигурност. Много съм доволен от новата шайба и скоро ще купим същата за майка ми.

Карина, Барнаул

Това е добра машина, за година и половина работа само няколко пъти се наложи да спра да мия и да рестартирам програмата, но мисля, че това не трябва да се счита за проблем. При покупката беше впечатляващо, че автомобилът е сравнително евтин, а натоварването му е 6 кг, все още не е толкова малко. Стиска се добре, повторно завъртане отделно може да се изпълни, но това рядко се изисква. Давам на тази кола най-висока оценка.

Елена, Омск

Никога не съм перал вълнени неща в пералня, въпреки че през цялото време съм имал няколко различни шайби. Първия път се опитах да хвърля плетен пуловер от вълна в LG FH0C3ND1 и останах много изненадан. Нещото беше прекрасно измито и нищо не й се случи. Всичко благодарение на програмата "вълна за ръчно пране." Има и програма за изпиране на якета. Не помня как се нарича, но след измиване, пухените якета не се набръчкват, измиват се добре и в същото време остават толкова добри, колкото нови. Тази машина приятно ме изненада!

Константин, МоскваLG FH0C3ND1 контролен панел

Колата е просто красива, не вибрира, не вдига много шум, бебето ни не дразни. Когато току-що го купиха, бракът се измъкна, бравата на люка беше разбита. Майсторът от сервиза пристигна бързо и ремонтира всичко за 20 минути, дори се изненадах. Скоро, годината, когато машината работи безотказно с огромен товар. Имаме малка дъщеря, бельото се натрупва за 2 измивания на ден, техниката се справя с бретон. Много добра машина за семейство с малки деца и просторна и здрава, в допълнение има детска ключалка, така че бутоните да не залепват.

Катрин, Екатеринбург

Особено нямам какво да кажа. Радвам се на LG FH0C3ND1, измиването е много качествено, въртенето също е на височина и понякога се налага повторно изплакване. Преди трябваше да използвам автомобили LG, но те не стояха до този модел. Вече разказах на всички роднини и приятели за пишещата машина и сега ви казвам.

Отрицателни мнения

Сергей, Санкт Петербург

Машината е технически назад и изглежда доста аскетична на външен вид. От моя гледна точка, моделът е напълно пагубен. Не бих го купил, но жена ми настоя, защото е много евтина. Няма дисплей, но това е огромен минус, не е ясно колко време остава до края на програмата. Като цяло, ако тази машина се появи в магазина преди около 25 години, щеше да има раздвижване и това е най-евтиното!

Контролният панел е огромен, бутоните върху него се губят, но ако имаше дисплей, панелът щеше да изглежда по-добре.

Алена, Москва

Съпругът ми и аз получихме тази пишеща машина като подарък за домакинство от нашите родители. Бяхме много щастливи, защото всички пари набъбнаха в жилища и ремонти, нищо не остана за оборудването. В началото колата работеше добре, миеше я 2-3 пъти седмично. Тогава люкът не се затваря достатъчно плътно, от което понякога по време на измиване вода се излива на пода в малки количества. Излязох от положението, като просто натиснах коляното си върху люка, преди да започна миенето. Затова тя се измие, докато блокиращото устройство не се счупи напълно.

Трябваше да заменя това устройство, тъй като съпругът ми сам прави всичко в къщата, а ръцете му са златни. Около месец по-късно дренажната помпа беше покрита, преди това за няколко дни се танани много силно, съпругът се поправи. Сега мирише на изгоряло окабеляване от тялото на колата, мисля, че е на последните си крака. Извод: моделът не е надежден, често се чупи!

Ирина, Самара

Имам сериозни оплаквания от тази пералня, тя е много силна. Хайде, просто щеше да вдига шум, иначе тя ще язди из стаята като кон, тя вече ме разруши и повреди плочката. Тази кола е лоша, не съветвам никого!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини