Всичко за пералните машини

Отзиви за пералните машини на LG FH0C3lD

Отзиви за LG FH0C3lDНапълно автоматичните перални машини LG FH0C3lD днес едва ли ще изненадат някого. Те не са натъпкани с ултрамодерни джаджи, нямат впечатляващ набор от програми или функции, те са просто „работни кончета“ и много надеждни „коне“, проектирани за много години работа. Тъй като се интересувате от такава техника, тогава имате нужда от надеждна пералня. Е, ще научите подробностите за него, като разгледате техническите му характеристики, както и като прочетете отзивите на хора, които вече са успели да формират мнение за тази машина.

Характеристики на машината

Номинално тази машина се счита за самостоятелна. Това означава, че тя трябва да стои изключително отделно от всякакви мебели. Всъщност е много възможно да се интегрира тази машина, например, под плота, тъй като горният капак е премахнат от нея. Зареждането на прането се извършва през люка, разположен в предната стена на корпуса. Максималното натоварване на барабана на машината е сравнително малко, само 5 кг, но за семейство от 3 души това често е достатъчно.

В някои случаи трябва да изперете големи неща като килими или връхни дрехи. Барабан с товар от 5 кг не е подходящ за това.

Максималната скорост на въртене също не е впечатляваща, но не е твърде ниска - до 1000 об / мин. Това е достатъчно дори за навиване на памучно бельо от памук. Размери на машината Ш х Г х В 60х44х85 см, тежи 62 кг. Разходи - около 330 долара. Допълнителните функции включват:

  • енергийна ефективност и ниска консумация на вода;
  • интелигентно електронно управление;
  • наличието на измиване на мехурчета;
  • закрила на детето;
  • частична защита от течове и контрол на дисбаланса;
  • контрол на пяната;
  • изобилие от програми, включително режими, които ви позволяват да миете вълна;
  • Функция за интелигентна диагностика.

Мнения на хораFH0C3lD LG шайба

Вадим, Москва

Купих кола преди година и половина, сам я инсталирах. Бях доволен, че в комплекта има всичко необходимо, дори ключ за разглобяване на транспортните болтове. Чудесно е, когато производителят се е погрижил за всичко предварително. Подробни и разбираеми инструкции позволиха да се инсталира и стартира машината за първи път, а впоследствие да се работи нормално.

След година и половина мога да кажа с увереност - машината е много надеждна. За цялото това време няма нито един провал, дори не сериозен. Тихо е. При затворена врата на банята можете да чуете само малко, когато машината започне да се върти. Не дрънка, не се люлее много, не скача в банята. Инсталирах го строго според нивото и сложих специални под краката антивибрационни стойки за пералнята, От моя гледна точка колата е много добра, а също и евтина!

Анастасия, Архангелск

Пералнята е много примитивна за мен, определено не бих взела такава, а баба ми я купи, защото е евтина. Изтрива се нормално, но на това плюсовете му приключват. Много малък барабан, голямо нещо е невъзможно да се натисне там. По принцип не разпознавам автомобили, чийто товар е под 7 кг. Сам имам машина от 7 кг, но бих искал още повече, а 5 кг обикновено е миналия век. Оценявам шайбата за 3 точки от пет.

Илмира, ЧебоксариFH0C3lD LG

Пералната машина изглежда не е нищо, качеството на измиване е на ниво и е надеждно направено. На външен вид е ясно, че това е остарял модел, сега автомобили с готини големи дисплеи, изобилие от различни функции и бутони и т.н. Тук всичко е просто, можете да кажете по селски начин, изтрива се и е добре. Не преследвах технология, така че харесвам тази машина, любители на съвременните технологии, няма да работи със сигурност!

Алексей, Москва

Недоволен от тази машина поради факта, че се изплаква зле. Да, и как ще изплакне нещата, ако водата се излее „с нос от гълкин“, спестявайки по дяволите. В стремеж да спестят вода, инженерите отрязват необходимата функционалност на машината.Как, без да изплаквате, скъпи инженери? Не обръщайте внимание на този модел, въпреки че е евтин!

Виталий, Севастопол

3 месеца използва и не издържа, купи машина на Bosch. Не мога да кажа нищо лошо за LG, но някои от неговите продукти не издържат на критика, в частност тази шайба. Изглежда като брадва с брадва, но все пак можете да се примирите с нея, но с факта, че всъщност не се мие и изплаква, добре, нищо! По пътя не трябва да взимате евтини автомобили от LG, ще спестите няколко десетки долара и след това ще „затоплите главата си“ за един месец.

Машината е много шумна, по време на цикъла на въртене барабанът чука силно.

Наталия, Новосибирск

За шест месеца машината никога не мига. Измива се безотказно. Опитвам се да не натъпквам много пране в него, ако се натрупа купчина мръсни дрехи, след това я изтривам на партиди, след като я слагам на купчини според типа плат и цвят. Работата с машината е лесна, много малко прах се губи. Като цяло съм доволен от покупката!

В заключение отбелязваме, че мненията на клиентите за тази машина са предимно положителни. Да, тази машина е евтина, така че в нея няма да има модерни камбани и свирки. Но истината е, че много хора не се нуждаят от нея, тя заличава всичко наред!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини