Всичко за пералните машини

Отзиви за пералните машини LG F12U2HDS1

Мнения за LG F12U2HDS1Ако искате да закупите сравнително евтина пералня на корейската компания LG с голям брой програми и модерни функции, тогава обърнете внимание на модела F12U2HDS1. Несъмнено не можете да наречете тази "фантазия" машина, но тя също не принадлежи към много прости. Какви характеристики тя притежава и какво казват хората за нея, ще говорим за това.

Характеристики на машината

Пералната машина за предно зареждане LG F12U2HDS1 има добра товароносимост, цели 7 кг. Максималната скорост на въртене е 1200 об / мин. Програмите за пране са достъпни за голямо разнообразие от тъкани. От допълнителните програми има:

 • освежавам;
 • хипоалергенни;
 • премахване на петна;
 • моята програма;
 • измиване с пара;
 • нощен режим;
 • почистване на барабани.

В машината е вградена и технологията за интелигентна диагностика, която ви позволява да решите проблем чрез мобилен телефон.

Не без защита от деца или от течове, нивото на шума по време на цикъла на въртене е в рамките на 72 dB. Гаранционният срок за този модел на руския монтаж е 1 година.

Отзиви на потребителите

vartanovLG F12U2HDS1

Реших да напиша коментар за тази пералня, наистина е доста добра. Люкът на барабана е огромен 51 см, няма неудобство при полагане на дрехи. Опитен потребител ще го разбере много бързо, но баба ви ще трябва да бъде обучена. Външният вид според мен е супер. Когато миете спалното бельо, той се губи на бучка, което води до шум по време на цикъла на въртене, машината започва да скача, мисля, че това е нормално за LG, надявам се, че всичко ще бъде по-добре в бъдеще.

ElenaE Sh, Самара

Не знам откъде да започна да пиша, ще започна с факта, че в семейството ни се е появил син, което означава, че е имало повече пране. Преди това имахме Машина Атлант натоварване от 3,5 кг, измито не е много добро. Четейки отзиви на клиентите в мрежата, не можах да реша за зареждането на нова машина, или предната е по-добра, или вертикалната. В крайна сметка реших да разчитам на съветите на мениджърите в магазина. Основното е да се задържи повече и не беше от Китай. В рамките на промоцията „Уикенд“ те купиха автомобил LG F12U2HDS1, въпреки че другият модел беше по-харесван, но цената му беше 13 хиляди рубли повече.

Сега за самата пералня. Дизайнът е великолепен, цветът е бял, покривът е оцветен. Много режими, сред които харесвам:

 • "Спортно";
 • "Duvet";
 • "Всеки ден";
 • "Нежна";
 • "Памук".

Той отлично почиства петна, с които дори Vanish не можеше да се справи преди. И детски чорапи, и покривки - всичко се изтрива перфектно. Хареса ми мелодията, която се появява, когато я включвате и изключвате. Той има доста интересни функции, но няма да ги изброявам, всички те са добре описани в инструкциите. Обърнете внимание на минусите:

 1. няма начин да се намали времето на програмата, въпреки че на някои шайби има такова нещо;
 2. прахът се измива лошо от тавата;
 3. отпечатъци остават на вратата на люка, което изисква постоянна грижа;
 4. твърде „интелектуален“, се случва, че с дисбаланс той не може да премине в режим на въртене, той започва да виси за два часа, ръчното преместване на прането може да не помогне.

Машината като че ли не е нищо, но възниква въпросът: струва ли си да се плаща за „звънчетата“, които в крайна сметка просто се намесват? Помислете сами.

Баркор, Люберци

Тази машина дърпа само 3 точки от 5. Плюс това е, че изглежда прилично, изтрива добре и има всякакви функции, като например „измиване с пара”. Има обаче сериозни недостатъци. При събиране на вода е много шумно, има и шум по време на цикъла на въртене. Имах Аристон и тя работеше неразбрано. Освен това отнема много време да започне да се върти, опитвайки се да бие прането, може изобщо да не изстиска нищо.

Светик Солнишко, КазанШайба LG F12U2HDS1

Производителите на LG са опитали, подобрявайки дизайна, добавяйки функция на пара, елиминираха скоковете, сега машината не скача при въртене на 1200 оборота в минута.Говоря за това, тъй като вече трябваше да използвам пералнята на тази компания и останах доволен. Този път съм разочарован. Факт е, че машината е твърде шумна, не ви съветвам да я купувате, харчете само нервите си. Сервизният център увери, че това е нормално, трябва да издържите.

Лайсан, Казан

Тази пералня се появи в моята размяна на друга под допълнителна гаранция. Изборът беше спрян на този модел поради наличието на обработка на пара. Колата по принцип е красива, тясна, но не толкова впечатляваща. Има голям недостатък - в гумения маншет има вода, плюс вода капе отгоре, досадно всеки път да избършете и маншета също плочката близо до колата. Би било по-добре, ако откажа чипове, като пара и избрах проста опция, не преплащайте за всичко това.

Евгения, Санкт Петербург

Подобно на мнозина, те закупиха пералня поради наличието на пране с пара. По принцип съм доволен от избора. Въпреки че ефектът от парата не вижда много. При работа не вдига шум, а шумът по време на приема на вода не се притеснява. Температурата на водата и въртенето са регулируеми и затова броят на програмите няма значение. При максимална скорост на въртене прането се набръчква.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини