Всичко за пералните машини

Отзиви за пералните машини LG F12U2HDN5

Мнения за LG F12U2HDN5В света на съвременните автоматични перални машини LG F12U2HDN5 заема много почетно място. Все пак, просторен барабан с широк люк, подходящ за пране на големи предмети, максимално натоварване до 7 кг, сложни електронни контроли, стилен дизайн и всичко това за сравнително малко пари. Как човек не може да бъде изкушен от купувача, а всъщност те са изкушени и тогава оставят куп отзиви в интернет. Именно на тези мнения на истинските потребители ще насочим вниманието си.

Положителни мнения

Анна, Курган

Бях много изненадан, когато пуснах първото измиване на тази машина, толкова е тихо, изглежда, сякаш машината не работи, но не е, производителят просто се опита да я направи възможно най-шумна. Огромен плюс е, че машината наистина изтрива добре големите неща. През първата седмица тя търкаше малки килими, килими, одеяла и големи меки играчки от стаята на дъщеря си. Всеки път страхотен резултат.

Бързо разбрах, че няма нужда да претоварвам барабана, оптимално беше да сложа 5,5-6 кг неща.

Управлението за мен е разбираемо без никакви инструкции, тъй като вече имах пералня с марка LG. Всички необходими надписи са на контролния панел. По принцип използвам машината с удоволствие и досега няма проблеми.

Николай, Серпухов

С повишено внимание купих тази машина преди две години, беше много красива, а сглобката беше руска. Но страховете ми бяха напразни, сега мога да кажа това с увереност. В продължение на две години пералнята вече изора и поне намек за неизправност или повреда, а товари в крайна сметка не са болни, в крайна сметка семейство от 6 души. Препоръчвам тази кола с две ръце!

Любов, ПермLG F12U2HDN5 контролен панел

Преди шест месеца този чудесен домашен помощник от LG се появи в нашето семейство. В момента я смятаме за член на нашето семейство. Тя никога не ме изпуска, изтрива великолепно. Има функция "без гънки", след нея нещата се гладят просто добре. Много, много се радвам, че реших да купя тази машина.

Виталий, Благовещенск

В сравнение със старата ми машина това е просто космически кораб. Добре обмислен набор от програми, автоматично претегляне на спално бельо и прочие, но напредъкът не стои неподвижен. Колата работи добре. След 3 месеца работа В пералнята е попаднал чужд предмет, Трябваше да разглобя кутията, да извадя нагревателния елемент и през този отвор да вкарам този проклет чорап, колко суетене заради такава дреболия.

Ако инженерите бяха измислили как по-лесно да премахват чужди предмети, би било просто страхотно. Не възникнаха повече проблеми, техниката работи „като часовник“ и съм изключително доволен от това.

Олга, Москва

Машината е просто мечта. Изтрива се тихо, въртенето е по-силно, но всъщност също се върти. Опитах се да свържа машината към смартфона, малко е сложно, но успях с помощта на приятел-програмист. Качеството на измиване е високо, изглежда красиво и скъпо. Удобно е да избирате програми. Люкът е широк, ако преместите големи неща, тогава можете да съберете всичко директно и там. Програмите за пране са предимно дълги, но това изобщо не ме притеснява, оставете ги да се мотаят и да се разтягат по-добре.

В такъв широк люк можете ясно да видите какво се случва с прането по време на пране. Котката идва всеки път и гледа хипнотизирано, докато бельото виси вътре в сапунена вода.

Светлана, Владивосток

Забелязах този модел веднага щом влязох в магазина. Честно казано, тя ме привлече с външния си вид, затова ме купи. Тогава се замислих за качеството на измиването и функциите на различните. Разбрах, че не можете да направите това, но не можах да устоя. Все пак инстинктите са нещо добро, този път не ме изпуснаха, колата се оказа наистина добра.

Отрицателни мнения

Юлия, МоскваLG F12U2HDN5 зареждаща врата

Между другото съпругът ми и аз нарекохме тази машина „тъпана“. Нямате представа доколко това отразява естествената му същност. Понякога след като приключи с измиването и изплакването, машината цял час затъмнява, без да смее да започне да се върти.Няколко пъти не издържах, изключих машината, после я включих отново и започнах да се въртя отделно. Според мен не е нормално машината да прекарва по 4 часа всяка, като се взема предвид закачането. Уморен да издържа това, ще се обадя на господаря.

Ирина, Вологда

О, не напразно протестирах срещу закупуването на коли, пълни с електроника. Съпругът ми обаче чу, че машината може да се свърже с телефона, който вече е замръзнал. Продавачът му се разведе и сега се измъчвам. Не, машината се свързва добре с телефона, няма проблеми, но по някаква причина не иска да се мие нормално. В началото имаше проблем с комплекта вода, но съпругът й реши, като почисти мрежата на всмукателния клапан.

Сега с идването на вода няма пречки, но машината все още упорито не иска да мие. Изглежда, че прането виси и прахът се разтваря, но качеството на измиване е лошо. Освен това има оплаквания за качеството на изплакване. Следите от прах се виждат върху тъканта и ясно, и това не е добре.

Анна, Санкт Петербург

Машината като цяло не ми хареса, някои ненадеждни. След първите три месеца на работа барабанът започна да чука и веднага го предадохме на сервизен център. Ремонтираха се бързо, на третия ден колата вече беше на наше място и чукът спря. След около шест месеца електрониката започна да се проваля. Експертите казаха, че е необходимо да се промени фърмуера, те се прочистиха, разбира се, но го направиха.

Жалко е, че производителят дава гаранция за машината само за година.

Сега гаранцията вече е приключила, но нашата машина отново има неизправност, сега източва водата твърде бавно. Чувствам, че ще продадем тези неща за резервни части и ще купим нещо нормално!

Заслужава ли да се направи общ извод? По принцип вие сами виждате всичко, има достатъчно недоволни собственици на тези шайби, но още по-доволни. На това, може би, можете да сложите край. Успех

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини