Всичко за пералните машини

Отзиви за пералните машини LG F12U2HDN0

Мнения за LG F12U2HDN0Фабриката за производство на перални машини LG, разположена в Русия, произвежда голяма моделна гама от това оборудване. В огромен асортимент от хора се губят, чудейки се коя от шайбите е по-добра. Днес решихме да обърнем внимание на пишещата машина LG F12U2HDN0, да разберем нейните технически характеристики и мнението на хората, които успяха да я закупят.

Характеристики на машината

Тази перална машина с предно зареждане има доста голям капацитет на барабан, предназначен за 7 кг сухо пране. Програмният модул съдържа 14 режима на пране, включително пране на завивки, спортно облекло и смесени материи. Максималната скорост на въртене е 1200 об / мин, но ако е необходимо, скоростта може да се регулира. Този модел има редица допълнителни функции:

 • забавен старт до 19 часа;
 • интелигентно управление (Fuzzy Logic);
 • половин зареждане на барабана;
 • автоматично претегляне;
 • бързо измиване;
 • въртене;
 • закрила на детето.

Характеристиките на тази пералня са директното задвижване и инсталирането на инверторен мотор. В допълнение, технологията на въртене на барабана "6 движения на грижа."

Обратна връзка от потребителите

Elena_mytsLG F12U2HDN0 LG шайба

Бяхме много щастливи да купим пералня на склад. Но радостта беше заменена с гняв, защото тя имаше проблеми със завъртането. На етапа на въртене машината спира и се опитва да завърти барабана до 7 пъти. В резултат на това трябва да го изключите, да извадите прането и да го навиете на части. „Умна“ електроника, чувствителна към дисбаланса на прането в барабана, не ми хареса как лежи, което означава, че замръзва. И това се случва почти всеки път. Не препоръчваме да вземете такава шайба. Колкото по-проста е колата, толкова по-добре.

Доказателство, Москва

Здравейте на всички! Старата ни кола е продължила 20 години, като никога не е била ремонтирана. Но дойде време да го заменим така или иначе. Разглеждахме различни модели дълго време, търсейки най-доброто в цената и качеството. В резултат на това вече имаме пералня LG F12U2HDN0. Няма да изброявам неговите характеристики, те са на всеки сайт за продажба, но ще говоря за практически функции.

Първото нещо, което забелязах, беше бавността му. Водата се събира на няколко цикъла с паузи. Освен това има паузи между етапите на измиване, но постепенно свиквате. Що се отнася до достойнствата:

 • като технологията Tag On, свързване на шайбата чрез смартфон;
 • наличието на директно задвижване;
 • шест режима на въртене на барабана;
 • има супер бързо измиване;
 • заключване на вратата;
 • регулиране на скоростта

Изминаха малко повече от два месеца от покупката, всичко работи добре, изтрива се ефективно. Но нещо все още се притеснява:

 • когато пералнята се изтръгне, тя скача малко, а при набиране на скорост издава звук, наподобяващ излитане на хеликоптер;
 • силен сигнал за началото и края на програмата, това, разбира се, не е минус, но ме притеснява;
 • Повтарям още веднъж, мисли дълго време;
 • не винаги добре се извива.

Въпреки недостатъците, поставих 5 точки на тази пералня, тъй като качеството е сравнимо с цената. Като цяло съм доволен.

GalinkaMuh, Ногинск

Харесвам пералнята на LG, защото изтрива по-добре от моята стара дама Indesit. Ще й дам обаче само 4 точки и това е всичко, защото има такива недостатъци:

 • твърде "умен", изчислява самото време за измиване;
 • няма тридесет минути програма или програма за 40 минути, дневният режим на измиване е проектиран за цели 1,5 часа;
 • кратки програми за 14 и 18 минути не могат да се справят със задачата, тяхното присъствие не ми е ясно;
 • „Трикът“ за изтегляне на програми в шайбата не работи, само диагностика, според отзивите на клиенти, този проблем не е само за мен;
 • Всеки път, когато трябва да търсите и конфигурирате програми преди измиване.

Катрин, БрянскLG F12U2HDN0 LG шайба

Страхотна, просто страхотна пералня. Работи тихо, вибрациите не се забелязват, въпреки че са инсталирани независимо без ниво, накратко, стои вкоренено на място.Подобно на стилния дизайн и лесната работа. Най-големият плюс е наличието на кратка програма и регулирането на температурата на измиването и въртенето.

Хареса ми и факта, че звукът от края на програмата може да бъде изключен, тези, които имат малки деца, ще ме разберат. Компактният размер направи възможно поставянето на колата в банята. Несъмнено бих искал по-голям барабан, но 7 кг са достатъчни за 4 души. И не ми хареса вратата за затръшване, механизмът изглежда тънък без брава, надявам се да не се счупи. По принцип съм доволен от машината и нейната цена, благодарение на продавачите за съветите.

Лариса, Новосибирск

Беше закупена пералня в рамките на промоцията "Рециклиране". В този модел ми хареса както външния вид, така и „пълнежът“. Инсталирах оборудването сам, дори не дочаках съпруга си, затова исках да го включа по-бързо. Всичко се оказа много просто, ще говоря за всичко по ред:

 1. Когато включите устройството, панелът свети ярко и изглежда страхотно.
 2. Удобно е да избирате и активирате програми.
 3. Приятна мелодия известява старта на оборудването и края на програмата, звукът не е силен.
 4. Приемът на вода е твърде шумен и не ми харесва, той вдига два пъти повече шум от Hansa. Но миенето и преденето са тихи.
 5. Няма вибрации, оборудването не прескача и аз го настройвам без никакво ниво.

Заключение: удобна, добра пералня. Ако минусите не ви притесняват, тогава можете спокойно да си купите.

Андрей, Москва

Моята шайба вече е на 2 години. Не толкова отдавна се случи проблем с нея и затова пиша този коментар. Първо започнах да разкъсвам стари неща. Второ, тя скача като кенгуру, въпреки факта, че си заслужава нивото. Трето, тръбата от тавата до резервоара беше запушена с прах, в резултат на което тя наводни банята.

Инструкциите за пишещата машина казват, че тръбата трябва да бъде почистена, за да не възникне този проблем.

И друг проблем е високото налягане на водоснабдяването, което води до излугване на омекотителя за тъкани заедно с праха. Проблемът се решава само чрез инсталиране на регулатор на налягането. Не съм доволен от тази машина, особено в сравнение със стария Zanussi FL 12, който продължи 17 години без ремонт и между другото, изми се много по-бързо.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини