Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята LG F12U1HDS1

Мнения за LG F12U1HDS1Тези, които обърнаха внимание на тясната пералня LG F12U1HDS1, не се нуждаят от обикновена пералня, в същото време не искат да плащат повече от 1000 долара за супер изискан модел. Шайбата на LG F12U1HDS1 е кръстоска между елитно и ниско оборудване. Потребителите му обръщат внимание доста често и в интернет се появяват все повече и повече отзиви. В тази връзка решихме да направим кратък преглед на този модел, пренаписвайки, включително реалните мнения на хората за тази машина.

Характеристики на шайбата

товаПералня LG с функция за парно се отнася до тесен, тъй като дълбочината му е само 45 см. Този факт не се отрази на максималното му натоварване, тъй като барабанът задържа до 7 кг сухо пране. Пералнята изглежда доста стилна, а контролите са чувствителни на допир. Няма да видите никакви обемисти копчета, превключватели, защото те просто не съществуват.

Ергономичният дизайн на машината е подчертан от широк люк (33 см), през който е много удобно да се зарежда пране.

Пералните машини на LG винаги са се отличавали с ясни контроли, този модел също не е изключение. Всички програми и бутони, които отговарят за тях, са подписани на руски език. Дисплеят наистина е най-обикновеният, но е достатъчно да се покаже цялата информация, от която се нуждае потребителят. Тази пералня осигурява висококачествено въртене на пране, до голяма степен защото барабанът е в състояние да се върти със скорост 1200 оборота в минута, но трябва да запомните: колкото по-висока е скоростта на въртене на барабана, толкова по-силно е отрицателното въздействие върху тъканта на бельото.

Да се ​​каже, че тази машина е тиха е невъзможно. Представете си барабан, който се върти със скорост 1200 оборота по време на цикъла на въртене, той поне ще вдига шум. Въпреки това някои технически решения помогнаха да се поддържа нивото на шума в рамките на 72 dB. В тази връзка не можете да се притеснявате наистина, рядко се изисква въртене с максимални скорости, което означава, че шумът от машината всъщност ще бъде по-малък. Сега няколко думи за програмите и функциите.Сензорен панел LG F12U1HDS1

 • Разхлабване на бельо след предене. Всъщност това е процедура за разнасяне на спално бельо за намаляване на бръчките. Това улеснява гладенето.
 • Бързо измиване. Това наистина е супер бързо измиване, което помага, както се казва, да изплакнете не мръсното пране. Програмата продължава от началото до края на 14 минути.
 • Ръчно измиване. Много подходящ за вълна и други деликатни материи.
 • Премахване на петна. Един вид програма, специално създадена за премахване на стари петна от различно естество от различни видове тъкани.
 • Бельо за деца. Режим, който отчита характеристиките на нещата на децата и замърсяването, което може да остане върху тях.
 • Програмата за пране на спортни дрехи. Тук, според нас, не е необходимо обяснение.
 • Връхни дрехи. Програмата за пране на връхни дрехи, които могат да се перат, с изключение на пухени якета, има отделен режим за тях.
 • Пастелно бельо. Програмата е идеална за пране на пастелно бельо.
 • Тъмни тъкани. Програмата е подходяща за пране на черни дрехи, както и тъкани с тъмни цветове.

За ефективно измиване на черни неща е необходимо да използвате специален гел за измиване на черно.

 • Обработка и пране на пара. Това е така нареченото „сухо измиване“. Ако трябва да се отървете от алергени (например растителен прашец) или просто да се отървете от неприятните миризми без поливане, тези режими са подходящи.

Впечатляващ списък, нали? Към това може да се добави интересен режим, наречен „премахване на животински косми“. Между другото, ефектът от него е невероятен. Също така, нощен режим, допълнително изплакване, забавен старт до 19 часа. Но това не е всичко. Системата ви позволява да създадете една от собствените си програми и да запазите настройките, които съответстват на нея, системата веднага ще я запомни и можете да я изберете в бъдеще, по всяко време.

Машината има стандартно заключване за намеса на децата, защита срещу течове, както и мобилна диагностика. Същността на мобилната диагностика е, че самата машина се свързва чрез смартфон към виртуален сервизен център, което определя къде машината има неизправност. Пералнята отива в Русия, 1 година гаранция от производителя. Средната цена е около 615 долара.

Мнения на потребителите

Яна, Кострома

Машината не е лоша, изтрива добре, изобщо няма оплаквания по отношение на дизайна, но нещо лошо се случва с електротехника. Първо пералнята започва да блести безбожно и след това, след около пет минути, тя се изрязва и дори машината избива. На магьосниците вече се викаха два пъти, няма смисъл, не се открива нищо необичайно. Ще разберем.

Евгений, Москва

Интелектуалното измиване на тази машина е само тръби, ако й дадете възможност да претегли прането и да прецените времето на предложеното миене, тогава той ще чати три часа в продължение на три часа. Колко от тях не са използвали тази функция, машината никога не е определила правилното време, затова я изтривам на ръчни настройки. С турбо измиване, което е 14 минути, се получават и странности. Без значение колко време забележите, колата никога не пасва за 14 минути, обикновено поне 20 минути. За останалото ми се струва добра кола, лично мен недостатъците не ме притесняват, свикнал съм и не им обръщам внимание.

След 14 минути вероятно никоя машина в света няма време да измие каквото и да било, така че изглежда това не е нищо повече от рекламна хитринка.

Кристина, МоскваLG F12U1HDS1 отпред

Използвам тази пералня вече почти година, радвам се лудо. Спомням си, щом го купих, чистех всички надолу якета. Слагате пухено яке в старата машина, опитвате се да стартирате програмата, така че тя веднага замръзва, тъй като барабанът с тегло 4,5 кг е проектиран. С новия LG няма такива проблеми, тъй като барабанът е 7 кг. Машината се изтръгва не по-добре, но не по-лошо от старата ми пералня, по принцип това е нормално, грех е да се оплаквам. Измиването с пара е непоискана функция за мен, нямам нужда от тези джаджи. Препоръчвам да закупите кола!

Валентина, Омск

Пералните машини на LG наистина обичат и уважават. Първата машина на тази компания работи почти 9 години и вероятно щеше да работи, ако хамалите не я бяха спуснали при движение от стълбите. След това не направих принудителна ампутация на крайниците. Колата беше доста шибана, вътре почти нищо не се счупи, но контролния панел се разцепи и копчето на програмата отскочи, трябваше да го занеса в къщичката и да си купя нов дом.

Впечатленията от този модел са положителни. Един куп различни функции са интересни, с половинка не разбрах, но мисля, че това предстои. Машината не залита по време на работа и не шуми много. Слагам на пишещата машина пет точки!

Иля, Псков

Машината е просто супер, истински скъп модел на сравнително ниска цена. Жена ми особено харесва външния си вид, когато току-що беше облечена, тя каза, че сега това е нова украса на банята. Изтрива добре LG, особено ни харесва функцията, която ни позволява да почистваме дрехи от животински косми. Тази кола, без страх, може да се препоръча на всички!

За да обобщим, трябва да отбележим, че не всички потребители харесват шайбата на този модел. Някои откровено не са доволни от нея, за щастие такова малцинство. Повечето хора не са толкова фини и успяха да оценят качеството на такава технология. Имайте добър избор!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини