Всичко за пералните машини

Отзиви за пералните машини LG F12B8WDS7

LG F12B8WDS7Бюджетните перални машини в криза са в голямо търсене. А тези перални машини, които съчетават достъпна цена и надеждност, се оценяват още повече. Това не винаги е така, но все пак някои потребители споделят подобен опит при пазаруване. Нека да видим какво казват хората за пишещата машина на LG F12B8WDS7.

Характеристики на машината

Обръщаме се към техническите характеристики на тази пералня, за да разберем по-добре какво ще бъде обсъдено. LG F12B8WDS7 е челна независима шайба с подвижен горен капак за интегриране под плота. Машината е с тесни размери и може да побере не повече от 6,5 кг пране.

Електронното управление и наличието на дисплей улесняват процеса на избор на желаната програма, като в този модел има 13 от тях. По време на цикъла на въртене барабанът се ускорява до 1200 об / мин. Скоростта на въртене може да се регулира или напълно да се отмени.

Защитата срещу изтичане на вода е само частична.

От допълнителните функции и "чипове" машината има:

Обратна връзка от потребителите

Ozzy666, Калуга

Неочаквано и спешно се наложи нова пералня, тъй като старата се счупи след работа 20 години. Нямаше много пари, достатъчно беше само за бюджетен модел. Капацитетът и режимите са доста доволни. Особено ми хареса функцията за обработка на пара, преди те дори не знаеха какво е. Според производителя подобна процедура убива микробите. Функцията за почистване на барабана стана необичайна. Приляга перфектно по размер, докато обемът не е малък. Извод: добра машина.

Лампа99, СаратовШайба LG F12B8WDS7

Искам да споделя впечатлението си за моята пералня LG F12B8WDS7. Не бяхме избрали дълго време, по съвет на продавача веднага се спряхме на този модел и не съжаляваме много. В крайна сметка тя има всички необходими програми, дори функцията „пара“. Разбира се, бельото с тази функция се отмива с бретон, но времето за измиване се удвоява, така че често не го използваме. Обемът на барабана е голям, опитахме се да измием кариера на двойно легло. Оставаме доволни от работата на машината, още повече, че тя я изпълнява много тихо.

tasnelik57, Oryol

Всички посетители на сайта, здравей! И сега мечтата ми се сбъдна, сега имам нова машина от LG. Това в сравнение със старата шайба е много по-добре. Той има капацитивен барабан, можете да смилате всичко с едно измиване. Изстиска се доста тихо и се блокира от деца. По принцип го оперирам с голямо удоволствие, препоръчвам го за покупка.

Dreaming

Преди да направя покупка, препрочетох много отзиви от клиенти в различни сайтове. Лошите отзиви във всички не бяха повече от 5%. По-често хората пишат, че с удоволствие купуват. Но аз съм разочарован от тази машина и ето защо:

  • Колата е много шумна, като излитащ самолет. Стои в кухнята ми, когато мие, вдига шум, а когато се върти, е ужасно.
  • Тъй като машината е икономична, тя извлича доста малко вода. Усещането, че въобще няма вода, нещата са леко навлажнени.
  • Поради шестте движения на барабана, така да се каже, нова технология, ленът се разкъсва, а нишките остават върху трупите. Не разбирам целта на тази суперфункция.
  • Слагам доста малко пудра, но не се размива добре.
  • Странни режими, или по-скоро етапите на измиване. Бельото се изплаква по-дълго, отколкото е измито, и 2 пъти разликата.
  • При пране на 60 градуса от машината мирише на каучук, какво ще стане на 90 градуса, дори не искам да си представям.

Накратко, не съветвам никого да купува такава техника.

Morozea

Най-важният критерий при избора на машина беше критерият „цена-качество“. Оптималната за него беше шайбата на LG F12B8ND. Пред нея имаше кола на същата марка, която работеше 9 години, когато се миеше всеки ден. Не съм се занимавал с почистване и защита от мащаб; не съм купувал Kalgony. Така че сега купих LG и не загубих.Всички необходими функции са налични, а обемът на барабана е дори приятен.

Не харесвам дългия сигнал за края на програмата, но това е само малък минус.

Интелигентната система за миене спестява време и вода, което според мен е важно. Машината работи много тихо, измива перфектно. Най-често го слагам през нощта, това не притеснява никого, дори вреден съсед. При максимално въртене прането става почти сухо, изсъхва бързо. Често просто стискам прането, за това веднага натискам въртенето и това е всичко. Харесва ми, че има дисплей, на който можете да видите оставащото време за пране. Чудо, а не машина. Препоръчвам го!

TigranyПералня LG F12B8WDS7

Избрах пералня между LG и Bosch, само втората е предназначена за 5 кг. Затова избрах първия. Работи не шумно, спестява вода. Има всички режими, които използвам. Харесва ми функцията „без гънки“ и „почистване на барабана“. Като цяло тя има много предимства. Най-важното е качествено измиване и изтриване, нещата са почти сухи. Открит недостатък; в уплътняващата дъвка остава вода, която трябва да се избърше. Въпреки това много шайби имат такава катастрофа. Ако това не ви притеснява, тогава можете спокойно да си купите.

Виткова Оксана, Москва

През шестте месеца на експлоатация не забелязах сериозни минуси. Закъснението при стартирането на миенето ми стана полезно, благодарение на което машината изтрива всичко до сутринта, просто закачам прането. Няма трикове за управление, всичко е доста ясно. Няма и шум, старата шайба работеше много по-силно.

Меркушев Андрей, Новосибирск

Цялото семейство е доволно от пералнята. Външно красива, стаята не скача и не вибрира. Издава малко шум, дори по-малко от старото устройство. Обемът на барабана е добър, лесно можете да измиете одеялата и възглавниците с одеяла. Мисля, че тя надминава шайбите с подобен набор от функции, но на други компании. Цената е оправдана.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини