Всичко за пералните машини

Отзиви за пералните машини LG F1296SD3

мнения за LG F1296SD3Известно е, че пералните машини на LG се сглобяват в Русия. Някои купувачи бяха озадачени от това; те се чудят колко надеждно е това оборудване и дали си заслужава. Трудно е да се отговори еднозначно, защото надеждността зависи не само от монтажа, но и от компоненти, които могат да се различават от един модел на машина. Говорете за това как работи машината и какви функции има, потребителите могат най-добре и следователно по-долу ще видите техните отзиви.

положителен

liliana007, Сочи

Оценявам тази пералня на пет точки. Тя премина идеално по дизайн и размер в интериора ми. На панела има атрактивни бутони, в началото и в края има звуков сигнал, при работа, без шум и вибрации.

Тъй като барабанът е малък и не можете да поставите много неща в него, той не е подходящ за голямо семейство. Изборът на техника не е толкова лесен, защото информацията, събрана в Интернет и чута от продавача, се върти. Най-вече се страхувате, че машината няма да се счупи бързо. Но, слава Богу, имах късмет с модела, засега толкова добър. Машината е евтина, разходите за вода и енергия са минимални.

filippova91835, Санкт Петербург

Пералнята LG F1296SD3 е чудесен помощник. За малка баня тясното тяло пасва идеално. В бързият режим 30 изтрива добре и машината също се изтръгва добре. Отбелязвам също ниското ниво на шум, голям брой програми и функцията за заключване на деца, като цяло съм много доволен от пералнята. Барабанът, макар и малък, ми е достатъчен. Има няколко недостатъка:

  1. Досаден звук в края на измиването, въпреки че той се изключва.
  2. Малко вода остава в съда за прах, трябва да го избърсвате всеки път, в противен случай той изчезне.

По принцип оборудването оправдава цената си, но за голямо семейство не е опция.

UgugushaШайба LG F1296SD3

Те получиха пералня като подарък от родителите си, те трябваше да оставят старата си в предишното си местожителство. Тя вече е на три години, през които никога не ни е подвеждала. Според мен колата е много просторна, одеялото влиза лесно. Измива ефективно. Дизайнът е малко необичаен със сребърен барабан.

Харесва ми функцията за уведомяване за края на измиването със звук, в голяма къща спестява, ако сте далеч в друга стая. Удобна опция за почистване на барабана.

Жасмин ...

Тесната пералня LG F1296DD3 беше закупена от мен след раждането на сина ми, за което нямам съжаление. Машината работи тихо, изпира перфектно, изборът на режими е оптимален, има звуков съпровод. Мисля, че технологията на LG е надеждна, тя е тествана повече от веднъж. Ако има някакъв проблем, като например водоснабдяване, той ще ви уведоми код за грешканакратко, „умна“ шайба.

На 30 минути, колкото и да е странно, всичко също е добре измито и това е много важно, особено ако има деца.

Ksyaka

Търсех пералня само сред бюджетни, тоест евтини, просто попаднах на Indesit. Но майка ми ме посъветва да взема екипировката на тази марка с аргумента, че е шумна, скача и тъпа. В резултат на това добавих малко пари и купих пералня от LG, аз самият разбирам разликата. Тя се вижда във всичко: в дизайна, функциите и монтажа. Всичко показва, че готина шайба.

Стандартните функции се допълват от различни опции, например почистване на барабана, интензивно измиване, има умна диагноза. Накратко, този ясно се откроява сред останалите, дори обемът не е 3,5, а 4 кг. Съветвам ви да купите.

Анастасия, Курск

Вече две години имам такава пералня. Не съжалих за избора си нито минута. Оптималното натоварване за мен, размерът на кутията и дизайнът е приятен. В допълнение има доста режими, въпреки че го изтривам на Интензивен или Бърз. Всичко е перфектно измито, ако петното е твърде сложно, тогава просто слагам средство за отстраняване на петна.Функцията за заключване на контролния панел от деца стана спасение, но производителят не се замисли за бутона за изключване, той не се изключва с тази функция.

В края на прането няма да забравите да извадите прането, защото машината ще ви уведоми за края с приятна мелодия. Както при другите шайби, в маншета остава вода, която отстранявам с парцал след всяко измиване, за да не се появи мухъл. Доволен от технологиите, съветвам!

отрицателен

Алиусего, Мурманск

Всъщност тази перална машина на марката LG изтрива половината от декларираната сума. Ако сложите в него повече от 2 кг неща, тогава времето за измиване ще се увеличи повече от 2 пъти. Като цяло, производителят няма какво да покаже, защото може да се измие, но отнема много дълго време, можете да измиете 2 кг два пъти и да започнете прането в продължение на 30 минути.

Времето за измиване е установено експериментално чрез претегляне на прането преди полагането му в барабана. Дори 3 кг пране се перат от машината за много дълго време и тогава разбрах, че не можете да хвърлите повече от 2 кг.

Пералня LG F1296SD3Изглежда много странно защо никой не пише за това в коментарите си, наистина ли заличават толкова малко. Проучих коментарите по форумите в продължение на два месеца, за да направя избор, никой не говори за този джам.

Внимавайте, когато купувате пералня, различни производители могат да направят това, малко вероятно е само LG да ни измами. Разбира се, това не може да се провери в магазина, може би е възможно да вземете оборудване с марж на тегло. Преди това имаше шайба с 5 кг и нищо не работеше 10 години без проблеми, миеше колкото исках. Няма да назовавам производителя, за да не правя реклама.

Чернишов Андрей

Страшна шайба, имаше много стикери, обещаващи 10 години гаранция на двигателя. Но моята шайба поръча да живея само за 3 години. Лагерът на двигателя се провали, за което майсторите на сервизния център казаха, че няма гаранция за отделни части на двигателя (четки и т.н.). Сега ремонтът ще е 8000, в шок сме. Въпросът беше, мога ли да си купя нов ... иначе нещо ще се счупи. Съвет, вземете евтина пералня за ремонт.

Родионова Наташа

Не ми харесва тази пералня, въпреки че изтрива добре и не пропуска. Но издава ужасен шум при източване. Барабанът е твърде малък, с декларираните 4 кг, дори 3 едва ли влизат. Гаргането на прането е отвратително, защото в него се получава изключително малко вода. В сравнение с моя Indesit, който работи почти 18 години, този ще продължи поне една година.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини