Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята LG F1296ND3

Мнения за LG F1296ND3Някой харесва прости, бюджетни перални машини. Някой гони сложни модели, които стоят като добре използван чужд автомобил. И някой се нуждае от посредствен, технически модел, за да се измие добре и да не се счупи, поне от няколко години. Именно за третата категория купувачи са подходящи тесните перални LG F1296ND3. В действителност тези коли са добри или не, самите купувачи ще кажат, но вече е известно, че специалистите дават положителна оценка на този модел.

Положителни мнения

Тимотей, Тоглиати

За да избера нормална пералня, прочетох отзивите на клиентите на страниците на един от най-големите онлайн магазини. Искам да кажа много благодаря на хората, които споделиха мнението си. Научих много полезни неща от тях и това в крайна сметка ме доведе до това малко нещо.

Всичко ме радва и най-вече значително натоварване и висококачествено пране. Грижа се внимателно за машината: след всяко измиване я избърсвам с кърпа, след три измивания я развивам и почиствам филтъра за прах. За една година експлоатация машината не хвърли нито един сериозен форт. Спокойно мога да препоръчам тази кола на всички малки и средни семейства. За семейство от 6 или повече души тази техника може да не работи, по-добре е да вземете с по-голям товар.

Тази машина е подходяща за пране на връхни дрехи. Дори да натъпча най-голямото яке в барабана, то се изтрива без проблеми.

Елена, Москва

F1296ND3 пералня LGИзползвах го около седмица пералня LG F1096SD3, жалко, че фабричният брак излезе сериозен, така че трябваше да го включа, да доплатя и да взема тази машина. С времето дори благодарих на съдбата за този случай, защото новата ми машина във всички отношения е по-добра от F1096SD3. Първо, тя има повече натоварвания. Изглежда, че 2 кг разлика не е много, но всъщност се оказва, че не можете нормално да перете връхните си дрехи в 4-килограмов барабан, а напълно в 6-килограмов барабан. Второ, тази машина добре изтрива вълнени дрехи. Трето, автоматичното претегляне работи правилно за нея, между другото много готина функция.

Шумът от тази шайба е много по-малък, отколкото от всеки друг. Дори съм изненадан, че специално включих въртенето при 1200 оборота в минута, за да слушам как изтребителят излита, но не чух нищо особено - компенсирайте! Електрониката работи просто и ясно. Външно машината изглежда красива. Не търсех специално недостатъци, но те не се появиха, така че няма да кажа нищо лошо за колата.

Александър, Новосибирск

Отначало си помислих, че имам безполезна машина. Колкото и да го зареждам със спално бельо, сигурно е, че нещо не се разтяга, но като цяло изплакването е катастрофа. Тогава предположих да прочета инструкциите. Оказва се, че не е имало нужда да се запушва барабанът с бельо към очните ябълки. Когато започнах да слагам по-малки дрехи, проблемът се реши сам. Купих добър.

Наталия, Каменск-Уралски

Мислех, че човек може само да мечтае за машина с такива характеристики, защото това трябва да струва много. Оказа се, че в природата има пералня, освен това марката LG, която има такива характеристики и е евтина. Работи тихо, за мен беше важно, защото семейството има две малки деца, които се страхуват от силни и остри звуци. Има детска ключалка, което е много разбираемо между другото и полезно, защото моите бандити се качват на пишещата машина. Поставих този модел пет точки.

Отрицателни мнения

Анастасия, Самара

Отначало съпругът ми и аз много харесвахме машината. Изглежда, че тази техника изобщо няма недостатъци, някои предимства, но това, разбира се, не е така и ние осъзнахме това съвсем скоро. Всичко започна със замръзване. Машината сякаш се мие, завършва миенето, изплаква се и след това забавлението започва: пет пъти се обръща и струва около 10 минути, след това отново пет пъти се обръща и отново стои.панел LG F1296ND3

Седмица по-късно машината започна да виси здраво. Обърнахме се към сервизния център, в резултат на това майсторът сериозно се вкопа в електрониката и издаде присъда - трябва да смените електронния модул. За щастие колата е в гаранция, така че е направена за сметка на продавача. Трябваше да чакам около месец. Тогава спокойно използвахме машината почти година, докато помпата не се покрие. Помпата вече беше сменена за своя сметка. Общият извод е, че машината изтрива добре и това е важно, но е много надеждно. Използвайки това устройство, разбрах, че корейската технология все още е много далеч от перфектната.

Лиза, Москва

Не забелязах нищо добро в тази пишеща машина. В нашия век товар от 6 кг е боклук, трябва ви поне 7, за да няма проблеми с измиването на големи предмети. Аз самият работя в пералното помещение, а вкъщи имам 8 кг машина, това е нещото. Сестра ми не ме слушаше, тя купи LG с 6-килограмов барабан, сега тя се измъчва с връхни дрехи, тя го носи за мен, тя се опитва да чисти. Ето го!

Карина, Москва

Казах на съпруга си, вземете пералня с функция за сушене, тъй като няма къде да изсъхне, прозорците на апартамента са с изглед към пътното платно, а къщите са влажни. Скъпа моя, реших да спестя малко, трябва да контролирам всяка стъпка, по дяволите! Утре ще отидем и ще вземем колата обратно до магазина, тъй като тя изобщо не ни устройва, това е нещастно и отново сушене, не.

В заключение отбелязваме, че има много малко отрицателни мнения на хората за пералнята на LG на този модел, можете буквално да разчитате на пръсти на едната ръка. Има стотици положителни мнения! Оставяме ви изводите, късмет!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини