Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята LG F1296CD3

Отзиви за LG F1296CD3В големите градове хората често се сблъскват с проблема със сушенето на дрехи, тъй като не можете да го закачите на улицата поради облаци от отработени газове, а у дома, ако изсушите се на дрехи, можете също да разредите влагата. В съвременните условия има решения: първо, можете да си купите сушилня или специален шкаф, но тези единици изискват много място, и второ, можете да закупите пералня LG F1296CD3, като по този начин решите проблема и запазите използваемото пространство в стаята.

Но тогава възниква въпросът: може ли такава машина наистина да изсуши нещата добре? Освен това дали тя ще изпълни основната си функция: измиване, изплакване и изваждане на прането? Важно е също дали машината е достатъчно надеждна, на всички тези въпроси най-добре отговарят самите потребители в своите рецензии и тази публикация ще бъде посветена на тях.

Положителни мнения

Ирина, Томск

Машината изобщо не се усуква по време на миене и въртене. Режимът на сушене не е подходящ за цялото бельо, но повечето неща изсушавам директно в барабана. Добри неща. На балкона нещата спряха да изсъхват от момента, в който пияните влязоха в апартамента на последния етаж. Хвърлят отгоре цигари, които падат върху прането и съсипват нещата. Безсмислено е да се кълнеш, нищо не достига до изморения им мозък.

Можете да изсушите доста неща наведнъж. Ако сложите повече, те наистина няма да изсъхнат.

Сега нещо се суши у дома, тъй като е невъзможно да се включи режимът на сушене в момента, когато деликатните неща са в барабана. Останалото е перфектно изсушено от самата машина. Рядко зареждам барабана до очните ябълки, така че няма проблеми със сушенето. Хубава кола.

Константин, Уляновск

Управлявам сушилнята за миене на LG F1296CD3 вече почти седем месеца. Всичко е нормално и се изтрива перфектно и изсъхва добре, съпругът е „на седмото небе“ от щастие. Има обаче едно „но“, машината издава много шум при източване, но аз реших проблема по най-простия начин, а именно разхлабих винта, държащ помпата. Лесно е да стигнете до винта, защото се намира в близост до щепсела за източващ филтър. Буквално едно движение и недостатък се елиминират. Никога не бих се разделил с тази машина!

Олга, ЧелябинскLG F1296CD3 контролен панел

Съветвам тази машина на всички, тъй като е надеждна, изтрива всичко, дори и това, което не винаги отмивате с ръце и може да изсуши нещата. Избрах марката LG, защото майка ми кола LG F10B8ID0Тя я експлоатира безпощадно и няма проблеми. Една беда, машината е проста, затова избрах модел със сушилня за себе си. Аз самият рядко използвам сушенето, но понякога ми помага много, особено когато времето навън.

Юлия, Москва

Купих пишеща машина, защото производителят му даде 10 години гаранция и хареса ми външния вид. Това по-късно разбрах, че 10 години гаранция не се дава за цялата машина, а само за отделните й части, за двигателя, изглежда. Гаранционният срок за цялата машина е 1 година и беше сглобен не в Корея, а в Русия, което донякъде развали впечатлението ми за него, но в крайна сметка забравих за него, защото машината се оказа наистина добра. Ще се опитам да изброя достойните предимства на машината.

  • Директно задвижване и надежден мотор.
  • Много висококачествено измиване, за всеки случай, в сравнение със Samsung, който използвах 3 години.
  • Ясен контрол, в който, може би, хуманоидна маймуна ще разбере.
  • Доста голям товар.
  • Наличието на сушене.
  • Надеждна стабилна работа поне няколко години.

Отрицателни мнения

Евгения, Санкт ПетербургИзглед отпред на LG F1296CD3

Много разочарован, цялата ми месечна заплата слезе от комина, защото реших да купя LG F1296CD3. С удоволствие купих точно два дни, третият режим на сушене спря да функционира и машината започна да се мие всеки друг път. Е, прав съм, веднага се свързах със службата, те казват, елате, поправете, моля.Е, майсторът започна с факта, че провалът е моя вина, че непрофесионалистът е инсталирал машината, той по принцип е започнал да "скулптира". В крайна сметка те решиха, че той все пак ще поправи машината за сметка на компанията.

Спечелих първия „двубой“, но както се оказа, се зарадвах рано. Изминаха 3 месеца, „и нещата все още са там“, услугата не бърза да поправя машината ми, захранва всичко със „закуски“. Изглежда, че е време да наемете адвокат и да се обърнете към съда. Нито самата машина, нито качеството на обслужване на сервизния център, доволен съм, ще се боря докрай!

В такава ситуация е по-добре веднага да напишете жалба до продавача, за да няма тогава проблеми.

Алексей, Москва

Каква сушилня е тази машина? Не видях как работи, защото не изсъхва по никакъв начин. Що се отнася до измиването, всичко е наред, няма оплаквания. Изтрива и извива добре, изплаква добре, но изсушаването е проблем. Комуникиран по тази тема с експерти, оказва се, такъв проблем при коли от този модел е много често срещан. Какъв бизнес е това, те дадоха много пари за пишещата машина, но тя не изпълнява част от функциите му!

Олга, Омск

Мога само да кажа, че машината не е висококачествена. Месец по-късно бравата на люка се счупи, маншетът на люка постоянно се изплъзва, което предотвратява неговото затваряне. Изглежда, че заради маншета, люкът не се затвори добре и това се отрази на ключалката, поне мъжът ми така ми каза, изглежда, че е прав. Не трябва да харчите сравнително големи пари за нискокачествено оборудване.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини