Всичко за пералните машини

Отзиви за пералните машини LG F10B8SD0

мнения F10B8SD0Друга статия за това какво мислят хората за определен пералня. В крайна сметка, от потребителите можем да научим за всички недостатъци и характеристики на технологията. Така че, нека спрем на пералнята на корейската марка LG F10B8SD0.

положителен

bezr058, Самара

Обикновена пералня, в която няма недостатъци. Машината има много различни функции, включително Лесно гладене. Пералнята е подходяща за всички съвременни изисквания по отношение на качеството на пералните неща. Работи икономично, изразходва малко вода и електричество. Плюсът е, че филтърът на помпата е достъпен, може лесно да се измие.

kastrylka182014, Екатеринбург

Купихме пералня вместо стара. Веднага ми хареса тихата работа, почти неразбираема. Удобно е да имате дисплей и звуков сигнал в края на работата, в тази пишеща машина това не беше. Бързият режим 30 не е подходящ за всички неща, нещо не се простира върху него и това е минус.

Skornister, Kozmodemyansk

Беше избрана само шайбата на LG, защото тя има директно задвижване. Това означава, че дизайнът има по-малко части, които ще се счупят по-малко. Производителят се погрижи и сложи специален ключ за транспортните болтове. По принцип харесвам машината, тя е компактна и влезе в банята, тя не прескача по време на работа, леко е залитаща, но си измих кецовете.

Мариялюбавина, Тюмен

Винаги ми харесваше технологията на марката LG и сега смених старата машина на тази марка на нова. Машината просто работеше 10 години и все още работи, исках нещо ново и компактно. Следователно изборът падна върху този модел, който идеално се вписва в интериора на стаята. Натоварването на машината, разбира се, е само 4 кг, изглежда малко след 5 кг. Но с времето свикнах, започнах да мия по-често, но спестих места в банята.

Спецификации привлече вниманието:LG F10B8SD0 измит

  • шест движения на барабана;
  • директно задвижване;
  • двигател с гаранция 10 години;
  • мобилна диагностика.

Новата машина работи забележимо по-тихо, нивото на шума е минимално, не можете да го чуете със затворена врата. Точно тогава, когато започне да се извива, той се отдалечава. Необходимо е да се нивелира след измиване отново.

Пералнята LG изтрива много по-добре, сега не е нужно да накисвате прането преди да измиете и да измиете петната. Веднага поставете мръсните неща в барабана и стартирайте режима Fast 30, всичко е добре измито, петната изчезват. Не включвам допълнителното изплакване и така всичко се изплаква добре. Като цяло животът с нея беше по-лесен, появяваше се повече свободно време.

Старите петна, разбира се, ще трябва да се измият или накиснат, но оборудването ще се справи с прясно замърсяване с бретон.

В този модел пералня има много програми, но бързият режим и ежедневието са повече от достатъчни за мен. Пробвах и други, но те са много дълги във времето, но защо, ако всичко се отмие по бърза програма. Струва ми се, че в новия модел прането става по-внимателно, дрехите започнаха да се късат по-малко. Радвам се на колата и мия всеки ден, понякога дори няколко пъти на ден, всичко става бързо и без усилия. Не мога да си представя как бабите и дядовците се справят с прането без технологии, миенето на ръце е огромна работа и загуба на време. Не мога да живея без такъв домашен помощник, благодарение на производителя.

Александра Михайлова

Ще споделя впечатленията си от закупуването на пералня, която избрах дълго и болезнено, колебаейки се между Bosch и LG. Препрочетох нито един коментар по форумите, но при визуална проверка разбрах, че LG е много по-добър не само от техническа гледна точка, но и със стил и ергономичност. По принцип тази машина ми хареса и родителите ми работят с тази марка от 10 години.

Технологиите, разбира се, се промениха, появиха се директно шофиране, звънци и свирки. Когато въртенето не скача. Удобната електроника, накратко, са някои плюсове. Няма да изброявам всички тях, просто ви съветвам да вземете такава техника.

Малофеева Дария

Този женски „помощник по домакинска работа“, макар и прост, изтрива ефективно, изборът на програми е оптимален, не вдига шум. Единственият недостатък е функцията да блокира вратата от деца. Идеята е добра, но бутонът за захранване все още работи, което означава, че детето може да изключи всичко наведнъж. Във всички останали отношения колата е щастлива.

отрицателен

Ирен денLG F10B8SD0 барабан

Изберете шайба веднага след раждането на бебето. В същото време те търсеха тясна единица с програми за пране на деца и спортно облекло. Радостта след монтажа нямаше ограничение, защото ми се стори, че няма да има повече миене на ръце, но ще се появи свободно време. Какъв е резултатът? Чисто разочарование.

Машината работеше перфектно в продължение на една година, след което започна да издава странни звуци на всеки етап от измиването. Все още не съм се свързал с господаря. Ефективността на измиване е ниска. Бебешките артикули не се разтягат дори при 60 градуса и предварително се мият. Човек създава впечатление, че петна от едно нещо преминават към друго, спортното облекло не отмива миризмата на пот. Измивам някои дънки 2 пъти подред, понякога при температура 60. Дори си мия ръцете по-добре и по-бързо. И между другото, праховете, които просто не съм опитвал, мисля, че цялата работа е в пишещата машина, въпреки че отзивите на клиентите за нея са предимно добри, вероятно попаднах на това. След известно време възникна проблем със затварянето на вратата, започна да се появява грешка DE.

Сергей Желеев

Впечатлението от закупената машина е ужасно, страдаме вече два месеца. Съпругата плаче, гледа прането. С всичко, което е декларирано от производителя, машината не може да се справи. По време на работа два тюла се счупиха в шайбата, бялото бельо стана сиво. Майсторите на сервизния център увериха, че оборудването работи. Но все пак настоявах, тя беше взета за диагностика от третия път.

Неразбираеми иновации, функции не се изпълняват.

Ина Лунева

Тази тясна перална машина скача в банята и работи като трактор, твърде шумно. След три години работа маншетът се счупи, трябваше да бъде сменен. По време на ремонта майсторът махна водопроводния камък, това доведе до факта, че колата не скочи, шумът намаля. Не ми харесва, че няма отделно въртене.

morpeh-1

Разочарован в технологиите, особено в тази шайба. Седмица по-късно пластмасата се напука в зоната на дисплея на панела, боята се отлепи. Отвратително сглобяване, след като прах за прах остава на вратата. Тя просто няма предимства.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини