Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята LG F10B8MD1

мнения LG F10B8MD1Нека да поговорим за пералнята на корейската марка LG F10B8MD1. Потенциалният купувач се интересува най-много от тази машина, не само от характеристиките, но и от нейните характеристики. Например, колко добре машината изтрива, колко добре извива, издава ли шум, надеждна ли е? Ще се опитаме да намерим отговори на тези и други въпроси сред коментарите.

Характеристики на машината

Този модел пералня се сглобява във фабрика в Русия. Производителят дава на монтажа 1 година гаранция на двигателя за 10 години. Подобно на повечето машини от тази марка, тази шайба има инверторен мотор, няма задвижващ колан, което означава, както казват специалистите, надеждността е по-висока.

Пералнята принадлежи към бюджетния клас, има средни характеристики. Каросерията на автомобила е по-тясна, но не и най-тясната, дълбочина 44 см. Барабанът е проектиран за 5,5 кг сухо пране, докато синтетиката може да бъде заредена не повече от 2 кг, така че измиването да е ефективно. Скоростта на въртене на тази машина е 1000 об / мин, което може да се регулира, ако е необходимо.

Софтуерното пълнене включва: 13 режима на измиване, контрол на дисбаланса, функция за защита на детето, таймер за забавяне до 19 часа. Температурата на водата може да се регулира ръчно. Максималното ниво на шум, което машината прави по време на въртене, е 72 dB.

Обратна връзка от потребителите

Клементиа, Белгород

Здравейте читатели! Въпросът за закупуването на нова пералня беше подходин отговорно. Пералнята на LG хареса дизайна, бутоните са удобни, удоволствие е да се работи. Има много режими, но няма отделно въртене. Когато миете якета и килими, това много липсва. От всички режими най-често пускам Fast 30.

Отбелязвам добре направен барабан, в идеалния случай гладък отвътре, има повърхност на мехурчета и няколко алгоритми на въртене.

LG F10B8MD1Считам опцията SmartDiagnosis за отлична, същността на която е в мобилната диагностика на грешки и неизправности. Благодарение на нея прехвърляте подробна информация за проблема в сервизния център. Тези, които реагират на шум, могат спокойно да се доверят на тази пишеща машина, тя е много тиха, чува се само шумът от водата за писане. Когато се върти, стои неподвижно. Качеството на измиването и въртенето е забележително. По време на работа не се счупи.

Ilgiz, Naberezhnye Chelny

Преди да си купя пералня, изкопах много информация в интернет, прочетох отзиви. Сега знам почти всичко за шайбите, мога дешифрирайте името, Отивайки до магазина, вече знаех, че ще купя. Разбира се, кола с директно задвижване, което е гаранция за работата на двигателя за 10 години. В допълнение, наличието на:

  • Super Rinse режим, тъй като детето е алергично, като че има функция Rinse + Spin;
  • функция за почистване на барабана, спестява от влага;
  • Тиха операция на въртене

Хареса ми необичайната функция на мобилната диагностика. Машината се справя добре с поставените си задачи, много съм доволен.

Марина, Зеленоград

Евтина тясна пералня. Той осигурява необходимите функции, включително бързо измиване и отделно въртене. Хареса ми, че електрическият кабел е дълъг, достатъчно, без да носи. Измива всичко добре. След като машината изтича малко, но те сами я оправиха, през последните три години как работи добре.

Голуб Анна, Кинешма

Перам тази машина повече от година, която беше инсталирана в банята. Работи толкова тихо, че понякога се спускам, за да съм сигурен, че не съм спрял. Качеството на пране е високо, лесно можете да перете дантелени елементи и деликатни материи. Бебешките памперси и нещата също се мият. Минус при непълна защита от деца, детето се опитва да натисне бутона за старт, който не е блокиран.

Александър Плюснин, Киров

LG F10B8MD1 панелВече купих втора пералня и отново избрахме марката LG. Първият ми служи 6 години с ежедневно измиване, няколко пъти повече, но в един хубав момент мозъкът ми „отказа“.Използвам новата машина само две седмици, изтрива се добре, тоест чисто. Работи без шум, с изключение на въртене. Натискането на бутоните е придружено от звуков сигнал, края на програмата - мелодия. Като минус ще посоча белия цвят на калъфа. Разбрах напълно контролите, след като прочетох инструкциите.

Юлия Сабанова

Благодаря на всички, които оставят мнението си за пералните машини във форумите. Но по някаква причина никой не пише, че в колата се появява силен воден чук, след като машината набира вода за първите секунди. Това затваря пълнещия клапан. Специалистите казват, че трябва да поставите регулатор на водното налягане.

Има несъответствие на информацията, в инструкциите производителят пише гаранция от 1 година и 7 години нормална работа, а на кутията на етикета виждаме 10 години автомобилен сервиз. Някои пишат, че след една година обслужване, шайбата започва да получава мръсно пране. За да не се случи това, просто трябва да стартирате функцията за почистване на барабана, поне веднъж на шест месеца.

Като цяло съм доволен от качеството на измиване, нещата се вписват, въпреки факта, че барабанът е само 5,5 кг. Разбира се, големите неща се рушат, но това не е страшно.

Александров Антон, Людиново

Машината е наистина прекрасна. Наистина работи тихо, дори на въртене. Управлението е много просто, всичко е подписано и разбираемо. Нещата и бельото се мият деликатно, не се развалят. Достойна единица за разумни пари. Не открих никакви минуси.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини