Всичко за пералните машини

Отзиви за пералните машини на LG F10B8MD

Мнения за LG F10B8MDПисахме много за колите от бюджетен клас, намерихме причина да пишем отново, избрахме модела LG F10B8MD за това. Евтината технология винаги привлича потребителите. Но в допълнение към цената на потребителя, те се интересуват от надеждността и качеството на декларираните функции. Това е добре казано от потребителите в техните отзиви, които виждате по-долу.

положителен

TatyanaLyut

Купих пералня преди 6 месеца. Капацитетът по съвременните стандарти е малък, само 5,5 кг, но това е достатъчно за нас. Има нова функция за интелигентна диагностика, която все още не е използвана. Оборудването работи тихо, тъй като в него няма задвижващ колан. Ако измиването приключи, тогава ще знаете за това по звуковия сигнал. Той е кратък, но не заглушен, звукът също не намалява. Защитата на децата не работи за всички бутони, това също е минус на този модел. Останалата кола ми харесва.

Пластилин I, Москва

Здравейте на всички! Ще споделя мнението си за пералнята, която купих преди година. Работя го около 1-2 пъти седмично. Той има следните предимства:

  • много функции, можете да перете всичко, което искате: бебешки дрехи, одеяла и вълнени продукти. Може би това е било решаващо при покупката;
  • Държи много, или по-точно 5,5 кг, дори сакото е включено;
  • нивото на шума е нормално, не чука и се кара, въпреки че стои в нашата килерче;
  • удобно е да имате индикатор за оставащото време и звук в края, който лесно се изключва.

Тази машина не ми хареса, само няколко точки: липсата на отделно въртене, както и дълбочината. Колата е доста голяма, заема достойни места.

Нямам оплаквания по други въпроси и характеристики, доволен съм от всичко, препоръчвам го.LG F10B8MD миеща машина

Кръстник, Нижни Тагил

Няма да описвам характеристиките на пералнята, вижте ги в онлайн магазина. Ще се спра на характеристиките. Натоварване от 5,5 кг е достатъчно за нашето семейство, в което има едногодишно дете. Функциите са полезни, на контролния панел има цялата необходима информация, устройството работи тихо.

Достатъчно добър, пералнята LG F10B8MD навива прането, всичко изсъхва много бързо. По време на употребата (половин година) не е имало повреди или някакви проблеми. Всичко, което е необходимо за връзка, е включено в комплекта с машината, само входящият маркуч е къс само 1 м. Също така, разбираема и подробна инструкция.

Лесиафатих, Нефтекамск

Приятели ме посъветваха да си купя машина LG F10B8MD, което направих аз. Не съжалявам за покупката, всичко е наред. Изтрива до 5,5 кг, стиска при 1000 об / мин, доста различни програми, включително здравеопазване, пране на спортни дрехи. На максимална скорост стои неподвижно, не вдига шум, не скача. Радвам се, че двигателят има 10 години гаранция. Недостатъкът е, че не можете да фиксирате дренажния маркуч и тел навсякъде на машината. Доволен от цената и прости контроли.

Юлия, Подолск

Използвам шайбата отдавна, така че уверено казвам, че не съжалявам за закупуването. Заслужава си го малка баня, по размер мина добре. Измиване като песен, куп режими, в края мелодията свири, а в процеса всичко е тихо и спокойно. Доволен съм от нея.

Дарфи, Владимир

Старата техника се счупи, сега имам тясна пералня LG F10B8MD, от която съм много доволен. Натоварването е малко, но достатъчно. Удобно е да го управлявате. Благодарение на различни режими можете да изтриете всичко. Дори се опитах да нося голямо измиване, всичко вървеше добре и също беше извадено. Не умря дълго след пишещата машина. Завъртането се регулира по желание. Ако искате евтино висококачествено оборудване, помислете за тази машина.

отрицателен

Ваплав, КраснодарПишеща машина LG F10B8MD

С появата на местожителството ми първото нещо, което реших да купя, беше пералня, машина, а също и хладилник. Живеейки с момиче (бъдеща съпруга), бях видял достатъчно на прането на ръка. LG веднага бе идентифициран от марката, тъй като бяха чули отзиви от клиенти и приятели, все още говориха добре за марката Samsung, това работи с родителите от 5 години.

Харесаха ми характеристиките на закупената машина, много режими, определящи времето за пране според теглото на прането. Но недостатъците в тази техника ме притесняват. Първият е гумени крачета, колата все още се движи от мястото си. Второто - маркучът за източване е много къс, а замяната му с по-дълъг не е толкова проста. Изпускателният маркуч се спука, когато в един момент машината се срине по време на цикъла на въртене, аз все още трябваше да извадя маркуча, сега сам ще монтирам по-дългия.

dima1488, Самара

Купих шайба преди почти година. Почти веднага барабанът започна да бие, дотолкова, че да се чуе на съседите. Машината изтрива не е зле, но не я препоръчвам.

Производителите отказват да вземат обратно дефектни стоки.

LDimak

След като прочетох информация за тази машина, повярвах на хората и я купих. Тя не е тиха, както мнозина пишат. В барабана остава вода, която може да избледнее. Освен това при изплакване на водата се събира толкова малко, че прахът не се изплаква. Не е ясно колко време остава до края на измиването; като цяло не съветвам никой да използва тази шайба.

Ческидова Ксения, Москва

Основният критерий за покупката беше защитата на машината по време на пране от деца. В действителност това се оказа ненормативно, тъй като не всички бутони са блокирани и основният бутон за захранване е изключен, когато го натиснете, всичко е напълно нулирано. Загряването до температура от 95 градуса е възможно само в режим "Бебешки дрехи". Автоматичното изчисляване на времето не работи добре и не е необходимо. Изглежда, че дрехите не се изплакват зле, тъй като мирише на прах.

Стиска добре, но не сухо, но много тихо. Минус - след завъртането мирише на пластмаса, а чорапи, шалове и други малки неща се забиват в маншета. Във венеца има и вода, която трябва да се избърше, преди дори да вземете прането. По-добре е да не миете деликатни неща в колата. Не препоръчвам тази машина.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини