Всичко за пералните машини

Отзиви за пералните машини LG F10B8lD0

мнения LG F10B8lD0Поради факта, че доходите на населението през кризисните години намаляха значително, хората започнаха да обръщат повече внимание не на скъпи перални машини, пълни с електроника, а на най-обикновените, но надеждни перални машини, които ще изпълняват функцията си стабилно в продължение на много години. Производителите на домакински уреди редовно реагират на техните стремежи, ето още един пример е пералнята LG F10B8lD0. Какво мислят за тази машина тези, които вече са успели да си купят и пробват? Нека видим техните рецензии.

Положителни мнения

Анна, Краснодар

Скоро ще навърши година, откакто закупихме тази пералня. Това е истински семеен работник и мой любезен помощник, почти член на семейството. Всеки ден тя доблестно прекроява планините от мръсно бельо, които се образуват благодарение на нашите малки близнаци. Много се радвам, че го имам. Няколко месеца преди да купя машината, я измих на ръка и този път ми се стори истински ад. Няма да пожелаете такъв враг.

Качеството на пране е високо, прането не се разваля, извива се добре.

Василий, Ростов на Дон

След пожара ни беше трудно. Те възстановиха къщата наново, направиха ремонт вътре, закупиха мебели, а също и домакински уреди. Не останаха много пари, но исках да купя нормална пералня, така че да работи и да не се счупи след 2-3 години. Веднага обърнах внимание на LGF10B8lD0, първо, защото можех да си го позволя и второ, защото беше с директно задвижване и 10-годишна гаранция на двигателя. Уважавах по принцип оборудването на корейската марка и го използвам от година и половина.

Всичко би било наред, но много слабо на тези UBL машини. Няколко пъти съпругата силно затваря люка и след това трябваше да сменя ключалката. Иначе няма никакви оплаквания за пералнята, наистина е много надеждна!

Полина, МоскваLG F10B8lD0 панелен елемент отблизо

Имаше само едно нещастие с тази пералня и най-важното - това се случи преди два месеца, когато тя падна от колата, когато се преместихме от един апартамент в друг. От една страна беше забавно да я гледам как излита със скорост от 80 км / ч и скача по пътя, тъй като колите бяха много по-назад. Но от друга страна, мислено се сбогувах с машината, трудно е да не се счупи напълно след такова заминаване.

Изненадващо, машината пострада само външно. По кутията се появиха чипове, пукнатини и ожулвания, но нито покривът, нито пулта за управление, както и вътрешните механизми не получиха сериозни щети. В резултат на това свързахме машината и тя работи правилно, въпреки че изглежда зле. Обаче сега няма да го изхвърлям по същество, защото това е техника с история, освен това с каква история и дай боже, че тя работи възможно най-дълго.

Евгений, Мурманск

Машината е добра, външно привлекателна, доста тиха, въпреки че се чука почукване по време на цикъла на въртене. Не открих очевидни недостатъци по време на осеммесечната операция. Давам положителна препоръка!

Ирина, Омск

Когато купих кола, приятелят ми ме гледаше като глупак, те казват, че натоварването е малко в машината, не можеш да измиеш нищо голямо. И не се притеснявам много. Мога да си измия сакото без проблеми, но за крупняк, който се мие веднъж годишно, има служба за химическо чистене, защо ще страдам с одеяла, килими, килими и черги, когато има професионалисти за това. Без значение какво казват, колата за парите е добра, не супер, разбира се, но добра.

За единичен или за семейство от 2 души такава машина е подходяща.

Светлана, Москва

Хареса ми факта, че тази машина, въпреки ниската цена, е доста технологично напреднала. Той има всички основни функции, от които може да се нуждае съвременна домакиня, дори е мобилна диагностика. Много харесвам програми за пране. Има много от тях и всички са замислени, няма боклук сред тях. А това означава, че всеки цент, похарчен за тази машина, започна бизнес. Пет точки пишеща машина!

Отрицателни мнения

Павел, МоскваLG F10B8lD0 фасада

Толкова ужасно, че не работи нито една пералня. Това „чудовище“ напълва и източва водата на ритници, така че тръбите да ходят с шейкър. Веднъж при изтичане на вода в канализацията такъв дренаж предизвика теч. Изпускателната тръба и маркучът за източване нямаха надеждна плътна връзка (инсталацията беше извършена от майстора), подът в банята беше наводнен, а част от сапунената вода изтече към съседите. Сега трябва да присвоите съседите с пари, за да не заведат дело. Колата е просто ужасна!

Маргарита, Рязан

Абсолютно невъзможно е да перате малки неща с пишеща машина. чанти за пране, Факт е, че всички малки неща често попадат в резервоара и след това да го извадите е много трудно. Последният път беше повикан майстор, който извади от резервоар две различни детски чорапи и носна кърпа. Той ни похвали, че се обадиха навреме, иначе тези неща щяха да се забият в тръбата и щеше да се наводни. Той ни посъветва да си купим чанта, а аз я купих, сега няма такива проблеми, но се обидих от производителя на тази шайба!

Елена, Москва

Използваха машината само два месеца, изведнъж тя изведнъж висеше по време на измиване. Машината не показваше никаква информация на дисплея, а просто се изправи. Изчаках около час, без реакция. Трябваше да рестартирам машината. След рестартирането само се влоши, сега включвате машината, тя свети с всички лампи и остава така, включването / изключването не помага.

Оказва се, че евтините перални машини на LG нямат много висококачествено електронно пълнене.

Капитанът от сервизния център каза, че е необходимо да се препрограмира контролния модул, сега чакаме. Втората седмица без шайба, мразя LG като цяло и тази шайба по-специално!

Мария, Новосибирск

Много силно. Дори съседите ме чуват да се въртя, как да не се кълна. Продавачът ме увери, че тази пералня е много по-тиха от подобни модели от други производители, но всъщност се оказа, че е самолет, а не шайба! Чух, че съвременните автомобили имат контрол на дисбаланса.

Ако зареждате твърде много пране, машината трябва да спре и да даде грешка. Изглежда, че моята машина няма такава функция, защото ако бутате много мръсно пране в барабана, тя започва да се люлее от една страна на друга, но все пак се усуква. Може би това е фабричен брак? Ще се обадя в службата.

Иля, Москва

Да, под марката LG всички шайби, които са по-евтини от 800 долара, са оси. Не се доверявайте на производителя, който харчи много пари за реклама. Братовчед ми долетя по този начин, купи си пишеща машина LGF10B8lD0 и сега мисли да я продаде на съседите или да я хвърли веднага в сметището. Хора, бъдете внимателни, "безплатно сирене само в мишка", в нашия случай можете да префразирате "евтино сирене само в мишка".

Този път няма да правим никакви заключения и да правим изводи. Вие сами можете да четете и разбирате информацията, която четете. Направете заключения и добре пазарувайте!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини