Всичко за пералните машини

Отзиви за пералните машини LG F1096TD3

Отзиви за LG F1096TD3Какво може да се каже за пералнята, след като е проучил техническите й характеристики? Само колко съдържа, но каква е неговата сила. Въз основа на тази информация, потребителят може да прецени към кой клас принадлежи машината. Но колко добре изтрива, може да каже само този, който го е тествал, това е потребителят. Затова предлагаме да видите отзивите на клиентите за шайбата на LG F1096TD3.

положителен

AnnaZolotavina, Якутск

Отдавна искам да си купя чисто нова пералня, но по никакъв начин желанието не се реализира. Накрая тя се появи при нас, а старото оборудване се пресели в страната. Новият работи много тихо, държи доста спално бельо. Можете сами да изберете температурата и да се въртите. Що се отнася до продължителността и консумацията на вода, тази машина определя себе си въз основа на количеството спално бельо.

Хареса ми факта, че има модерен дизайн и 10 години гаранция на двигателя. И има и функция на онлайн комуникацията в случай на проблеми. Ние казваме благодаря на производителя.

Лабудос, Санкт Петербург

Когато пералнята се развали, отидохме до магазините да изберем нова. Всички съветват да вземат марката LG. Аргументът за покупката беше безшумност и ниска вибрация. След като решихме модела и повярвахме на мениджърите, купихме нова шайба. По време на първото измиване барабанът се зарежда до максимална и задава максималната скорост на въртене. Сложих чаша вода отгоре на капака, в резултат не се разля капка, но чашата остана на мястото си. Мога да кажа с увереност, че декларираните от производителя характеристики не са нарушени. Можете да си купите такава кола.

Ирина Владим

След като моята пералня Whirlpool, която работеше почти 10 години, най-накрая се счупи, възникна въпросът за закупуване на нова. Тя спря в тясна кола, но в същото време просторна, за 5 кг. В банята пералнята LG F1096TD3 се вписва перфектно. Когато го включите, той ви посреща с приятна мелодия.

Има много за избор, тъй като има много режими, докато температурата и въртенето са регулирани за тях. Отделението за средства е ясно, няма да объркате нищо. Има режими, в които машината определя количеството вода и времето за пране, за да спести. И при миене, и при въртене, работи тихо, не скача. Изтрива и изплаква всичко перфектно.

Считам, че функцията "Почистване на барабани" е много полезна, тъй като имам две кучета, които получават вълна. Редовно използвам тази функция.

Що се отнася до цялостните неща, одеяла, килими и пухени якета, всичко се изтрива добре, без никакви проблеми. Затова съм доволен от тази техника.

Ирина, Гус-ХрустальныйLG F1096TD3

Пред пералнята на LG имаше машина Hotpoint, в която бях напълно разочарован. Вече мина месец от покупката, хареса ми функцията „Без гънки“, удоволствие е да гладя след нея. Машината се изтрива ефективно, въпреки факта, че ви трябва малко пудра, истински помощник. Ако в барабана има дисбаланс на бельото, машината спира и се опитва сама да я изравнява, много ми харесва. Не съжалих за покупката, препоръчвам я.

Чех Кирил

Купих шайба през 2016 г. през пролетта. Тази единица в пълен размер беше на ниска цена, но понеже не очаквах нищо. Но се оказа, че това бебе се справя със своята функция 100%. Вземете го за тази цена, няма да съжалявате. Работя с домакински уреди от няколко години, радвам се да се запозная с такава машина. Единственият негатив е хромираният люк на покрива, върху който остават отпечатъци през цялото време.

Распертов Михаил, Москва

Избраха пералня дълго време след повредата на стар асистент. Този модел беше някак заобиколен, но след това, след по-внимателно разглеждане и проучване, го купихме. И ето предимствата на тази техника:

  • Изтрива се перфектно, два пъти имаше много трудни петна, които не бяха достигнати, но това е нормално, защото прахът може да бъде различен.
  • Заема малко място и не вдига шум.
  • Перфектно се вписва в модерния интериор.
  • Направено с високо качество, вероятно издържа дълго време.
  • Завъртете отгоре, нещата са почти сухи.
  • Разумна цена за добро нещо.
  • Голям обем - 8 кг, можете да миете всичко наведнъж.

Не забелязахме никакви недостатъци, затова го препоръчваме.

отрицателен

длек лисица, РаскатовоМнения за LG F1096TD3

Дадоха ми тази пералня, вече мина около шест месеца. Първото нещо, което не ми харесва е силната вибрация, машината „се разхожда“ из банята. Не прави много пране, бельото след машината е като дървено, въпреки че добавям балсам в дозировката, посочена в инструкциите, не можете да наливате повече. Опитах се да сменя пудрите, не помага.

В детското заключване изобщо няма смисъл, защото бутонът за захранване все още реагира на натискането. Петната от детска храна и картофено пюре не се отмиват. Дрехи като чорапогащи и ръкавици могат да се разкъсат. Не препоръчвам да вземете този модел пералня, по-лесно е да го измиете със сапун за пране.

Саша1970, Москва

Единственото предимство на тази машина е цената. Останалото е ужасно: вдига шум, не извива, не се разтяга добре и изглежда евтино, като китайски тиган. Купихме го под влияние на положителни коментари. Изцеждайки водата, машината излъчва силен поп, а когато се върти, бръмчи като трактор. Вътрешната повърхност на барабана е като ренде.

avis-papmail, Смоленск
Колата ми е само на две години и вече свирка лагери, Така че, качеството на частите и монтажа е ниско. Indesit има такъв дефект, който се появи след 19 години. Заключих за себе си, че LG трябва да напусне руския пазар. Вече попаднах на тази компания, когато продадох и монтирах климатици, в които изтича фреон. За моето семейство тази компания сега не съществува; с ниско качество няма да спечели доверие на потребителите.

Черниченко Ирина, Москва

Машината е купена чрез преглед на един форум. Но, уви, бяхме нещастни като другите. Голям недостатък на пералнята е, че вратата изтича, прилична локва се приближава до колата. Защитата срещу течове очевидно напълно липсва. Сервизният център каза, че това не е елиминирано при гаранция, казват, че това е износване, въпреки че машината е работила само 4 пъти.

Отбелязвам, че капитанът дори не е проверил оборудването, каза всичко по телефона и обяви сумата на ремонта, 3500 рубли.

Никога повече няма да взема оборудването на тази марка, ако производителят предложи толкова кратък експлоатационен живот на части. Не ви съветвам и вие.

Максим, Толяти

Харесвах колата, докато имаше проблеми. Спрете да стартирате избраната програма. Сервизният център не може да реши този проблем от месец. Омръзна ми да си мия ръцете. След ремонта го стартирах нормално, за точно едно измиване, отново машината не се стартира. Накратко, търпението ми се скъса с нея.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини