Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята LG F1096ND3

Мнения за LG F1096ND3Пералните машини на LG, сглобени в руска фабрика, са в търсенето. Те са евтини и в същото време имат добро качество. Съставът е много разнообразен и поради това, обитавайки конкретен модел, купувачът иска да знае за него колкото е възможно повече. Потребителят може да разкаже повече за всичко за шайбата, затова в тази статия събрахме отзиви на клиентите за модела F1096ND3.

положителен

Иляшенко Анна, Москва

В тази кола харесвам всичко, не открих никакви недостатъци. Всичко е абсолютно чисто и без мирис. Откакто съм имал преди Машина Marguerite 2000, тогава в сравнение с него този изглежда като космически кораб. Благодарение на отзивите, купих точно този модел, така че ви моля да напишете коментари, може би наистина ще помогнат на някого да вземе решение.

Юрий Романов

Няма да пиша есе, веднага ще изброя предимствата:

  • Вписва се идеално в банята;
  • перфектно изтрива;
  • перфектен набор от функции;
  • не вдига шум.

Моята приятелка е възхитена от тази машина, съветвам всички да си купят.

olesay-SH

Преди шест месеца купихме 6-килограмова LG F1096ND3 шайба, защото сега трябва да мием всеки ден, тъй като се появи малко дете. Машината се вписва добре в банята, дизайнът е класически бял. Най-големият плюс в този модел е ефективността. Благодарение на автоматичното претегляне машината излива толкова вода, колкото е необходимо за пране, но времето, разбира се, остава същото.

Аз въртя прането при 800 оборота в минута, така че машината не чука, както при по-високо въртене. Това обаче е напълно достатъчно, спалното бельо е почти сухо. Има много режими, но моето мнение е, че те са твърде дълги, всичко това за два или повече часа. Извод: машината печели 4 точки от 5, не се различава от старата ми кола с 3,5 кг също марка LG.

Наталия, Велики Новгород

Тази шайба е не само помощник, но и красота. Купихме го преди 4 години, по съвет на търговски асистент. Измиването протича без проблеми, колата не се е развалила през това време. Елементарно управление, можете да регулирате въртенето. Побира много бельо, но все пак трябва да го миете 2 пъти на ден, защото две деца са лятна резиденция.

Има полезна функция, която заключва панела и вратата от деца. Приятен дизайн. Това е всичко, което мога да кажа.

Татяна, Санкт ПетербургLG F1096ND3 шайба

Преди няколко години купихме пералня LG F1096ND3 и не съжаляваме. В голямо семейство измиването се извършва често, почти всеки ден и през това време машината не се е променила, изглежда като нова. Мие се качествено, не вдига шум, не буди деца. Харесва ми функцията на защита срещу деца. Не забравям да използвам функцията за самопочистване на барабана, около веднъж на 3-4 месеца, така че да продължи по-дълго. Впоследствие същият модел беше представен на майката и свекървата.

Jusya87, Нижни Новгород

Използвам пералнята от година. Считам за шик, тъй като работи тихо, има 13 необходими програми, които ви позволяват да перете различни видове тъкани, дори одеяла. Самата машина оценява колко натоварен е барабанът и в зависимост от това изтегля вода. Има полезна функция за самопочистване, а в края има предупредителен сигнал, след което пералнята автоматично се изключва. Освен това е енергийно ефективен. По принцип го препоръчвам на всички.

Алекс Василиев

Дълго време те не можеха да изберат подходяща пералня и сега се настаниха на LG. Бяхме доволни от покупката, изтриваме всеки ден, понякога дори няколко пъти на ден. Работи чудесно, програмите не замръзват. Има много програми, полезни функции, лесно е да се управлява Инструкцията е написана на достъпен език. За една година не се провали. Не съжаляваме, съветваме всички да си купят.

отрицателен

Александър Кузмин, Москва

Не машина, а дизайнер, купих я и я донеса на ум. Основната опасност е пералната машина LG F1096ND3 рязко пръска вода в резервоара и след това тя се изключва рязко. Не гладко, както трябва да бъде, а именно рязко.Тръби от това рязко стрелба, понякога прави, треперещи като луди. Това показва воден чук. Често се налага да мием и ежедневно нашите многострадални тръби да предприемат 10-12 такива удара. Не е трудно да се предположи, че скоро ще завърши с теч, ако изобщо не и разкъсване на тръбата.

Сега трябва да решите какво да правите. Изглежда, че трябва да закупите стабилизатор на налягане, но жабата натиска, това може да предизвика скандал и да предаде тази машина от греха. Между другото се свързах със сервизния център, изпратиха съветника и то бързо. Господарят се изкачил навсякъде, проверил как се свързват, погледнал маркучите и казал, че така трябва да стане, след което той се опакова и си тръгна. След това се опитах да реша проблема с местните хидроблони с помощта на редуциращ клапан, но нищо не се получи. Сега мисля, че мисля!

Дзю Ден, СочиПишеща машина LG F1096ND3

Използвам машината от доста време, но няма да разбера защо вода за миене на вода взема толкова малко? Колко пъти съм гледал как нещата висят в барабан в много малко количество вода. Оттук и значителното износване на нещата, лошото качество на изплакване и много други неприятни неща. Старата ми машина се изплаква много по-добре, жалко е, че се счупи безнадеждно и така „старата жена“ щеше да я измие допълнително. Новата техника не ми хареса, изобщо не ми хареса!

Маргарита, Москва

Досадно в тази машина е гласовото действие на бутоните и мелодията в началото и в края на прането. В съвременна пишеща машина корейците биха могли да измислят нещо по-оригинално. И силата на звука не намалява, трябва да се "откажете", за да слушате това през цялото време. Забавеният старт също не е доволен. Задавате таймера за определено време на забавяне и той стартира измиването по-рано или изобщо не стартира, това се случи веднъж. По принцип не очаквах от LG такова предателство, машината не е доволна.

Валери Болдаков, Псков

Машината изглежда външно не е зле, но когато започнах да я използвам, настроението ми падна. Първо, тя няма допълнително изплакване, но трябва да се отбележи, че беше на предишната ми кола и аз вече съм свикнал с нея, защото това е хубаво нещо. Второ, не можете да режете супер изплакване на програми с продължителност 30 и 60 минути. Е, каква работа е това. Трето, изплакването е ужасно, изваждате прането, дори малко пяна остава върху него. Нека самите корейци използват такава техника, но ние не я разбираме!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини