Всичко за пералните машини

Отзиви за перални машини Leran

мнения за перални машини LeranНапоследък марката Leran става все по-видима на рафтовете на големи магазини за домакински уреди и това не е случайно. Оборудването от Leran се отличава с високо качество и ниска цена и това веднага бе забелязано от потребителите. Има малко модели перални машини Leran и те са на пазара съвсем наскоро, но сега има много желаещи да ги купят. Нека се опитаме да научим повече за тези машини и за това, както винаги, се обръщаме към отзивите на клиентите.

Leran WMS-1060WD

Марина, Краснодар

Няма да крия, че когато закупих шайбата на Leran WMS-1060WD, много се страхувах, че няма да работи един месец. Марката не ми е известна, а цената й е подозрително ниска. Първия път обиколих нея и се прибрах да си помисля. На следващия ден тя се върна, отново прилича и все още придобива. Решаващата роля играеше появата на машината. Той е прост и добре сглобен, освен това не мирише на пластмаса и това само по себе си подсказва, че материалите са нормални. Изтривам вече една година и ето изводите, до които стигнах.

 1. Измиването е най-обикновено, в него няма нищо изключително, но това е прекрасно, защото перфектно изпълнява пряката си функция.
 2. Машината е много евтина дори за обикновен модел.
 3. Тя има приличен барабан от 6 кг. За такава цена все още трябва да се търси прилична машина с такъв барабан.

За същите пари можете да вземете машина Indesit с подобни характеристики, но напоследък има много оплаквания от тези перални машини.

 1. Има всички основни програми и най-важното е бърз режим на 15-минутно измиване и предварително измиване за много мръсно пране.
 2. Машината не може да се декларира и нейните контроли са прости.

Не се изненадвайте, но през последната година в къщата ми се появи климатик Leran, ютия и хладилник. Постепенно ще премина изцяло на Leran, освен ако разбира се, през това време продуктите на тази компания няма да се влошат. Това е моят избор!

Ирина, Белгород

Тази година взе Leran WMS-1060WD за 250 долара. Насочена към пералня siemens WS10G240OEно продавачът ме убеди да не преплащам и да взема оборудването на по-малко известна марка, но на по-ниска цена. В резултат на това дадох 250 долара вместо 420 и останах много доволен. Сглобяването на машината също е приятно. Той е прост, надежден, тесен, с нисък шум. Дори майка ми я изтрива с удоволствие, въпреки че преди това не е „смилала“ машини. С две ръце за Леран!

Степан, Перммнения за Леран

Използвам Leran WMS-1060WD с голямо удоволствие, тъй като тази машина перфектно изтрива и изтрива нещата. Няма да крия, че придобих този модел с цел спестяване на семейния бюджет, но изобщо не загубих, защото машината наистина е добра. Препоръчвам да закупите!

Leran WMS-1062WD

Иля, Рязан

Машината е с много тясно тяло, само 42 см, барабан с тегло 6 кг, има цифров дисплей и всичко това за абсолютно нелепи пари. Мисля, че с течение на времето представителите на компанията Leran ще "прорежат" и ще започнат да чупят прекомерни пари за продуктите си, но засега малко хора ги познават, затова ви съветвам да купувате по-скоро.

Наталия, Нижни Новгород

Основното предимство на Leran WMS-1062WD е отличното му въртене. Може би тази машина извива по-добре от всяка друга. Измиването и изплакването също не е нищо, но въртенето е наистина изключително. Дизайнът на машината е прост и ненатрапчив. Водата е шумна, миенето и въртенето също са доста шумни, но ако затворите вратата на банята, няма да я чуете. Слагам на пишещата машина пет точки!

Leran WMS-1066WD

Юри, Красноярск

След като старата машина се развали, отидох в хипермаркета с цел да взема нормална модерна пералня. Запасът на парите беше малък, така че трябваше да избирам между марките Beko, Indesit и Leran. Настаних се на Leran WMS-1066WD. Тя има голям люк, стилен дизайн и изтрива перфектно. Доволен съм като котка, която се изсипа със заквасена сметана. Препоръчвам да закупите!

Татяна, Новосибирск

Leran WMS-1066WD си струва парите, повярвайте ми. Машината без допълнителни излишъци, но ако се замислите два пъти защо са необходими.Дълго време избрах „домашен асистент“ за себе си и разбрах, че колите на Leran са едни от най-евтините, въпреки факта, че сглобяването им е много, много лошо. Година и половина моят асистент работеше за мен, нямаше провали или повреди, дори да продължава да е така!

Този модел има супер бърз цикъл на въртене от 1200 оборота в минута, страхувам се да го използвам, но може да е полезен за някого.

Leran WMS-1267WD

Петър, Москвапералня Leran

Аз не си купих тази машина, тя вече стоеше, когато моят приятел и аз се преместихме в апартамент под наем. За пръв път попаднах на тази марка, даже беше интересно какъв тип е Leran. Leran WMS-1267WD работи отлично, не е шумен, прахът взима никакъв, но изтрива добре. Отново управлението е просто и достъпно. Мисля, че може да се закупи!

Катрин, Хабаровск

В началото на 2017 г. съпругът ми ме зарадва с нова пералня. Не беше лоша, въпреки че компанията е непозната. Съпругът каза, че се е консултирал със специалисти, казват, че марката е обещаваща, сглобяването и частите са добри. Наистина са изминали девет месеца, а машината продължава да мие за пет плюс, не ми създава никакви проблеми. Без излишни миризми или звуци, препоръчвам!

Leran WMS-0850W

Иван, Москва

Преди три месеца взех шайба Leran WMS-0850W. Веднага възникна проблем със затварянето на люка. Господарят пристигна бързо. Не занесох машината в сервиза, смених UBL на място под гаранцията. Ремонтът отне 20 минути, сега пералнята работи, всичко е великолепно. Мисля, че за парите взех просто капка мъртва техника.

Людмила, Набережни Челни

Мнозина се страхуват да купуват китайско оборудване и могат да бъдат разбрани. Но моля, вземете думата ми за това, Leran е просто страхотни перални и хладилници. Засега нямам нищо друго, сега смятам да взема микровълнова печка от Леран. В къщата ми се появи първата първа шайба Leran WMS-0850W, което съм доволна до безумие. Измива се чисто, изплаква се старателно и се изсушава. Тя още не мисли да се счупи и ако съдим по събранието, всичко е готино там. От моя гледна точка на тази техника може да се вярва, затова ще поставя пет точки!

   

31 коментара на читателя

 1. Граватар Андрей Андрю:

  Такива коментари се изтриват, но ще пиша постоянно. Машината работеше 4 месеца и спря да натиска. Качеството не е много. Когато го разглобиха, когато бях в службата, видях как всичко вътре виси на сополи. Всички скоби са слаби.

  • Граватар Светлана Светлана:

   Донесоха машината, започнаха да мият - не се навива. Променен в нов. Прецежда се веднъж. Времето за измиване непрекъснато се увеличава, тъй като не може да извие прането. Оказва се и консумира много повече електроенергия, отколкото е посочено в паспорта.

 2. Граватар Ирина Irene:

  Здравейте, така че в крайна сметка кажете ми дали машината е добра или не? Модел 9714 k.

  • Граватар Надежда надявам се:

   Тук не можете да кажете със сигурност! 100% не се случва. Някои го купиха и работеха за тях 20 години безупречно, докато за други той се разпадна след 2 дни, седмици, месеци ...
   И това не е само с китайската технология, но и с всичко като цяло!

 3. Граватар Дмитрий Дмитрий:

  Купиха 4 коли в мини пералня. Те работеха месец, в един от тях имаше проблем със затварянето на вратата, грешка F-13. Преминаваме към гаранционното обслужване. И така автомобилите оправдават стойността си.

 4. Граватар Елена Елена:

  Купихме машина LERAN за 7 кг, барабанът е ужасно чукащ, изглежда, че ще излети. И самата кола не виси. Тя е на ниво, а барабанът върви с шейкър. Не знам колко дълго ще служи тя. Живеем в дома си. Ако живееха в апартамент, тогава съседите щяха да чуят всичко, когато мия.

  • Gravatar Anonymous аноним:

   Необходимо е да настроите машината според нивото и да следите теглото на прането. Инструкциите за всеки автомобил имат такава препоръка.

  • Gravatar Ghosh Gosha:

   Транспортните болтове трябва да се развият.

 5. Граватар Светлана Светлана:

  Преди два дни по препоръка на продавача купихме LERAN 10622 WD. Просто съм в шок, когато изплакване и въртене на барабана така се разклаща, че машината скача на пода. Няма ограничение за разочарованието. За умни хора ще кажа, че краката са регулирани.

  • Граватар Юлия Джулия:

   Купи пералня, много съжалявам. Качеството е ужасно! Продадох стара машина на Samsung, която продължи много дълго време. А Leran са само китайски потребителски стоки! При миене издава много шум. Те дадоха и чайник Leran, който продължи един месец. Не препоръчвам тази компания. По-скъпо, но не и тя!

   • Граватар Аня Аня:

    Съгласен съм, с нас Leran 1267 работи малко повече от година. Лагерите полетяха. Ремонтът над 5 хиляди ще струва. Не съветвам. Не купувайте, не вярвайте на консултантите.

 6. Граватар Юлия Джулия:

  Напълно съм съгласен, когато въртенето започне, може да се чуе дори на улицата. Живеем в частна къща.

 7. Граватар Кристина Кристина:

  Не мина и месец, докато машината, докато се въртеше, породи грешка f1. Помпата работи, но барабанът не се върти. Нещата са мокри. Повече машина не работи ... много нещастна. Общо имаше 6-7 измивания.

 8. Граватар Наталия Наталия:

  Здравейте Не приемайте този ужас. Машината е шумна, трепереща. Дори ако водата се напълни, заставането до нея е невъзможно. Старата пишеща машина на Samsung беше на 13 години. Реших да си купя нов. Продавачите в RBT просто натискат тази техника. Много съжалявам за изхвърлените пари. Роднините закупиха хладилник и фризер на тази марка. Чукът е особен постоянно, много се нагрява.

 9. Граватар Ирина Irene:

  И аз харесвам Леран. Изтривам с удоволствие, не по-лошо, отколкото работи стария Samsung. И външният вид е доста.

 10. Граватар Наталия Наталия:

  Купих го днес, шумна истина, не много се влюбих в него. Но ще видя какво следва. В случай на повреда ще разреша проблема законно. Честно казано ... не ми хареса много, но двадесет хиляди ...

 11. Граватар Радмир Радмир:

  Грешка F01, какво означава това?

 12. Граватар Наталия Наталия:

  Колата се развали, услугата е боклук. Детайл от 5 месеца чакане.

 13. Граватар Маргарита Маргарет:

  Купихме машина Leran 1065 преди около година. Още от първите измивания спрях да се извивам. Не всички програми работят: тя дава грешка. Господарят дойде със службата всъщност не каза нищо, само сви рамене. Много разочарован от покупката.

 14. Граватар Юри жури:

  Тази година купиха пишеща машина Leran, отне 5 месеца, пишещата машина спря да натиска. Останалото се прави. Всички изходи са чисти. Приятелите ми имат същото положение. Същата компания и същия проблем. Минусът им е, че гаранцията е преминала и ще трябва да направите ремонт за своя сметка. Не вземайте пералня от тази компания.

 15. Граватар Роман Роман:

  Поръчах машина LERAN WMS 12800 WD3 вече за 26 000. Изобщо не открих никакви отзиви за това. Кажете ми, струва ли си да вземете или избягате (преди да е станало твърде късно) до магазина и да извършите възстановяване (преди да го донесат)?

  • Граватар Александър Александър:

   Не го приемайте, глупостите са завършени.

 16. Граватар Алекс Алекс:

  2 месеца и умря тази прекрасна машина. Не го приемайте, компанията е кална. Китай нещо друго ли е? Написал съм, че Турция.

 17. Граватар Чл изкуство:

  Днес консултант в RBT ни даде и пералня Leran, те планираха да вземем BOSCH. Убедени, като пълен Г. И похвали Леран. Прибрах се вкъщи, прочетох отзиви и се изумих. Утре ще тичам до магазина, за да отменя поръчката, ползата е доставка само след утрешния ден. Както разбирам от отзивите, консултантите трябва да направят план за продажба на това оборудване, за да получат премия)))

 18. Граватар Людмила Людмила:

  Освен това ме всмукваха в Леран. Исках Samsung или LG. От първите измивания, които не извива, режимът на въртене е едно име - не набира скорост. Обадих се на господаря - каза, че всичко е наред, трябва да разпределите прането равномерно. В крайна сметка машината изтрива, преобръща бельо и нарушава еднообразието. Каква ерес! Какво, как трябва да стигне прането, да изключи миенето и да преразпредели всичко ?! Изтрива се лошо, трикотажните дрехи не могат да се перат, всички на макара. Утре отивам с рекламация до магазина.

 19. Граватар Лар Лар:

  Купи Leran WMS 147 WD2. Измива се много шумно, не се задоволява.

 20. Граватар Ирина Irene:

  Вчера купих Leran 43126, а тя е лошо изтъркана, много разстроена.

  • Граватар Елвира Елвира:

   По-скоро се върнете в магазина. Вървях 2 седмици, скандализирах, някак си върнах парите.

  • Граватар Татяна Татяна:

   Имам същия проблем. Стиска много зле. С претендираните 1000 об. Изваждам мокрите си дрехи, разочарован съм от закупуването на тази машина.

 21. Граватар Светлана Светлана:

  И хареса ми машината Leran. Зарежда се с 5 кг, лесен за боравене, работи 10 месеца, мие се и се маха перфектно.

 22. Граватар на светлината светлина:

  Добър ден! Кажете ми, работят ли програми за миене на някого? Отворете, заредете бельо, затворете, задайте програмата, тя показва времето на дисплея. Подходящо ли е времето за измиване? Никой не е нулиран за 40, или дори повече минути от първоначалното време?

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини