Всичко за пералните машини

Indesit отзиви за пералня

Перална машина Indesit WISL 82

Перална машина Indesit WISL 82Максим:

Купи тази машина в двустаен апартамент. Нормите работят. Лично аз обикновено използвам само бързо измиване, тъй като всъщност не се цапам. Много удобно - 30 минути и всички неща измити. Освен мен в апартамента живеят още четирима души (включително едно малко дете). Машината работи адекватно от около 8 години. През това време се счупи само веднъж. Десет полетяха. Ремонтът струва евтино. Между другото, машината също не е много скъпа. А фактът, че оре 8 години и продължава да работи, е отличен.

Изтрива добре всички неща. Вярно е, че когато миете пухено яке, трябва да включите допълнително изплакване, в противен случай без него ще останат петна от праха за пране. А за тези, които не обичат шум, машината може също да не е подходяща, тъй като издава шум по време на цикъла на въртене. Не съм придирчив в това отношение, не мия нощем. Следователно за мен машината е това! И наистина, колко перални са в състояние да мият 5 души на възраст над 8 години? Мисля, че само това е съществен аргумент в полза на тази машина! Като цяло като бюджетен модел - почти идеален!

Перална машина Indesit IWSE 6105

Перална машина Indesit IWSE 6105Инга:

Не разбирам много от пералните машини. И преди да купя този модел, измъчих консултантите с цял куп въпроси. Изслушах отговорите и препоръките и реших да купя Indesit IWSE 6105. Доставиха машината, вдигнаха я на пода. Прегледах всичко, всичко е цяло и ново.

След инсталирането те започнаха - изтрива се много добре. Без шум, без скокове. Добро управление, измислих го веднага, какво има. Има функция за пестене на вода. Всички необходими режими са там и дори повече;) Дисплеят показва времето, колко е останало до края на програмата, температура, скорост. Супер машина!))) За мен, за съпруг и две от момичетата ми е достатъчно! Благодаря на консултантите! Машина каквото ви трябва !!!

Перална машина Indesit WIUN 105

Перална машина Indesit WIUN 105 отзиваНаталия:

Нова машина е монтирана на наета жилищна площ. Тя издаде ужасен шум! На въртене тя обикновено си бъбреше. Оказа се, че нашата грешка. Ние сами го монтирахме и забравихме да махнем транспортните болтове отзад. Сега се премахва и всичко е наред. Работи, не вдига шум. Възможни са шумове, когато барабанът е претоварен. Затова е по-добре да не го чукате до провал. Като цяло бях доволен. За парите - машината е просто съкровище!

Перална машина Indesit WITL 86

Перална машина Indesit WITL 86 отзиваАлекс:

Машината работи малко по-малко от 7 години. За цялото време на работа се счупи два пъти и беше ремонтиран. Сега има теч. Водата тече изпод колата. Частично ръждясали странични стени. Горната част на тялото ръждяса и отпадна. Заслужава да се отбележи, че седем години е доста дълго време. Не всяка машина може да издържи толкова много. Време е да го смените с нов.

Перална машина Indesit WIE 127 XS

Перална машина Indesit WIE 127 XSИгор:

Само няколко дни преди изтичането на гаранционния срок модулът се счупи. Скъпо е. Добре е, че е сменен безплатно, в съответствие с гаранцията. Но след това работи добре от около 6 години. Изтрива се ефективно. Но понякога вдига шум. Роднините на същата тази пералня работиха добре 9 години. Но след това тя започна да раздава проблеми. Понякога спира измиването с нищо. И за да работите отново, трябва да промените програмата и да рестартирате измиването. Изглежда, че са го нарушавали два пъти през цялото време. Как мина моята, ще си купя друга.

Перална машина Indesit IWSB 5085

Перална машина Indesit IWSB 5085Vic:

Колата не ми хареса. Когато работи, има някакви странни звуци вътре. Нещо гърми. В режим на въртене издава шум и залитания. Обадих се на службата. Казаха ми, че за тази машина - това е нормално. И те няма да могат да ми оправят нищо, тъй като нямат никакви подробности. Имаше и нарушения в програмите. Те се заблуждават и трябва да бъдат рестартирани. Не знам колко дълго ще работи тази машина. Но определено няма да го купя повече. Стори ми се много ненадежден ...

Ален:

Взехте тази кола преди около година. Работи отлично. Няма оплаквания по този въпрос. Но по някаква причина надписите върху него постепенно се заличават. И нищо повече, ако изчезнат ненужни букви.В крайна сметка програмите започват да се изчерпват. И дозаторът също е лошо изваден. В ръководството за употреба пише, че трябва да се отстранява и мие редовно. А това е много трудно. Не мога да кажа, че съм доволен от това как изразходвах 11 000 рубли. Не препоръчвам на никого.

Перална машина Indesit IWUB 4085

Перална машина Indesit IWUB 4085Татяна:

Това не е първият път, когато вземам пералня Indesit. Миналото служи вярно 8 години. Добра машина. Такава малка. Измива 4 кг. Точно подходящ за двама. Използвам две седмици. Засега добре. Вярно, опитах само няколко програми.

От плюсовете: компактен, доста, много различни режими.

От минусите:

Не са открити недостатъци.

Перална машина Indesit SISL 129 S

Перална машина Indesit SISL 129 SАлександър:

Купихме тази пералня дълго време. И все още работи добре, въпреки факта, че качеството на чешмяна вода при нас никъде не е по-лошо. Мислех, че никоя машина не може да работи дълго време при такива условия. Но, както се оказа, той сбърка. Работи добре без допълнителни филтри. И филтрите му никога не са били почиствани през цялото време. Цялото семейство е доволно от такава покупка. Благодаря на създателите си! Мием се два пъти на ден и всичко е наред! Такава машина ще ви зарадва дълго време! И тя е много компактна)

Перална машина Indesit WIUN 105

Перална машина Indesit WIUN 105Вадим:

Моята машина е точно същата като тази. В момента няма проблеми. Всичко е добре. Това просто консумира повече вода, отколкото трябва. И няма копче, което да контролира броя на оборотите по време на лицеви опори. Баните обикновено имат висока влажност. Затова някои автомобили не могат да го издържат. И интересното е, че тази пералня работи добре дори при слабо налягане на водата в тръбите. Винаги имам лоша глава. И тя изтрива нормално. Просто трябва да изчакате по-дълго, докато водата се събере.

Тя е толкова тясна, че успях да я инсталирам там, където никоя друга машина не пасва. Дори когато люкът е отворен, той почти не пречи. Той перфектно се изплаква, няма петна от праха, дори и по тесни дрехи. Дизайнът изглежда доста приличен. И не скъпа.

Правилно настроено въртене. Какво не може да се каже за много други тесни автомобили. Вибрациите, разбира се, са, но не са големи. Поставете запалка върху капака. Той се е изместил само с няколко мм за целия цикъл на измиване.

От минусите: при ниско налягане на водата в тръбите, третият режим на измиване продължава около три часа.

Перална машина Indesit IWSC 5085

Перална машина Indesit IWSC 5085Виктор:

Това е първата пералня в новия ми апартамент! Реших да избера това поради факта, че не заема много място, а компанията е популярна. В барабана могат да бъдат заредени до 5 кг пране. Намира се в кухнята. И специално за кухнята избраха тесен модел. Тежи 66 кг. Той има много различни режими. За синтетични тъкани, памук, в три части. За различни цветове и мръсотия. За копринени тъкани, вълна, дънки и др. Освен това можете да стартирате отделно различните части на цикъла. Например, просто включете лицевия опор или изплакнете.

Програмата за бързо измиване ми се стори много удобна. Това е подходящо за неща, които не са особено мръсни. Освежава добре и отмива леки замърсявания. Тя изтрива повечето неща.

Машината почти няма шум. Единственото нещо, което може да вибрира по време на цикъла на въртене. Измива нещата добре. Съпругата ми и аз бяхме много щастливи, когато купихме тази пералня и извършихме първото измиване. И предвид факта, че има доста скромна цена и компактен размер, единственият недостатък (вибрация) не е особено притеснителен.

Перална машина Indesit IWSE 5125

Перална машина Indesit IWSE 5125Александър:

Повече от година колата работи добре. Всичко беше измито, всичко беше нормално. Но тогава задвижващият колан заспа. Това се дължи на износването на лагерите. Отделна смяна на лагерите за тази машина не се извършва. Ако те не успеят, тогава целият пластмасов резервоар трябва да бъде сменен. Нов резервоар, дори и без необходимата работа на заместител, ще струва около седем хиляди. Така че е по-добре да си купите нова кола. Никога не знаеш какво друго в него след това се счупва. Такъв скъп ремонт не ме устройва.

Перална машина Indesit IWB 5103

Перална машина Indesit IWB 5103Olechka:

Някой ми каза преди време, че марката Indesit е една от най-добрите марки перални машини. Следователно първата машина, която имахме, беше Indesit, а втората. Вярно, първото е събрано в Италия. И вторият купи нашето събрание. От около две до три години работи добре. Измити добре. Но тогава се чуха чукащи звуци по време на цикъла на въртене.

Обадих се на сервиза и се обадих на сервиза. Той каза, че има проблеми с лагера. И те не могат да бъдат заменени отделно. Само с резервоара. А подмяната на резервоара е много скъпа. Тъжно е, че производителите вече не се интересуват от потребителите на пералната си машина. Детайлите не са висококачествени. Лагерите са счупени. Така че отсега е невъзможно да се променя отделно. Тъй като резервоарът е пластмасов и запечатан. Третата кола ще трябва да бъде взета. И този път едва ли ще спрем избора си на Indesita.

Перална машина Indesit IWDC 6105

Перална машина Indesit IWDC 6105Ангела:

За годишнината моята любима майка беше представена с тази пералня. Избрах много дълго време. Запознати препоръчаха тази конкретна марка. Хареса ми цената.

Качеството на обслужване в магазина отгоре! Майка ми е просто щастлива. Тя наистина харесва новата кола. Казва, че изтрива добре. Благодаря на приятели за съвети и търговски консултанти за помощ при избора! Страхотен магазин!

   

15 коментара на читателите

 1. Граватар космобит cosmobyt:

  Като собственик на перална машина Indesit мога да кажа, че това е много висококачествена машина. Ако използвате добър прах, той изтрива перфектно. От минусите мога да различа не твърде доброто изплакване на бельо, в сравнение с lg.

 2. Gravatar Anonymous аноним:

  Шайба Indesit - изсмуква напълно. Купиха го, донесоха го, сложиха всичко на ниво, пуснаха го и в изплакването тя започна да отскача, така че съседите отдолу да дотичат.

  • Граватар Оксана Оксана:

   Напълно съм съгласен с вас. Моята машина Indesit работеше 3 месеца. Приемът на вода работеше много шумно от първия ден и въртенето се чу дори в най-близката къща. Счупено поради неправилно изграждане. Няма да купя тази марка кола дори за стотинка.

  • Граватар Гост гост:

   Ние също скачаме, докато не препрочетохме инструкциите. Необходимо беше да се отпуснат болтовете отзад. Само нещо! И няма никакви проблеми.

 3. Граватар Игор Георгиевич Игор Георгиевич:

  Закупен Indesit WP1040 през 1997г. Работи интензивно за 5 души. За цялото време почиствах нагревателя два пъти и веднъж смених електронния модул. В буталата, амортисьорите, гума от пяна се разпаднаха - заменени с филц. Вътре е перфектно чисто, маркучи, помпи, всичко е в отлично състояние. И това въпреки факта, че машината е много сива. Все още работи, а в двора е 2017 година. И сервирайте същата сума.

  • Граватар Олег Олег:

   Индезит, купен през 2002 г., два пъти замества мозъка ... изтрива досега.

 4. Граватар Олга Олга:

  Попаднах на добро измиване Indesit XWDA 751680X W EU. Първото му предимство е цената. Второто нещо, което е направено в Италия. Търси се дълго и педантично. В крайна сметка решихме да вземем сравнително евтина пералня със сушилня. Костваше тридесет с нещо. Първо трябваше да проуча инструкциите, за да разбера в кои случаи да прилагам този или онзи режим на сушене и програмата за пране. В резултат на това цялото семейство е щастливо! Качеството е отлично, мие се много добре.

 5. Граватар Лидия Лидия:

  Закупен Indesit. Взехте от липсата на пари най-евтиното и с голямо съмнение. Но се оказа, че тази кола е най-добрата. И сега следващия ще взема само Indesit! Благодарение на производителите.

  • Граватар Карина Карина:

   Аз също имам евтин, но изтрива перфектно.

 6. Граватар Карина Карина:

  Вярвам на Indesita по отношение на измиването, миналото беше точно това. Служила дълго, работила вкъщи 8 години. Тогава, когато купиха апартамента си, дадоха го на детска градина, искаха нещо по-модерно и по-добро в нова къща. В резултат на това взех колата със сушилнята XWDA 751680X и не се провали, много удобно и многофункционално устройство.

 7. Граватар Саша Саша:

  Най-големите предимства на Indesit, както за мен - евтиност, простота и надеждност. Каквото имах, всичко се счупи. И Indesit е най-дълго живеещият.

 8. Граватар на всички На всички:

  Току що купих машина Indesit. Инсталиран, свързан и след това главното управление тръгна към барабана и той изгаря. И така, токът отива към барабана! Какво да правя, кой ще каже?

  • Граватар Вячеслав Вячеслав:

   Може да е свързан неправилно или проблемът е в контакта. В нашите домове често имаме токови удари от вода (ако бойлерът стои) и от перални машини, но проблемът е в къщата, заземяването е лошо.

 9. Gravatar Anonymous аноним:

  WITL 867 - добра машина. Но само на 9-та програма започва с факта, че се източва малко вода. И съдържа целия прах ...

 10. Граватар Вячеслав Вячеслав:

  Имам Indesit на европейско събрание - работи добре. Изтрива страхотно. И тя вече е на 10 години, но дори не мисля за промяна.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини