Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Haier

Haier HW50-12866ME

Отзиви за Haier HW50-12866MEОлга Панова

Дата на покупка: юли 2011 г.

Оценка: 5

Предимства: работи тихо, измива перфектно, има защита на детето

недостатъци: не знам

Според мен правилното съотношение цена-качество. Контролите са прости и ясни, много удобен режим за кратко измиване, често го използвам. Когато приключи с измиването, джингъл белзът ми свири)))

Haier HW60-1281C

Перална машина Haier HW60-1281CРуслан Новиков

Дата на покупка: ноември 2011 г.

Предимства:

 1. мълчалив
 2. Измива всичко вече на 40 градуса
 3. Обмислен дизайн
 4. Съпругата харесва и това е важно)

недостатъци: не намери нито един от 3 години

Предишната машина, която имахме беше Ariston, тя работи добре, но след 9 години, очевидно, ресурсът излезе. Започнаха проблеми или с нагревателния елемент, или с електрониката, като цяло решихме с жена ми да я сменим. Отидохме да пазаруваме, попитахме цената. Задачата беше да се поберат в 20 хиляди. Разбрахме, че за тези пари можете да вземете или Candy, или този.

По някакъв начин не се доверявам на китайците, отидох да уча ревюта онлайн. Мнозина плюха по европейските технологии, решиха да рискуват, взеха китайци. Свърза се, пусна миенето. Първото впечатление беше тишината - като цяло моторът не се чува, само водата пръска. Но нашият Ariston е наречен един от най-тихите коли. Извадихме бельото - отлично, чисто, а това е на 40 градуса! Отново Аристон е губещият.

След измиване прахът не остава в тавата и много европейски машини правят това. Отделно искам да говоря за дизайн, според мен той е идеален. Панелът е удобен, няма колела, които да привличат деца. Програмата може да бъде избрана автоматично, можете ръчно да зададете всички параметри. Можете да добавите пране по време на миене! Като цяло съпругата е щастлива, спалното бельо е чисто !! Да видим колко дълго ще продължи.

Haier HW60-1281C

Перална машина Haier HW60-1281CВалентина Елисеева

Дата на покупка: октомври 2012 г.

Предимства: добре измива, удобно и красиво, безшумно, много програми

недостатъци: Не съм намерил и мисля, че няма да намеря

Подготвихме се за покупката предварително, прочетохме отзиви, където имаше много добро за тази марка. Отидохме до магазина, като вече знаехме какво точно ще купим. Приятелите на всички са изцяло Indesita-Ariston-Boshi, решихме да се откроим, и то не напразно))) Майсторът, който е инсталирал машината, ни каза, че това е един от най-добрите модели в момента. И работи като цяло безшумно, въпреки че нашите етажи са неравномерни. И изтрива неразбиращо и тихо изтръгва. По принцип не се радвам !!!

Haier HW60-B1286

Мнения за Haier HW60-B1286Катя Дубовицкая

Оценка: 4,5

Дата на покупка: февруари 2013 г.

Предимства: необичаен дизайн, висококачествена работа, няма прекомерен шум по време на измиване, консумация на енергия от клас A +, икономична консумация на вода, възможност за ръчно регулиране на програми

недостатъци: Може да се съхранява само 1 програма.

Моята машина ме радва с отлично качество на измиване и красив сребрист цвят. Измива всичко дори в студена вода, специално поставени експерименти)) Спестява вода, енергия също, много програми и всичко може да се регулира ръчно! Един малък недостатък: за съжаление паметта е предназначена само за 1 любима програма, бих имал още една за пълно щастие. И така всичко е наред, съветвам!

Haier HW60-1201S

Haier-HW60-1201SСергей Корнеев

Оценка: 5

Дата на покупка: ноември 2011 г.

Предимства: супер машина!

недостатъци: отсъстват

Техника с пет плюс, използвам я вече трета година, без никакви проблеми! Преди това имаше Аристон, не отива на никакво сравнение. След това прането е по-чисто и работи тихо и има още функции.

 

Haier HMS800TVE

Haier-HMS800TVEВалери Федорович

Оценка: 2

Дата на покупка: януари 2008 г.

Предимства: Е, може би цената

недостатъци: бельото след пране е замърсено, по време на работа издава шум и вибрира

Избрахме тази кола, защото нямаше фонтан с пари, но беше най-евтиният в магазина. Като бонус ни бяха дадени и 30 кг прах. Гаранция за колата от година, това е точно времето, в което тя някак си изми. По някакъв начин, тъй като цялото бяло бельо след тази пишеща машина стана сиво, всички кърпи и тениски бяха развалени. Съпругата вече е купила Ариел и Прилив, безрезултатно.

Тогава имахме ход, след което машината започна да вибрира, въпреки че инсталирах фиксиращи болтове за продължителността на пътуването, както се очакваше.Гаранцията вече беше приключила дотогава, затова се опитах сам да разбера вибрациите. След отваряне на задната стена на пода беше открита гумена жлеза, подобна на тази в Жигули. Оказва се, че просто са го залепили между страничната стена и амортисьора, дори не са я поправили по никакъв начин! Е, добавих го на мястото и машината отново заработи добре. Тогава забелязаха, че чорапите й изчезват. Оказа се, че между ластика на входа и барабана се е образувала празнина и по време на измиване са издърпани чорапи и са издърпани под барабана.

В резултат на това барабанът се изправи, после загубихме и намерихме)) Взехме чорапите, но след тази история машината започна да дъвче бельо и решихме да я заменим. С парите вече беше по-добре, затова взеха Бош. Сега бельото е чисто и няма хемороиди. По принцип Haier може да се вземе само от голяма нужда, с изключение на цената, в това няма нищо добро.

Haier HW50-12866ME

Отзиви за Haier HW50-12866MEАркадий Ефремов

Оценка: 5

Дата на покупка: май 2011 г.

Предимства: Изглежда прилично, има много програми, работи тихо

недостатъци: не е намерен

Машината работи отлично, качеството е добро, а не шум. Има много режими и всичко е толкова ясно, че инструкцията не е необходима. Жена ми харесва.

Haier HW50-12866ME

Отзиви за Haier HW50-12866MEВалентина Рощина

Оценка: 5

Дата на покупка: Юни 2012 г.

Предимства:

 1. Атрактивен дизайн
 2. Той работи тихо
 3. Програмите са прости и ясни
 4. Измива всичко
 5. Консумира вода
 6. Блокиран от деца
 7. Много различни програми
 8. Музикален сигнал в края на измиването

недостатъци: Надявам се да не се натъкна на тях!

Преместихме се от майка ми в отделен апартамент, старият ни Indesit беше оставен на нея. Машината, между другото, е супер, въпреки че вече е втората дузина, работи като нова. Започнах да изучавам цените, разбрах, че мога да приемам indesit само нашите, а за него има толкова много негативизъм в мрежата! Тогава вече избрах между Haier и Candy. Китайците активно се хвалят, решиха да се възползват.

Купихме го, свързахме го, измихме го два дни почти без почивка и тествахме всичките 10 режима. Работи отлично, никакъв шум! Цветът е нестандартен, сиво-син, просто дойде при нас във ваната, сякаш дизайнерът го вдига)))) Програмите са за всички хора, всичко е достъпно и просто, няма нужда да си багажите мозъка. Обикновено не обичам да давам съвети, но сега кой пита, препоръчвам тази компания на всички, качеството е супер и на такава цена !!!

Haier HW50-12866ME

Отзиви за Haier HW50-12866MEГенадий Протасенко

Оценка: 5

Дата на покупка: март 2011 г.

Предимства: не вибриращ, без шум, удобен и компактен

недостатъци: след края на програмата вратата се отваря, сякаш корк от бутилка шампанско излетя навън и дори тематичната мелодия звучи „Нова година идва да ни посети“))) това е леко досадно

Няма оплаквания за колата - изтрива се добре, изтръгва чудесно, дори първокласник ще го измисли с контрол !! Нека видим какво ще се случи след това.

Haier HW60-B1286

Мнения за Haier HW60-B1286Пата пата

Оценка: 4,5

Дата на покупка: януари 2013 г.

Предимства: модерен, висококачествен, евтин

недостатъци: не знам

Използваме машината наскоро, няма с какво да се сравнява, тя е първата ни. Преди да купят, те четат много в интернет, включително за тази марка. Много положителни отзиви, затова направиха избор в нейна полза. Консултантът говори за функциите, характеристиките, всичко ни подхождаше, освен това изглежда солидно и модерно. Мисля, че ще се сприятелим с нея.

Haier HW60-B1286

Мнения за Haier HW60-B1286Виктория Павлюченко

Оценка: 4,5

Дата на покупка: декември 2012 г.

Предимства: безшумна работа, простота в работата, цена

недостатъци: все още не е разкрито

Изхвърли стария си Indesit топ зареждане и купи нов Haier. Работи още по-добре - издава по-малко шум, изстисква добре, можете допълнително да го изплакнете. Все още не съм усвоил програмата, но опитах всичко - харесвам всичко. И не е нужно да се гмуркате безкрайно в инструкциите, за да разберете какво има.

   

6 коментара на читателя

 1. Граватар Майкъл Майкъл:

  Поради липсата на резервни части за тази машина, а именно лагери и паякът на барабана, продавам останалите части и резервни части за този модел. Ще го дам не е скъпо.

  • Граватар Андрей Андрю:

   Здравей здравей. Пералня Haier hms800tve се нуждае от дръжка за люк на покрива. Ако има радост ще купя.

  • Граватар Оксана Оксана:

   Ще купя двигател, 89154077664 Оксана, чакам обаждане.

 2. Gravatar Vital жизненоважен:

  Имам Haier Haier HW60-B1286 или нещо подобно. Работил 3 години летял лагери. Намерих го в авточасти за 600 r, но намерих и уплътнение с масло и също 600 r, така че 1200 всички ремонти не са толкова сложни. Необходим е само инструмент, но всичко е и е достъпно.

 3. Граватар Людмила Людмила:

  Закупих пералня Haier HWD 1406 сериен номер CEOJM1E1600CSD380057 на стойност 49 990,00 рубли.
  По време на работа на пералнята, след известно време, тя започна да ръждясва на външното място на барабана, а именно по време на измиване водата се натрупва във венеца, когато вратата на барабана на пералната машина се отвори, част от натрупаната вода се излива върху пода, изтичащ през цялата пералня. Когато се свързва с магазина, където е закупен в отдела за приемане, служител обясни, че магазинът не е производител. Не препоръчвам само за това

 4. Gravatar Anonymous аноним:

  Купих кола през април 2011 г. През април 2018 г. се счупи. Гаранционният срок беше 7 години. Сега просто го хвърлете в кошчето. Ремонтът се брои много скъпо. И ми хареса как се изтрива. Измити перфектно!

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини