Всичко за пералните машини

Отзиви за перални машини Electrolux

Перална машина Electrolux EWF 1086

Перална машина Electrolux EWF 1086Егор:

Добър ден Купихме тази кола още през 2007 година. И работи отдавна. По време на работа почти няма шум. Всичко се справя добре и не се счупва! Само веднъж се появи проблемът. Наскоро сменен задвижващият колан на двигателя. Ремонтираха се без майстор. И струваше стотинка. Само за платен нов колан.

Всички вътрешности изглеждат като нови. Само няколко се запрашиха леко. Вярно е, че те са използвали специални накипващи агенти за нагревателните елементи. Може би това ме спаси от ненужни щети. Най-просто казано - THE BEAST car !!! Просто чудовище! Никога не съжалявах, че го е взела.

От плюсовете: Прост и интуитивен интерфейс, може да измие много пране наведнъж.

От минусите: машината е с много големи размери. Като се има предвид обаче, че имаме много хора и тя изтрива много наведнъж, това вероятно не е дори минус. И нормата!)

Перална машина Electrolux EWT1367VDW

Отзиви перална машина Electrolux EWT1367VDWАлександър:

Купих кола преди две седмици. И вече успя да намери някои недостатъци в работата си. Ето ги:

 1. Понякога пералня разваля нещата.
 2. Ако сложите въртене от 1000 оборота, той се разклаща толкова много, че се усеща в друга стая. Но колата е поставена от професионалисти. И използваха нивото. И няма въпрос за изтръгване при скорости над 1000. След един експеримент трябваше да върна колата на същото място. Тя се тресеше толкова много, че се отдалечи доста далеч от мястото си. И беше много шумна.
 3. По време на измиването има странни звуци. Струва ми се, че това е от подхлъзване на колана на двигателя.
 4. С обичайното и дори допълнително изплакване качеството му оставя много да се желае. След измиване често забелязваме бучки дребни отломки. Изтриваме ги сами. Същите неща се намират на барабана, люка и т.н. И ние трябва, преди да започнете прането с пране, първо да изплакнете празна машина, за да премахнете този боклук. Между другото, това не винаги помага.

От плюсовете: Има опция, която улеснява гладенето на нещата. В началото колата не вдигаше толкова много шум и дори работеше с висока скорост. Жалко е, че това не продължи дълго.

От минусите: необичайни звуци по време на измиване, клати и издава шум при високи скорости. Случва се, че разваля нещата. Лошо изплакване. Остават малки отломки и бучки от вили.

Перална машина Electrolux EWS 105415 A

Electrolux EWS 105415 AВиктор:

Изтриваме тази машина повече от година. Изберете дълго и педантично. Препрочетете много информация. Катери се на различни сайтове, форуми и т.н. Прочетете отзивите, прочетете за различните функции и много други. И решихме да купим Electrolux. Обадихме се по магазините, разбрахме къде се предлага такава машина и колко струва. Те събраха пари и веднага ги купиха. Те направиха без никакви заеми там, за да не преплащат.

Какво харесахме в нея? Е, на първо място, това са размери. Точно за нашата кухня точно направена! Второ, има много различни режими, има какво да избирате. Трето, можете да зададете режим на пране, който не е стандартен. Тоест, продължителността на измиването, броят обороти и всичко останало, можете да поставите своето.

Горещо препоръчвам незабавно да закупите облицовка за пишещата машина. Те намаляват вибрациите на пералнята по време на въртене при високи скорости.

От плюсовете: написа всичко по-горе - прочетете)

От минусите: ако зареждате много спално бельо наведнъж, тогава има странни звуци.

Перална машина Electrolux EWW1486HDW

Перална машина Electrolux EWW1486HDWАлина:

Машината е просто великолепна! Изтрива, извива, изсушава - всичко прави перфектно! Ако всичко е инсталирано правилно, тогава нещата няма да се набръчкат дори след изсушаване. Това вероятно се дължи на обемния барабан. При тесните модели, напротив, всички неща са много смачкани след изсушаване. И аз бях тесен. Така в сравнение с това тя направи всичко лошо.

Има специален режим за освежаване на прането. Той изпарява неприятните миризми от дрехите. И има опция, която премахва всички гънки! И тя го прави просто добре!

Ако не поставите твърде голяма скорост на въртенето, тя работи почти безшумно.Без писъци, без свирки, без вибрации. Всичко е добре. Радвам се, че купих такъв чаровен помощник)))

От плюсовете: Има функция за пара и сушене. Освен това изтрива добре. Без шум. Изглежда хубаво.

От минусите: не харесва наистина как изглеждат оранжевите букви на дисплея. Те не са в хармония с всички светли цветове на машината.

Но това не е съществен минус. Иначе всичко е просто великолепно !!!

Перална машина Electrolux EWS1054EGU

Перална машина Electrolux EWS1054EGUЛили:

Взех колата, след като Samsung ми стана лош. Носеше лагери. Оказва се, че преди пералните машини се справиха по-добре. В крайна сметка това заличава просто ужасно! Electrolux има различни програми за продължителност. Но нито един от тях не може да изпере добре дрехите ми. Всеки изтрива по някакъв начин! Режимът за предварително измиване на памук също е странен. Предварителното измиване отнема 25 минути. И по време на него дори водата не се нагрява! И прахът не може да се разтвори в студена вода. След измиване тя се изплаква за около час и се върти още четвърт час. С много други програми също подобни странности.

Няма опция за накисване на пране в топла вода. Ако нещата са много мръсни, тогава каква програма не инсталирате, така или иначе нищо няма да бъде премахнато! С функцията за ръчно пране на вълнени продукти, като цяло ме изненада! Барабанът се въртеше не повече от веднъж на всеки две до три минути! В резултат на това качеството на измиване, познахте, не е най-доброто.

При миене се появяват неприятни свистещи звуци. Същият Samsung, с който работех 7 години, също беше шумен, но не толкова гаден! Така че тази машина е нещо друго ...

От плюсовете: не какво.

От минусите: лошо изтрити, шумно силни и отвратителни, някои странни режими на измиване. Украинско събрание.

Перална машина Electrolux EWN 14991 W

Перална машина Electrolux EWN 14991 WКонстантин:

В сравнение с предишната ми пералня това се оказа много по-спокойно. Измиването е доста висококачествено. Когато започнах първите няколко пъти, имаше странни звуци. Но след това минаха. Вероятно бяха втрити някои детайли. Машината е нова. Но тогава проблемите отидоха. Стартирах програмата, така че тя не я завърши. Все още беше необходимо да се измие известно време и тя показа надписа „източване“. И самата тя направи изплакване в този момент. И когато най-накрая времето за измиване свърши, в резервоара имаше много вода. Тя не изтича оттам. И машината стана. Отделно започнах изтичането и водата изтича. Според мен подобна работа не е нормална за нова пералня!

От плюсовете: не издава шум по време на работа, удобен интерфейс и удобна работа, съраунд барабан.

От минусите: често се появяват проблеми, може би нещо се е счупило или веднага е било дефектно.

   

3 коментара на читателя

 1. Граватар Валери Валери:

  Колата е на около 15. Тя обслужва перфектно, всички са доволни. Едва вчера тя започна да вибрира силно по време на цикъла на въртене и когато спре, удря вратата не слабо.

 2. Граватар Игор Игор:

  Купих пералнята Electrolux EW962S през 2008 г. за 600 долара. Спря спининг преди седмица. Преди това работеше без проблеми, освен ако вибрацията не се увеличи с времето.

 3. Граватар Луда Луда:

  След като Electrolux купи Atalant. Сто пъти съжалявах. Измива лошо. И каква е разликата в този случай, колко дълго ще продължи?

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини