Всичко за пералните машини

Отзиви за перални машини за бонбони

Пералня Candy Holiday 104 F

Отзиви Перална машина Candy Holiday 104 FЕлена:

Страхотна пералня! Купих го преди 10 години. И все още работи добре. Ремонтираха само веднъж, а след това и малките неща. Не помня какво се чупеше, но ремонтът не беше скъп.

Работи ясно като часовник! Ако се съмнявате или не знаете какво да купите, препоръчвам - CANDY! ТОВА Е ВЕЛИКО НЕЩО !!!

Перална машина Candy GO 2127 LMC

Перална машина Candy GO 2127 LMCВера:

Пералня не си струва парите, платени за това!

 • Първо, не се изтрива много добре Много замърсители не се отмиват. Преди нея не беше толкова измамена кола, за която тя се изми по-добре.
 • Без миене не е при 80 градуса, не при 70. След 90-та веднага следва 60 сиати.
 • Често има сривове на програмата. Когато режимът е настроен на 40 градуса, се случва да загрее до 90. Това се повтаря повече от веднъж или два пъти. И такова измиване съсипе някои неща! Страхотно миене!
 • Ако поставите измиването с нагряване до 90 градуса, тогава се появява пара. Той идва от фуги и дупки. Когато за първи път забелязах, бях много уплашен ((((Парата идва от всички пукнатини! Цялата баня е в нея! И капе от тавана от конденз !!!)

От плюсовете: единственото предимство на тази машина е голям резервоар.

От минусите: много пара при пране на 90 градуса, програмиране на неизправности. Лошо качество на измиване, без пране на 80 градуса.

Пералня Candy Aquamatic 1000T

Пералня Candy Aquamatic 1000TАнатолий:

Купих пералня през лятото на 2006 г. В Санкт Петербург, в магазина за домакински уреди Albatros. Това струва 13 000 рубли. И до ден днешен работи добре. По принцип нормално. Очевидно е работила парите си с марж. Нещо от електрониката се счупи там. Казват, че смяната на част е скъпа, сега искам да купя нова Канди. Все още не съм решил кой. Ето рецензиите, които чета и избирам. Реших да оставя прегледа си.

От плюсовете: дълъг срок на работа. Компактен, лесен за работа, добро качество на измиване.

От минусите: има шум от въртене, той ръждясва с времето.

Перална машина Candy CTD 10762

Candy CTD 10762Евгений:

Купихме тази машина, защото и преди нея се използваше Канди. И последната машина беше много достойна. Като цяло останахме с впечатлението, че производителят започва да прави по-лоши автомобили, ако ги сравним с тези, които е произвел по-рано. Измиването е по-лошо. В барабана няма гърбици. Преди това те имаха по-добро качество на измиване. Не усещам разликата между 5 и 6 килограма коли.

В колата, която имахме преди, имаше режим с пет изплаквания. Тази опция може да бъде добавена към всяка програма. Ако имате нужда от нея. Но тук просто няма такава възможност. Въпреки че имаше механика. И сега електронно управление. Но преди това инсталирах измиването и се заех с бизнеса си. И сега трябва често да тичате до колата и да добавяте изплакване, защото без нея бельото може да мирише твърде много на прах.

По време на въртенето прането е много набръчкано. Така че, тогава може да бъде трудно да се изглади. Но има странна опция "Aqua plus." Тя добавя още вода. Не разбрах защо е необходимо. Какво е с нея, какво е без нея, качеството на измиване е същото. В резултат машината се разстрои. Старата беше много по-добра. Дисплеят показва времето до края на измиването, но не показва на кой етап е в момента.

Пералня Candy GO4 107 DF

Бонбони GO4 107 DFАнтонина:

Добре дошли! Искам да пиша за пишещата си машина! Ще започна с покупката. Може би ще ви е любопитно ... Вероятно някои от вас вече са се срещнали със изкушения от типа кредит без лихва и това е всичко. Както се оказа при покупка, това е поредната измама! Ако не навлизате в подробности, целият този процент (този, който не трябва да е безлихвен заем) вече е добавен към покупната цена предварително. Видяхме реклама, която безлихвен кредит и решихме да си купим кола. Дойдоха в магазина с малко пари. Толкова, колкото би било достатъчно за авансово плащане.

Избрахме пералня въз основа на качество, функционалност и цена. Решихме да вземем Candy GO4 107 DF. Производителят е добър. Майка ми има такава машина, а приятелите ми също имат такава.Приех го с опит, тъй като опитах няколко коли в ежедневието. Не харесвах zanussi. Въпреки че не вдига шум и не скача, можеше да измие малко количество пране наведнъж. А качеството на измиване е толкова много. Електролюксът в нает апартамент също разстрои. Хвърлете му още малко неща, така че той започва да тече! А прането изобщо не се пера! Опитахме да го поправим сами, но това не помогна.

От колите от Candy в магазина нямаше много модели. Разговарях с продавача и решихме да вземем този конкретен модел. И тогава бяхме информирани, че трябва да доплатим за гаранцията !!!! За една година за хиляда!

Тази машина е сглобена в Русия. И решихме да го играем безопасно и взехме гаранция за три години наведнъж. Тя беше записана и на кредит към нас.

И когато отидохме да вземем заем, се изненадахме колко голяма е линията там. За да можем да получим заем, трябваше да получим и застраховка за здравето си. И така се случи, че те искаха да вземат кола за 13 хиляди рубли. Взехте за 15 хиляди рубли. И още 7000 рубли бяха платени за гаранцията, застраховката и комисионната. Както се оказа, безлихвеният заем не включва лихва, а включва комисионна. Тоест, надплащане за всеки! Но какво може да се нарече надплащането чрез лихва, комисионна или бобик, това е едно и също. Основното нещо е да се съблекат пари !!! Общо оставихме там колкото 22 000 рубли !!!!!!

Е, накрая, до самия автомобил Канди. Тя съвсем ми подхожда. Няма проблеми и проблеми с програмите в него. Всичко е просто и ясно. Инструкцията е достъпна и без никаква хитрост. Изтрива много пране наведнъж и го прави ефективно. Изтриха също кариера, одеяло и килими и маратонки, всичко се отмива нормално. Освен това изтрива нещата добре и се извива добре. Когато мия, дори не разделям бельото според цветовете. При пране под 40 градуса не избледнява, което означава, че нещата няма да се оцветят. И дори заради един й минус, се влюбих в нея. А минусът е, че когато се върти, тя обича да скача и да скача. Но ако го сравните с онези автомобили, които използвах, тогава е по-добре да пропуснете, отколкото тече или мие лошо!

Досега никой от съседите не е ругаел, което означава, че всичко е наред))) И това, което ми харесва при нея е, че често се движим. И веднъж дори остана в гаража половин година. И тогава имаше студове и валежи с дъжд! Мислех, че тя няма да работи както преди. Но въпреки това и при редовни трансфери тя продължава да се мие също толкова добре!

Но най-неприятното е, че все пак плащаме заем за това. И моите приятели вече са купили същата машина, но само за 13 000 рубли !!!! И дори с гаранция! Вярно за пари, а не за кредит. И пак даваме обратно 22 000 за нея !!!!

Но самата кола е добра. Бих го оценил в топ пет с лек минус.

От плюсовете: Чувства се чудесно след преместване, може да стои половин година в гаража, измива го качествено, може да мие дори големи и тежки неща: одеяла, килими и т.н. Досега никога не съм се провалял!

От минусите: маркучите са къси и скачат по време на лицеви опори. Вярно, не ме възбужда много)

Перална машина Candy CTH 1076

Перална машина Candy CTH 1076Евгений:

Аз нямам такава пералня, но 107. Тази машина работи 4 години просто добре! Не се появи кавга! Съпругът ми работеше в сервиз за домакински уреди. Те посъветваха да го купят. Събира се в Испания. Тя има вертикален товар. Казват, че такива коли са по-надеждни. Тя има много програми, режими и опции. Много лесен за управление. Често се използва допълнително изплакване. Ако сте започнали да миете, но сте забравили да сложите нещо, тогава можете да направите пауза и да съобщите за забравеното. Възможно беше да се мият 5 кг пране наведнъж. Обемен барабан. Измива се добре дори в неотоплена вода!

Но след 4 години имаше проблеми. Този контролен панел се изключва. Вярно, не за дълго, само по време на цикъла на въртене. Но завъртането не свърши, тъй като започваше отново и отново. Измамени, промени програмата или стартира отделно завъртане. Отначало спести. Но тогава подобни трикове престанаха да решават проблема. Измиваше се нормално, но щом стигна до изплакването, тогава имаше проблеми.

И преди няколко месеца започнах да изключвам по-често. В различни режими подобни бъгове продължиха в различно време. И както се оказа, в нашия град изобщо няма нито една служба на Канди. Има някои майстори, които се опитват да поправят, но няма резервни части, или всички за много дълго време. Обадиха им се, майсторите дойдоха, свалиха някаква схема и потеглиха на мястото им. Казаха, че няма неизправности. Нещо се промени. Но проблемът не беше решен. В крайна сметка те казаха, че моторът трябва да излезе от строя. Нов ще струва 9 000 рубли! И все още трябва да го очаквате в продължение на няколко месеца. И тогава няма гаранция, че това ще реши проблема. И ако закупите и инсталирате мотор, все пак трябва да платите за него, дори ако бъговете не спират!

Решихме да не го ремонтираме. Сега търсим нова кола. Миенето на ръце е много трудно. Семейството има малко дете. Сега търсим не само добра пералня, но и такава, чиито производители имат услуги в нашия град. И такива, както се оказа, не са много ...

От плюсовете: добра машина, много ми хареса!

От минусите: никой не може да го поправи!

   

4 коментара на читателя

 1. Gravatar semen20101966 semen20101966:

  Не вярвайте! Служи на 18 г. Ремонтът беше 2 пъти в собствените си сили.

 2. Gravatar Anonymous аноним:

  Вярвам! Ние също работихме 18 години! Сега не пускат такива хора в продължение на максимум пет години ...

 3. Граватар Татяна Татяна:

  От 20 години машината Kandy ме обслужва! Позволява ви да добавяте вода, прах, перфектно измивате. Оперирам изцяло. Ето такава машина. Гледам отзивите, защото мисля, че скоро, очевидно, все едно, може да се наложи да си купите нов.

 4. Граватар Олег Олег:

  Купеният през 2017 г. Candy smart се счупи в края на гаранцията (лагерът шумоляше). Резервоарът е пластмасов неотделим, не се ремонтира! За еднократна употреба!

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини