Всичко за пералните машини

Отзиви за перална машина Brandt

Перална машина Brandt WT 10735 E

Отзиви на Brandt WT 10735 EМихаил Ситников

Доста отдавна (преди 11 години) нашето семейство беше представено с перална машина Brandt, изпълнена от Tropikal, тогава струваше 700 долара. Трябваше ни машина с вертикален начин на зареждане и подаръкът дойде по-удобно.

Обявеният от производителя експлоатационен живот е 9 години. През всичките тези години машината работеше безупречно; на десетата година ауспухата се провали, което смених самостоятелно и машината ни зарадва още една година, след което трябваше да сменим четките.

На следващата година се случи по-сериозна повреда и все пак трябваше да се сбогуваме със старата си кола и да си купим нова. Решихме да изберем между модели на една и съща компания, те дори не помислиха за друга.

Изборът падна върху Brandt WT 10735 E, който ни служи вярно от две години. Между другото, струваше все същите 700 долара. Машината е еднакво надеждна, тиха, не се движи дори по време на цикъла на въртене, „умна“ - ако прането в барабана е неравномерно разпределено, цикълът на въртене се извършва при ниски скорости и зададената граница на вибрациите не се надвишава.

Разбира се, има много полезни опции: забавен старт, бързо пране, различни програми за много видове тъкани и много други. Ако водата се изключи, режимът на готовност автоматично се включва. Основното е, че съпругата е доволна от придобиването, нарича я само умалителни думи. Между другото, ние управляваме колата почти всеки ден, няма оплаквания.

Но има един малък недостатък. Съдът за прах е неудобен за почистване. И трябва да го чистиш всеки месец, защото имаме твърда вода.

достойнство

надеждност, безшумна работа, рентабилност.

недостатъци

контейнерът с прах е неудобен за почистване.

Перална машина Brandt WT 10735 E

Отзиви на Brandt WT 10735 EМарк Зубарев

по време на работа издава повече шум от очакваното. се разклаща по време на цикъла на въртене. истината не е да скачаш не се движи. не казва нищо качествено дори при бързо измиване. Подобно на много машини за най-високо зареждане, тя страда от изтичане на вода от вратата, когато се отвори. но не се удря в пода, така че не е страшно. функции може да бъде повече, но какво да очакваме за парите. изпълнява основните си функции и какво друго е необходимо.

достойнство

лекота на управление. изтрива ефективно. сравнително евтин

недостатъци

вода, оттичаща се от капака. shumnovataya.

Перална машина Brandt BWT6410E

Отзиви на Brandt BWT6410EЕлена Тихонова

Много доволен от покупката. При избора те търсиха точно вертикалата, преди нея също използваха вертикалата, не искаха друга. Удобно е да зареждате пране, не е необходимо да се огъвате към резервоара.

достойнство

Безшумна работа. Радвам се, че когато миенето приключи, капакът на барабана със сигурност е отгоре. Много опции за инсталиране на програми, можете да зададете свои собствени параметри.

недостатъци

отсъстват

Всички отзиви са взети от форуми и сайтове!

Перална машина Brandt WT 10735 E

Отзиви на Brandt WT 10735 EДмитрий Дмитрий

Френско събрание. Издържа 6 кг. Вертикално зареждане. Отличен набор от функции за пералня в тази ценова категория! Инструкцията е проста, качеството на измиване е отлично. Не мога да кажа нищо за надеждността, използвам го от шест месеца.

Малко разстроено, че по време на цикъла на въртене вибрира много. Изстисква с пълна скорост (1000) само в края на последното изплакване. Друг недостатък е, че барабанът не остава в края на цикъла на измиване. Преди това имаше и аристон вертикала, в която барабанът беше стабилно фиксиран в горната част. Вярвам, че това е много полезна функция за такива модели.

достойнство

Лесна работа, качество на сглобяване и материали.

недостатъци

Поклаща се по време на цикъла на въртене, барабанът не спира в горната позиция в края на измиването, шумно въртене.

Перална машина Brandt WTD 6384 K

Перална машина Brandt WTD 6384 KАлекс Кочетков

Няма други модели с функция за вертикално зареждане и сушене в този формат, затова го избрах. Ще има и други, не бих избрал това - няма повече предимства за колата. Шумни, скача по време на цикъла на въртене.

В случай на повреда се оказа, че няма маркова услуга, капитанът е напълно некомпетентен, дори всъщност няма кой да предяви рекламация, фирмата всъщност не съществува. Или Фагор, или Полярни индустрии, смокини ще разберете. Измъчвате се да разгърнете тази верига. Повечето от услугите, които не искат да вземат, все пак няма документация, не могат да се намерят резервни части, само ако добавите нещо за късмет и тогава въпросът ще работи или не.

достойнство

вертикално зареждане + сушене

недостатъци

никаква услуга

Перална машина Brandt WT 12885 E

Brandt WT 12885 EВиктория Ишанина

същия проблем като много други: прахът не се измива. Измъчвах се дълго време, четох форуми, в резултат на това се обадиха на майстор (машината беше в гаранция), той бързо издърпа нещо и всичко се ремонтира) каза, че това се дължи на транспортирането, болтовете са разхлабени, поради това водата не стига до правилното отделение с прах, но върви само вляво, където поставят течния прах. все пак обслужващият човек беше окуражен от факта, че според него това е първият и единствен отказ))) казва, че оборудването е надеждно, искам да повярвам))

достойнство

качество на измиване, богат набор от функции, атрактивни външни води, размери. не скача по време на въртене

недостатъци

шум, но е в банята и малко ме притеснява)))

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини