Всичко за пералните машини

Прегледи на перална машина Bosch

Пералня Bosch WLM 20441 OE

Шайба Bosch WLM 20441 OE мненияАлекс:

За втори път купувам пералня Bosch Преди това имаше модел MAX5. Харесва ми, че Bosh има страхотен дизайн, сензорни бутони, подсветка. Измиването не е по-лошо от това на другите машини. Не само щастлив, че пералните машини не могат да изтрият белите неща до бяло. Необходимо е да ги накиснете преди измиване с белина. Иначе всичко е наред.

От плюсовете: отличен външен вид на машината, дълбочина на барабана, управление на допира.

От минусите: Подобно на други перални машини, тя не може да измие белите предмети до перфектно бял цвят, трябва да го накиснете сами преди да измиете с белина.

Bosch Avantixx 6 SpeedPerfect шайба WLK20163OE

Bosch Avantixx 6 SpeedPerfect шайба WLK20163OEМариан:

Преди да купите кола, прочетете отзиви в Интернет. Решихме, че ще вземем BOSCH. Дойдохме в магазина, разговаряхме с консултанти, разгледахме дизайна на оборудването и се настанихме на WLK20163OE. Платено.

Преди седмица ни доставиха пишеща машина. Инсталирали са го точно там. Много съм доволен от пералнята. Бившият ми асистент (Канди) не можа да премахне някои петна. Но Bosch ги измива лесно! Добре гали и извива. Спестява вода. Бях доволен от функцията, която сама почиства тавата с прах. Сега няма нужда да го правите сами. Работи доста тихо.

По време на цикъла на въртене има лека вибрация. Може би това е така, защото самите те направиха инсталацията. И нивото не е регулирано. Има още една необичайна функция. С него мога да добавя пране по време на миене. След приключване на програмата машината издава звук три пъти, наподобяващ скърцане. Това означава, че прането е завършено и можете да получите прането. Вратата на машината е доста голяма. На дисплея можете да разберете колко време е останало преди приключването на измиването, какви допълнителни функции са включени и т.н. Прекрасна машина, тя има всичко необходимо.

Работи от седмица. Много доволен от нея. Надявам се тя да не ме разочарова.

Bosch Maxx 5 SpeedPerfect шайба WLG20160OE

Bosch Maxx 5 SpeedPerfect шайба WLG20160OEСветлана:

Преди тази кола е била домашна. Наричаше се „Сибир“. И когато тя не успя, те започнаха да мислят коя нова да купят. Веднага решиха да останат на Bosch, тъй като това е немска компания. И правят много качествени неща. Определя се само с модела.

Избрахме така, че цената да не е много скъпа, а машината надеждна. И решихме да вземем тази пералня. Нашата покупка е много добре поставена в банята. Тя се нуждае от доста малко пространство, особено в сравнение със Сибир. В размер BOSH по-малко от два пъти. Почти няма шум по време на измиване. В началото скърцането, което се случва след като машината завърши измиване, беше досадно. Но след това го изключихме в настройките. Всичко е на руски. Всичко е ясно. Измиването е настроено без проблеми. Просто трябва да изберете програма и да започнете измиването. Няма оплаквания за работа, нито за качеството на измиване и сглобяване. Може би това е най-разумният избор предвид разходите.

Машината изглежда много красива. Доволен от разнообразни режими и опции, удобен дисплей и управление. Сензорният контрол е доста удовлетворен, напразно му казват, че не е напълно добър. Ние сме доста удобни с него. Можете също така да добавите още изплакване, накисване и т.н.

Все пак доволен, че има режими за много бързо измиване за 15 минути и за половин час. Те помагат, когато бельото е чисто и просто трябва да го освежите. Нашата котка избра пералня и сега спи на нея през цялото време. Той не се плаши, дори когато тя изтрие. Това означава качеството!

За всички две години, които го използваме, забелязахме само един малък минус. Ingoda се случва, че прахът не се измива от нещата и трябва да поставите друго изплакване. Но това няма значение, защото рядко се случва. Освен това има възможност всичко да е виновно за много прах.

Цялото семейство е много щастливо от пералнята Bosch. Препоръчваме на всички да го купят!

Пералня Bosch Logixx 6 WOT24454OE

Bosch Logixx 6 WOT24454OEЕвгений:

И така, дойде време за замяна на моя стар кайзер. Работи перфектно повече от 10 години !!! Никога не е счупен. Но за съжаление всички неща рано или късно се провалят. Така тя постепенно се влоши. Той започна да трепери по време на цикъла на въртене и горната част на тялото ръждяса.

Дълго време беше избрана нова пералня. И накрая решихме да закупим Bosch Logixx 6 WOT24454OE. Инсталиран и свързан без проблеми. На старото място. Само там е подът под лек наклон. Следователно инсталацията не беше напълно правилна. Калайдисване с краката, изравняване и в крайна сметка реши, че нека е с лек наклон, но стабилен.

Тази ситуация не се отрази на качеството на измиването. Машината работи добре. И дори когато зададох 1200 оборота за въртене, тя все още работи доста тихо и почти не вибрира. Машината се управлява доста удобно. Много различни програми и опции. Приятно изненадан от наличието на петнадесет минутен режим за бързо измиване. Всички останаха много доволни от новата пералня.

От плюсовете: Изтрива и изтръгва без много шум, лесно се контролира.

От минусите: минуси не са открити.

Пералня Bosch Начало Professional WAY 28540 OE

Пералня Bosch Начало Professional WAY 28540 OEМария:

Прекрасна кола. Като цяло не са шумни. Има супер бързо измиване за 15 минути. Можете да свържете допълнителна опция, която спестява вода. Това е особено удобно за нас, защото имаме частна къща. Бях доволен и от възможността да заредим много спално бельо наведнъж. Имаме карирани одеяла, одеяла и други страхотни неща. Пералнята се справя добре с тях.

Правим пране почти всеки ден. И това се случва два пъти на ден. Машината издържа всичко без проблеми. Доволен от нея. Между другото, нашето не е руско събрание, а немско. Немският е по-добър. Подарихме същото на баба си за нейния рожден ден. Препоръчва се за всички!

Не са открити недостатъци в него.

Пералня Bosch WLM 20441 OE

Шайба Bosch WLM 20441 OE мненияИнна:

Сполно бельо! Изпиха нови дрехи и след измиване изглеждат добре износени. Появяват се някои макари и дори дупки! Някои неща се отварят и кърпите като цяло се превръщат в парцали! Смятаме, че всичко се дължи на барабана и икономичната консумация на вода. Дупките в барабана с остри ръбове са това, което развалят нещата. Обадихме се на услугата и не можахме да се съгласим как да заменим машината с нова! Затова помислете два пъти преди да купите такъв!

От плюсовете: има гладене.

От минусите: бельо за сълзи, разваля нещата, не е подходящо за пране.

Шайба Bosch WOT 20352

Шайба Bosch WOT 20352обичам:

Купи много подобна машина. По-конкретно, WOT245522OE / 01 logixx6. Това струва не евтино повече от 20 хиляди платени. В началото всичко ми хареса. Когато купуваха, те избраха известен производител, така че имаше много различни функции и добър дисплей. Но по време на работата забелязаха, че има недостатъци. Например след измиване част от праха остава в тавата. След няколко месеца в тавата се появи някаква мухъл. Същото нещо на всички ластици в колата. И как да премахнете тази плесен не работи. Просто не се опитахме. Опитахме различни средства, което не помага.

В крайна сметка, по време на работа на машината имаше повреда в електричеството и електронният модул се влоши. Не можаха да намерят новия модул. Търсена във всички основни ремонтни услуги в Москва. Такава машина вече не се произвежда. Очевидно, следователно, детайлите не бяха намерени никъде другаде. Те предложиха да се достави вече използваният модул за сума, близка до половината от цената на пералнята. А гаранцията за него е само три месеца! Но след придобиването на нашия автомобил са минали само 3 години!

Да, вече е минала година гаранция. Но така, че дори и за парите да не успеят да намерят нова част - това е някакво кошче за коки! В резултат на това няма да плащаме ремонти. По-добре купете нова пералня. Но този път със сигурност не е Bosch!

От плюсовете: голямо количество пране, което може да се пере в даден момент, отлично въртене.

От минусите: лоша тава за прах за пране, шум по време на цикъла на въртене, проблеми с ремонта.

Перална машина Bosch WLM 24441

Перална машина Bosch WLM 24441Джак:

Избрах нова пералня за дълго време. Около месец. Прочетох много различни отзиви и форуми. И реши да избере тази машина. Купих го преди три месеца.Избрах тесен модел. Тя изглежда много хубава. Touch управление. Работи добре. Качеството на измиване е напълно задоволително. Когато се върти, струва като ръкавица. Дори не помръдва. Не е особено шумно. Мисля, че другите автомобили могат да вдигат повече шум.

За висококачествено изправяне на пране е достатъчно 1000 об / мин. Бях доволен от възможността да докладвам бельо дори по време на миене. Ако изведнъж не сте сложили нещо, можете да натиснете паузата и да поставите забравените неща в барабана. Ако се появи твърде много пяна, автоматично се добавя изплакване. Леко пази панела, за да отвори вратата. Изглежда, че е много крехка. Отварям вратата с повишено внимание. И докато всичко е наред, нищо не се нарушава.

От плюсовете: Изтрива се ефективно, извива се добре. Изглежда стилно. Много стабилна.

От минусите: Все още не съм открил очевидни недостатъци.

Шайба Bosch WLX 24363 OE

Шайба Bosch WLX 24363 OEАнастасия

Купи тази пералня. Дизайнът ми хареса, отново производителят е известен. Нормални функции. Преди нея имаше няколко коли. Това са германците (Браун и Кайзер) и корейският Samsung. Браун е прекрасна кола. Купихме го в Германия. Кайзер - глупости. Samsung е много по-евтин от германците, и нито едното. Все още работи правилно.

Сега за Бош. Той работи две години. Прането не миеше много. Само за двама. И се развали! По време на цикъла на въртене свисте и трепере. Спално бельо, за да се измие прахът винаги се изплаква 2 пъти. Обадиха се на професионален ремонтник (сега изглежда, че има проблеми с помпата и електрониката). Когато пристигнем, ще разберем по-точно причините за повредата и колко струва ремонтът.

Много нещастен. В крайна сметка, с толкова пестеливо използване, Bosch се счупи след две години. Но това не е бюджетна машина. Той струва два пъти повече от същия Samsung. Очаквахме да работим 5 години без повреди!

От плюсовете: При този вид работа не виждам никакви предимства.

От минусите: Неуспешно през втората година на употреба.

   

6 коментара на читателя

 1. Граватар Людмила Людмила:

  Пералня Bosch logixx6 WOT244540E
  Използваме около година.
  плюсове:
  Лесен за управление;
  Тихо по време на въртене;
  обемен;
  Бързо измийте 15 или 30 минути
  минуси:
  Времето на таблото не съответства на времето;
  Паркирането на автомобили не винаги работи;
  Ако няма достатъчно бельо, тогава без допълнително въртене няма да се изтръгне;
  Отделът за отделение на климатика се влива директно в машината.
  В машинния калъп, но това вече е наша вина.

 2. Граватар Елена Елена:

  Много разочарован !!! Преди това имаше различни коли, но този път реших да купя скъп, немски монтаж. Не пестете! Но, не се мие добре, като цяло е невъзможно да изплакнете тъмните дрехи. Някои разводи! С една дума кошмар! Парите, изхвърлени.

 3. Граватар Дмитрий Дмитрий:

  Здравейте, Bosch waq20440 oe / 01 avantix почина в третата година на работа в нежен режим. Лапа от центрофуга се отцепи в неотделим резервоар. Възможна ли е замяна на сгъваем резервоар?

 4. Граватар Николай Николас:

  Bosch maxx 4 2066 oe е отличен в експлоатация, тих и надежден. След 14 години работа, четките се износват, подменят и заминават! В нашето семейство имаме 8 души, миещи се всеки ден. Веднъж месечно се опитваме да го почистим с 90% лимонена киселина. Всичко е добре!

 5. Граватар Антонина Антонина:

  Купих BOSCH WLK2426MOE преди половин година, не го миех често. Маншетът на люка се разкъса. Заводът естествено отказа да се поправи. Това ли е 12 месеца гаранция на производителя?

 6. Граватар Ирина Irene:

  Не купувайте. От немското качество остава само името. След покупката през ноември 2015 г. минаха по-малко от три години превключвателят за превключване на настройките на програмата спря да работи. Работи само режимът на изплакване!

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини