Всичко за пералните машини

Отзиви за перални машини Beko

Пералня Beko WKN 61011 M

Beko WKN 61011 MАртур:

Тази машина струва стотинка! И е ясно, че това не е идеален домакински уред, но за парите, които платих, получих повече от достатъчно! Пране за пране с бретон! Силно не вибрира, не се измества. И дори шумът по време на извличането е доста слаб. Тя има и една добра функция, която обикновено се среща в скъпи коли. Можете да спрете измиването и да добавите онези неща, които са били забравени. Често използвам кратко измиване. Той помага за освежаване на нещата, премахване на неприятните миризми и измиване на малки примеси. Използвам и други режими. Например, ако нещата се замърсят повече от обикновено, започвам по-дълго измиване при температура от 60 градуса. Цялото семейство е щастливо от новата покупка.

И дори въпреки факта, че тази машина няма никакви звънци и свирки, не можете да зададете скоростта по време на цикъла на въртене и така нататък, много сме доволни от нея. Разбира се, ако имате повече изисквания към пералнята, за нейните настройки или марка, ще трябва да платите повече. Ние сме привърженици на разумните спестявания. Особено когато това също е много изгодно)

От плюсовете: Тя върши работата си много добре, не се нарушава, управлява се ясно и просто.

От минусите: за такава цена не сме придирчиви. Следователно минусите са тъпи)

Пералня Beko WKD 65100

Пералня Beko WKD 65100 отзиваТатяна:

Страхотна кола. Работи като кон! Изминаха четири години, откакто го използваме. Изтриваме много неща - има деца, майка, съпруг. Тази пералня пера всичко и не се оплаква) Изтрива прекрасно. Без повреди, без повреди. А качеството е отлично! На въртенето не скача. Стои на пода като ръкавица. Той може да измие не само груба кърпа, но и спално бельо, което изисква добри грижи. Струва си всяка похарчена стотинка! Това е сигурно!

От плюсовете: изтрива много високо качество, изтръгва и добре.

От минусите: все още не са открити.

Пералня Beko WKB 60841 PTMC

Beko WKB 60841 PTMCВалентин:

Здравейте на всички!

Купихме тази машина преди месец. Изберете цялото семейство. Преди това разгледахме асортимента и цените в различни магазини. Общува с консултанти. Но щом забелязаха този модел, веднага решиха да го вземат.

И разбира се, най-забележимото при нея е нейният страхотен дизайн. Стилният вид на новия ни домашен помощник привлича вниманието и радва нас - неговите собственици. Самата машина е бяла, а джантата около люка е огледална. Екран с черни и сребърни цветове.

Пералнята е много функционална. Тя може да измие до шест килограма сухо пране наведнъж. В допълнение, той е доста компактен. Специален нагревател помага да се изразходва по-малко електроенергия и трябва да бъде защитен от проблеми с мащаба.

Освен това има много различни програми и опции. Има стандартен набор от режими. А освен тях има бързо измиване, измиване за свежестта на бельото и други. Има и опция за лесно гладене, за хора с домашни любимци (от вълна) и т.н.

Съветвам тази пералня на всички, които искат да си купят евтина, висококачествена и функционална машина! И го използвайте в съответствие с всички правила за правилна работа. Така че тя работи за вас дълго, дълго време. И доволни от чистото и свежо бельо!

От плюсовете: Страхотен и стилен външен вид, много програми и добро измиване.

От минусите: не е намерен.

Пералня Beko WKB 51031 PTS

Beko WKB 51031 PTSАнастасия:

Наскоро се влюбих в този производител. Току що купих и пробвах машина от Beco и тя се счупи точно там! За по-малко от три месеца. Разбира се, тя все още е в гаранция. Но вече цял ден се обаждам в службата и самият Беко в офиса, но всички там се извиняват, казват, че сега са много заети и не могат да ми помогнат. Човекът, който трябва да го ремонтира, ме е динамит този ден. Той казва по телефона, че ще дойде и не идва. Освен това се разболя. Или просто казва, че се разболя. И сега трябва да се появи друг ремонтник. Само той също изчезна някъде. Това е просто някакъв проблем с тази компания!

Казват също, че чакат да пристигнат необходимите резервни части. Чакат от месец.Но ние живеем близо до столицата. Какво има да чакаме месец ??? Усеща се, че просто ме бият!

Не си падайте за обещания и реклами. Не купувайте нищо от тях, иначе ще седна до счупената машина и ще вдигна телефона на услугата. Няма смисъл от това !!! Кажете на всички да не купуват нищо от Беко. Добре е, ако покупката ви ще работи дълго време. Но ако тя внезапно се счупи, те просто не искат да ви помогнат! Нито сервизът, нито производителят изпълняват гаранционните задължения. Измивам го ръчно, въпреки че платих за пералнята !!! А от представителите на тази „прекрасна“ организация има само празни приказки!

От плюсовете: Не искам дори да говоря.

От минусите: след такова отношение виждам само недостатъци! Никога не трябва да купувате нищо от BEKO !!!

Пералня Beko WKD 25105 T

Beko WKD 25 105 TАртьом:

Вече повече от две години работя с машина Beko. И почти всичко е добре. Това беше някак само няколко малки бъга. Самата машина е изключена. Но това може да се дължи на промени в мрежата или някакъв друг вид проблеми с електричеството. И сега е нещо не се повтаря вече. За трима души тази машина е достатъчна. Качеството на работата й е доста удовлетворено.

От плюсовете: отлично качество за парите. Програмите са напълно достатъчни. Няма излишни звънчета и свирки.

От минусите: изтрива дълго време.

   

9 коментара на читателя

 1. Граватар Наталия Наталия:

  Искам да благодаря на производителите на Beco! 15 години без нито един ремонт! Браво и много благодаря за качеството!

 2. Граватар Андрей Андрю:

  Последната пералня Beko служи вярно повече от десет години, въпреки че монтажа беше турски! Но сега, в епохата на яростен капитализъм и глобализация, не е изгодно за нито един производител да произвежда „играещо“ дълго време оборудване! Какъв жалко! Последната шайба за директно задвижване на LG работи три години гаранция и един месец, след което успешно отмина. Сега купете Беко, по-скоро с надежда!

 3. Gravatar Pro за:

  Беко е пълна глупост, едва се отърва, продава на половин цена. В никакъв случай не приемайте тази марка - мъки.

 4. Граватар Елена Елена:

  Моята машина Beko 6508k работи 12,5 години без нито един ремонт. Измити много, за семейство от три деца. Справете се с измиването перфектно. Вярно, тя беше турско събрание. Е, да, беше малко шумно по време на цикъла на въртене, но това е единственият минус, можете да го оцелеете. Но само на 10 юни 2017 г. се счупи, работи 12,5 години. Благодаря на производителите! Ремонтът, казаха те, се нуждаеше от основен. И струва 10 000 рубли. Но тя вече е дълбока пенсионерка и си е работила мандата с гръм. Сега в замяна ще го взема отново Беко.

 5. Граватар Валентин Валентин:

  50821 - глупости са рядкост! Скокове дори празни, дори пълни! Клепачите не взимат! Мога да изпратя видеото, човек под 100 кг не може да държи шайбата. Това би било смешно - ако не беше тъжно.

 6. Граватар Оля Оля:

  Кажете ми, моля, някой има шум по време на цикъла на въртене? Наскоро се сдоби с машина Beko и не харесват странния звук!

 7. Граватар Олга Олга:

  Подскачам, така че да държа ръцете й с всички сили. Обадил се на капитана и каза, че това не е гаранционен случай. Не знам какво да правя. Съжалявам, че го купих.

 8. Граватар Наташа Наташа:

  Живея в апартамент под наем. Възползвам се от тази мука, изплаква се зле, скача, движи се от място. Того и виж маркуча слиза. Отказва да се изтръгне. Тя се опита да изтласка четири пъти постелката за баня и вече я стисна с ръце и я върна обратно, но дори и това не се получи!

 9. Граватар Александър Александър:

  2 месеца и не се включва, какво по дяволите?

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини