Всичко за пералните машини

Отзиви за перална машина Ariston - Hotpoint

Пералня Hotpoint-Ariston AVTF 104

Пералня Hotpoint-Ariston AVTF 104Надявам се:

Купих си същата кола като моите приятели. И няма да повярвате, че работи повече от 5 години, че е с мен, какво има с тях и още не се е разпаднал! Радвам се, че купих такава пералня. Измива добре. Изплакването е просто яко! Понякога самата тя добавя допълнително изплакване. Тогава, когато е необходимо. Да, вдига шум, но повече от други. Само не се опитвайте да го инсталирате в банята. Един приятел я сложи там. И тялото на колата започна да ръждясва. Банята е много влажна. Затова е по-добре, ако го поставите в кухнята.

От плюсовете: изтрива се добре, понякога пуска допълнително изплакване.

От минусите: малко шум.

Перална машина Hotpoint-Ariston MVSC 6105 S (CIS)

Hotpoint-Ariston MVSC 6105 S (ОНД)Никита:

Използваме пералнята от месец. Измива добре. Успях да изпробвам всички програми. Всичко работи добре. Контролите са толкова разбираеми, че дори не са взели инструкции. И така започваме всичко необходимо. Много удобен дисплей. Той съдържа цялата необходима информация. По време на въртенето машината не скача, не се изтръпва. Заслужава си като ръкавица. Добро чекмедже за перилен препарат. Завъртането е шумно. Но за мен това не е проблем. Тя скърцаше за първите няколко измивания. И сега скърцането премина и всичко е наред.

От плюсовете: удобен дисплей, интуитивни контроли, добро качество на измиване.

От минусите: не е намерено значимо.

Перална машина Hotpoint-Ariston Aqualtis AQS70L 05 CIS

Пералня Hotpoint-Ariston Aqualtis AQS70L 05 CISТатяна:

Влюбих се в нея от момента, в който я видях! Тя изглежда просто добре! Перфектно се вписва в различни опции за дизайн на дома. След покупката експертите го инсталираха и ... изтрива добре, но издава толкова много шум! По време на избутването прането свирка в целия апартамент. Вероятно дори чух на улицата. Когато излее вода, тя кълчи много силно. Как не ме хареса, ще разберете! Пея дрехите й в продължение на 5 месеца. Докато работите повече или по-малко. Но тези ужасни звуци вече са приключили! В допълнение, тя няма табло. Това също е минус.

От плюсовете: страхотен външен вид.

От минусите: шум, свирки, без дисплей.

Пералня Hotpoint-Ariston AVTL 83

Шайба Hotpoint-Ariston AVTL 83 отзиваЮлия:

Пералната ни машина ни мие от много дълго време. Купиха го, когато все още беше новост. Можеше да измие както сако, кецове, така и всякакви спално бельо. Всички по-често изтриват деветата програма. Тя е къса. Издържа само половин час, а качеството на измиване е съвсем нормално. Машината изглежда много красива и стилна. Капакът се отваря и затваря без проблеми. Нашата шайба стана неизползваема поради причината, че имаме тръба над машината и възникна теч. Водата удари пералнята. И залято управление. Бутоните не работят сега. Обвинявайте себе си. Машината все още ще работи и работи (((

От плюсовете: дълга работа, висококачествено измиване, красив външен вид.

От минусите: вдигна малко шум.

Перална машина Hotpoint-Ariston WMG 9018 B

Перална машина Hotpoint-Ariston WMG 9018 BИгор:

Когато жена ми роди, аз й купих подарък от кашмирната кола на Маргарт от Аристон. Работил е 17 години. Сега вече не правят такива неща. Все пак тази пералня работи. Само че има проблеми с точното изпълнение на режимите. Случва се той да забрави да започне да върти пране. В такива случаи задаваме отделно завъртане и рестартираме машината.

Наскоро гледахме телевизионна програма, в която говориха за факта, че компаниите сега умишлено произвеждат оборудване с неподходящо качество. За това се използват не съвсем добри резервни части. И това се прави така, че потребителите да правят покупки възможно най-често. Наистина, без удобни домакински уреди в наше време е много трудно!

Независимо от това решихме да вземем пералнята на самата компания, която работи за нас 17 години! Сега избират нова машина и само от същия производител. Тоест от Аристон! Жалко е дори да се отървете от последната кола след 17 години, стана ми толкова скъпо. И все още изтрива!

От плюсовете: може да работи много дълго!

От минусите: Шум.

Пералня Hotpoint-ariston aqsd 29 u

Пералня Hotpoint-ariston aqsd 29 uЖана:

Много разстроен от покупката. Пералнята беше за еднократна употреба.Дори три години не работеха както трябва. И веднага се счупи! И сега трябва да отидете да потърсите друга. Производителите са направили резервоар, в който не можете да смените лагерите. При колата те се разпадат и остава или да смените целия резервоар, който е почти същият разход като нов автомобил, или да отидете до магазина за нов. Колата е шумна по същия начин като другите. Съветвам ви да не вземате пералните машини на тази фирма. Те не мислят за нас.

Пералня Hotpoint-Ariston Futura WMSD 600 B CIS

Пералня Hotpoint-Ariston Futura WMSD 600 B CISVital:

Току що купих тази пералня. И тя е доволна. Ще започна с кифлите) Изберете средна шайба. За да не хапе цената. И така, че всички необходими програми са. Току-що се появи. От това ми трябва. Има много различни режими. Можете да направите своя собствена програма. Измиването е доста висококачествено. Дисплеят показва всичко, което прави. Има програми с допълнително изплакване. Страдащите от алергия и тези, които имат дете, ще се нуждаят от тях. В нея всичко е добро. Това е само много шум по време на цикъла на въртене. Спестява само плътно заключена врата към банята) Така че не се притеснява. Ясно управление. Всички бутони имат надписи с обяснения. Външният вид е добър. Достойният. За цената си това е нормална кола. Ако не търсите скъпа, тогава тя ще ви подхожда.

От плюсовете: много различни режими, изтрива добре, нито всякакви пропуски и сривове.

От минусите: вдига много шум.

Пералня Hotpoint-Ariston ARTL 104

Пералня Hotpoint-Ariston ARTL 104Евгений:

Тази пералня не ми беше първата. Преди да използва Зануси. Към Зануси - Ардовская. Няма да публикувам тези компании, защото ги взех много дълго време. И хората казват, че сега не правят толкова добра техника. Единият ми миеше 6 години, другият 8. Миеше се често. Следователно този период на работа доволен.

И когато купих Аристон, реших, че ще работи толкова дълго, но се счупи на втората година на работа! Ако го сравните с предишните ми автомобили, тогава не открих никакви специални предимства. Приблизително същите програми и режими. Често правя изплакване. Измиването беше доста странно. Понякога вместо зададения час и половина, това продължи два пъти по-дълго!

Но такива „училища“ не се срещаха често. И сега по принцип шайбата „обърна покрива“. Каквото и да включите, тя се опитва да се върти и изплаква. И всичко това едновременно! Но само на втората година на употреба! Опитахме да открием проблема сами. Всички старателно почистени. Дадоха колата да си почине, съкратиха я за една седмица. Все едно не помага! Много непрактична кола. Не съветвам никого! По-късно самата тя намери подобни отзиви за този модел. Внимавайте да не го купите !!!

От плюсовете: Не намерих нещо специално.

От минусите: На втората година на употреба машината полудя.

   

13 коментара на читателя

 1. Граватар Андрей Андрю:

  hotpoint-ariston aqualtis aqs0f 05s cis
  Лагерът бръмче след по-малко от година. Промяната на лагера е хеморагична.

  Барабанът за еднократна употреба, не сгъваем, само трион, след това залепен. За подмяна на лагера: (силно износване на кутията за пълнене, на
  ръбът на лагера с ръжда) в седалката на лагера, лагерът се повдига нормално (прибира се), а валът е „влетял“ в лагера (износването на вала няма да работи дълго време) Също така е много трудно да се сглоби. Вместо скоба със затягащ винт на маншета, разработчиците инсталираха твърда пружина, която всъщност не е трудно да се инсталира без крепеж. Като цяло, еднократна красива непрактична играчка. Това е много грубо както по отношение на ергономията на ремонта, така и по отношение на материалите (т.е., не се ремонтира, не се ремонтира, ремонтирайте само в единици).

  • Граватар Людмила Людмила:

   Работи 2 години и всички летяха лагери. Не купувайте, ако сте прочели всички отзиви преди, избягвайте прибързана покупка.

 2. Граватар Лек Лек:

  искате да се насладите на измиване за 3,5 часа купете аристон !!! в същото време, не забравяйте да спрете маркуча с разкъсване на струята (задължително), в противен случай ще има прекомерна консумация на вода и електричество.
  най-смешната машина, която срещнах ...

 3. Граватар Лек Лек:

  джакузи - таксита)))

 4. Граватар Лена Lena:

  Купих горещата точка на Ariston преди 1,5 години, има много функции, но година по-късно започнах да вдигам шум и сега тя се счупи. Майсторът каза, че поради лагерите е по-лесно да купите нов, отколкото да го ремонтирате. Производителите специално поставят китайски лагери.

 5. Граватар Полин Полин:

  Машината е ужасна! След някакъв срив, просто кошмар!

 6. Граватар Владимир Владимир:

  Работих една година, Kick to the bearings - не са ремонтирани.

 7. Граватар Василий Василий:

  Трябва да декларирате велосипед на тези производители !!!

 8. Граватар Татяна Татяна:

  Всичко е странно, разбира се, че вече 5 години използвам Hotpoint, все още не е имало повреди, поръчах го по интернет.

  • Граватар Олег Олег:

   Аристон мие 16 години и все още работи. За цялото време смених мозъка си два пъти. И това е всичко.

 9. Граватар Марина яхт клуб:

  Чета лоши отзиви и се чудя. Ние използваме нашата машина от 8 години. Нито един провал в програмата. Много доволен. И не съжаляваме за колата, заличаваме много и всичко.

 10. Граватар Тамара Тамара:

  Явно сме имали голям късмет. С Hotpoint за повече от една година всичко е в идеален ред, нищо няма да се счупи. Освен това се изтрива нормално.

 11. Граватар Андрей Андрю:

  Четки за имейл двигателят се износва след 5 години употреба. Променен, работи.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини