Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня AEG L 56126 TL

Мнения за AEG L 56126 TLЕвтините перални машини с най-високо зареждане често не отговарят на нуждите на потребителите за добро обслужване. Качеството им на измиване е „куцо“ или има проблеми с работата. Друго нещо са колите от елитни марки, не можете да се страхувате да им се доверите на най-скъпите си неща. Например перална машина AEG L 56126 TL с най-високо зареждане. Цената е висока, марката е добре позната и призната, какво още е необходимо? Ние обаче няма да бързаме да закупуваме това оборудване, първо четем отзивите на клиентите за него.

положителен

Ирина, Новосибирск

Машината се изтрива перфектно, режимите на пране са избрани според мен. Управлението е просто, а самата машина е доста проста, въпреки че има много функции в нея. Когато използвате тази шайба, се създава благоприятно впечатление. Какви са предимствата, които отбелязах.

  1. Има специални програми: предотвратяване на гънки, предварително измиване, супер изплакване, бързо измиване. Без тези режими би било невъзможно да се измие добре.
  2. Има автоматично позициониране на барабана. Тази функция няма да позволи "изпускане" на люка в резервоара.

Освен това машината използва технологията за плавно отваряне на крилата.

  1. Има цифров дисплей, макар и доста примитивен, очаквате повече от скъпа машина, още повече, че е AEG.
  2. Можете да зареждате пране в машината по всяко време.
  3. Има регулируемо въртене с висока скорост.

Периодът на използване на шайбата е 10 месеца, засега съм доволен от всичко. Дори да миете с лоша пудра, резултатът е доста задоволителен. AEG автомобилите могат да направят - факт е!

Светлана, ОмскМнения за AEG L 56126 TL

За да купя тази шайба ме притесни съсед, когото взех със себе си в магазина, за да помогна при избора на оборудване. Въпреки че е скъпа, тя знае бизнеса си. Страхувах се да взема по-евтино вертикалната дъска, защото бях чел за тях в Интернет за всички. В резултат на втората година използвам добра немска машина, която искрено ви желая.

Алексей, Саратов

AEG L 56126 TL е може би най-тихата пералня, която съм виждал. По време на измиването, ако не погледнете машината, е почти невъзможно да разберете дали работи или не. Когато започне въртенето, тогава пералнята се проявява, но отново тихо. За да бъде шумът забележим, трябва да настроите въртенето на 1200 оборота в минута, но лично аз никога не го включвам, максимум 800-1000. AEG изтрива просто невероятно, няма какво по-добро да си пожелаем. Има забавяне на стартирането, което използвам постоянно. Минусите на машината не са, сложих пет!

Матвей, Москва

Тази машина има много готини неща, но най-хубавото е, че програмите могат да бъдат коригирани и коригирани, ако е необходимо. Благодарение на тази корекция измиването може да бъде подобрено сериозно, дори там, където изглежда, че е направено, то вече не е необходимо. По принцип барабанното паркиране е чудесно нещо, без нормално паркиране вертикалите се счупват бързо. Е, като цяло, техниката AEG е много достойна, има усещане, че не напразно съм изразходвал парите.

Външният капак на тази машина изглежда неясен, но засега се отваря нормално, така че нямам оплаквания.

Елена, Уляновск

Имам две перални у дома, една LG F12B8WDS7и друга новозакупена перална машина с най-високо зареждане AEG L 56126 TL. По принцип харесвам и двете коли, но AEG го изтрива много по-добре с течен продукт, LG, има усещане, че измиващият гел просто се разваля. AEG има специално отделение, в което можете да добавите измиващ гел, след което машината постепенно ще го вземе, осигурявайки най-висок резултат. Наборът от програми за машината е най-добрият, но би било хубаво да има програма за миене на обувки, иначе не знам как да мия маратонки. Доволен от покупката!

отрицателен

AEG L 56126 TLЛариса, Белгород

Ужасно скъпа машина, но смисълът от нея е не повече от моя древен Indesit. След седмица на експлоатация горният капак отля.Не разбирам, давате ли такива пари, за да събера по-късно резервни части за къщата? Експертите говорят добре за AEG L 56126 TL, вероятно производителят ги е платил добре. Може би AEG някога беше най-добрият, сега е в миналото. Давам най-ниската оценка.

Иван, Санкт Петербург

Три месеца машината работи добре. В четвъртия месец съпругата силно натисна горния капак, от който тя се напука. Обадих се на майстора, той направи ремонт под гаранция, без да вземе и стотинка от нас. Изглежда, че щетите са възникнали по наша вина, но той все пак замени капака към нас - това е европейска услуга. Хареса ми. Но радостта не продължи дълго, след месец двигателят се повреди и сега отново трябва да се обадим на капитана. Илюзията за ненадминати европейски автомобили изчезна като дим, сега мисля как да го върна на продавача, възможно ли е това?

Може би сглобяването на тези машини не е много добро, тъй като те се правят във Франция, а не в Германия.

Мария, Москва

Машината не е много добра, не си струва парите. У нас за пръв път се счупи още в петия месец работа, въпреки факта, че не го изнасилвам, мийте го два пъти седмично. Не го купувайте!

Любов, Барнаул

Страшен модел, който работеше за мен само година и половина. Помислете сами, има смисъл да плащате 850 долара за година и половина измиване. За тези пари можете да си купите три коли, пак ще сте на черно. Изключително съм недоволен, има усещане, че бях жестоко излъган от подли европейци.

Лидия, Тюмен

Успях да вкарам тази машина в продажба на половин цена. Но за да бъда честен, дори тези "половин цена" са малко за нея. Автомобили с такива характеристики могат да се вземат още по-евтино, но не видях хваленото великолепно измиване. Да, не ми харесва начина, по който мие ризи. В пещта такава техника!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини