Всичко за пералните машини

Отзиви за прах за пране „Аз съм роден“

прахови отзиви се родихДетските прахове за пране изискват специално внимание, защото нежната кожа на бебето може да реагира на химичния състав на алергиите. Затова майките внимателно подбират препарати за пране и след това споделят мненията си във форумите. Това са отзивите за прах „Аз се родих“, които успяхме да съберем в тази статия.

Прах за цветно пране

Nadini

Виждайки новост сред детските прахове, веднага реших да пробвам пудрата. Ефектът, деклариран от производителя, е впечатляващ и затова реши да изпробва пудрата върху мръсно бяло яке. Измива се при спазване на дозата в пералнята. Резултатът е отличен - якето е бяло и чисто. Но когато измих цветна тениска със стари петна, петната се озариха, но останаха. Следователно този прах получава от мен само 4 точки.

Настася.86

Намерих добра пудра за страдащите от алергия, оказа се, че е прах.Раждах се. Ще споделя впечатлението си. На първо място, неговите предимства:

 • Евтино и в същото време отлично качество;
 • добре изплакнат от тъканта;
 • не оставя петна по тъмни неща;
 • бързо се разтваря;
 • няма натрапчива миризма;
 • хипоалергенни.

Като цяло съм доволен от пудрата, защото се пени много добре и кожата не сърбеж. И е универсален и подходящ както за ръчно, така и за машинно пране. Отбелязвам, че той ефективно избелва белите неща. Спалното бельо става меко след измиване и затова не се нуждае от климатизация. Съставът не е перфектен, но не предизвиква алергии и това е важно.

Nine'llРоден съм за цвят

Купих този прах съвсем случайно, въпреки че приятели, които вече имаха деца, ме посъветваха за друга пудра. Той просто не беше в магазина, аз трябваше да купя праха „роден съм“. И тя започна да приготвя нещата за раждането на дете, да ги ремиксира с този прах. От първите дни прахът беше подходящ за бебето, не предизвиква алергии, измива добре и не мирише много. Сега ги заличавам.

Седем цвята

Пудра съм родена - това е ново лекарство за козметиката Neva. Измиването на детските неща не е лесна задача, а защото прахът трябва да е подходящ за редица изисквания. Този прах е точно така. Купих го и защото е най-евтиният. Измивайки бельото си, заключавам:

 • идеално разтворим;
 • почиства петна;
 • лесно се отмива с ръчно измиване;
 • лесно изплакване;
 • икономичен;
 • спално бельо поради някаква добавка е меко и лесно се желязо.

Заслужава да се отбележи, че в неговия състав, в сравнение с обикновения прах, има по-малко вредни химикали.

Сега ще изтрия всичко само с този прах, съветвам всички да го купят.

Oljaljaja

В момента смятам за най-добрата бебешка пудра - родих се на прах. Преди това пробвах един препарат. Той наистина измива нещата от деца и дори от възрастни. Разбира се, понякога се налага да измиете някои петна. От друга страна, такъв прах вероятно просто не съществува, така че да не се налага да оцветявате никакви петна.

След измиване всички неща миришат добре, но не прекалявайте с дозировката, в противен случай миризмата ще бъде остра. Децата ми веднага миришат на тази миризма и затова се опитвам да изплакна всичко добре. Използвам го както за машината, така и за миене на ръце. Съветвам всички, които скоро ще имат бебе.

Арджеш

От любопитство си купих нов прах, роден съм, много ми хареса рекламата. Измити памперси и жилетки. Резултатът е приятна миризма, петната не бяха напълно измити. За просто замърсяване в режим на бързо измиване, прахът е подходящ, особено за такава цена, но не повече.

Memouragorched

Използвам прах от Nevskaya Cosmetics от друга марка повече от година, но реших новостта „Родих се”. Не експериментирах с нови неща, но реших да организирам сериозен тест за праха. Измих им детска селска костенурка. Резултатът не беше впечатляващ. Петната от ябълки и сок останаха, изтрива се по-лошо от конкурентите. Прахът мирише добре.Мисля, че е подходящо за ежедневно измиване.

Прах за бяло

Raidaроден съм за бял

Наскоро закупих прах за бяло детско бельо „Аз съм роден“. Пристигайки у дома, веднага накиснах с него детски блузи, оцветени с пюре. Резултатът не оправда очакванията. Петната останаха на места. От друга страна, тя не съдържа вредни фосфати и не оставя миризма, поради което не предизвиква алергии. Извод: скъпо с това качество.

Варешка щастлива

Прах дрехи на дете няколко пъти с прах. Сега купих голяма опаковка за бели неща с тегло 4 кг. Прахът е чудесен за бебешки дрехи, не предизвиква алергии. Той добре измива белите неща, като им придава белота. Освен това предпазва машината от мащаб.

Marisha2detok

След раждането на второто дете тя дълго време е взела препарат за пране. Опитах много различни, но се спрях на „Роден съм“. Още след първото измиване забелязах разлика по бялото бельо, върху което сивотата изчезна. Сега купувам опаковки от 4 кг, което е много удобно, тъй като е достатъчно за дълго време.

Спалното бельо след праха е чисто, без мирис, няма остри аромати. Напълно преминах на този прах и ги измих всички неща в къщата, както моята, така и на съпруга ми. Премахва петна от сок, мазнини, какао и други. Въпреки това, няма фосфати, които причиняват алергии в неговия състав.

Така че, можете да продължите да пишете за прах за пране.Родих мнения, но стигнахме до извода, че мнението на хората е разделено. Около половината от потребителите бяха доволни от ефекта на измиване, другата половина от хората, напротив, смятат праха за ужасен. И следователно, докато не го изпробвате сами, няма да знаете как прахът „Аз се родих“ всъщност изтрива. Успех!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини