Всичко за пералните машини

Отзиви за прах за уши няни

уши бавачка на прах отзивиСупер популярен прах за деца Ушани бавачки, наскоро беше остро критикуван от медиите. По-конкретно, няколко репортажа за опасностите от този прах бяха публикувани в популярните руски телевизионни канали, като се предполага, че той изобщо не може да се използва за пране на детски дрехи. Доколко са верни тези твърдения, ще помогнат потребители, млади майки и татковци, които мият дрехите на собствените си деца всеки ден.

отрицателен

Албина, Санкт Петербург

Относно прах за пране Ушите на бавачките отзивите на хората бяха ентусиазирани. След това ме бутнаха преди няколко години да започна да мия нещата си с шестмесечния ми син. В началото всичко беше наред, прахът измива петна, нямаше остра миризма и бях сигурен, че това е най-безопасното средство за деца. Въпреки това, след няколко месеца, бебето ми имаше мънички розови петна по дръжките и ребрата. В началото не придавах никакво значение на това, но петната скоро започнаха да растат и да се появяват на други части на тялото.

Свържете се с лекар, който каза, че е алергия. Не беше необходимо да се открие източникът дълго време, всичко показваше детергент. Просто не можах да повярвам, защото е писано, че Ушаната бавачка хипоалергенен бебешки прах за пранено фактите са налице. Тя спря да мие нещата на бебето с тази пудра, алергията спря да се проявява. След като казахме на нашия местен лекар, че прахът „Ушна бавачка“ стана причина за алергията, се изненадах от реакцията му, тъй като лекарят изобщо не беше изненадан. Той от своя страна ми каза, че това е четвъртият случай на нашия сайт през последната година и го посъветва да не използва този прах повече.

Според лекаря в нашия район е имало случай на много тежка алергична реакция към прахообразните баничките Eared, детето почти се е задушило.

Фактът, че бебешката пудра предизвиква алергии, е ужасно, защото всяко средство за малки деца трябва да бъде еталонът на естественост и безопасност. Сега разказвам тази история на всичките си приятели и предупреждавам да не използвам праха Eared Nanny.

Келвин, Хабаровск

Прахообразната баница не е подходяща за детски неща, като всеки друг евтин прах с подобен химичен състав. Детската кожа може да "понася" безболезнено само сапун, а дори и не всички, следователно всеки прах е потенциален алерген. Аз съм баща на три деца, така че знам за какво говоря, за пране на детски дрехи можете да използвате само прах на базата на сапун за пране или такъв, който добре се изплаква от прането.

В началото се притеснявах и с избора на прах за деца, купувах скъпи в чужбина на базата на сапун. Тогава станах по-умен, напуснах това начинание и започнах да използвам обичайния прах за дрехи за възрастни, просто избрах този, който е по-добре изплакнат. Докато мия детски дрехи, слагах двойно изплакване и няма проблеми. Опитах и ​​уши бавачки, измих ги дори няколко пъти, но той не изплаква добре бельото, дори и след тройно изплакване, не е толкова двойно. Така че не препоръчвам Eared Nannies дори за дрехи за възрастни, а не това за деца.

Олга, Барнаулуши-детегледачка състав

Момичета с големи уши, моите приятелки, „опитни майки”, започнаха да се хвалят, когато се роди първото ми дете. Естествено, опитах и ​​в крайна сметка върнах опаковката, която започнах, защото категорично не харесвах праха.

  1. Миришеше твърде сурово и това загатва за наличието на вредна химия.
  2. Стартира много зле. Петната от плодов сок, мастило и други останаха на мястото си.
  3. Лошо се разтваря във вода и това по принцип не е добро.

Прахообразните бавачки са много рекламирани, очевидно производителите, вместо да правят качествен продукт, харчат пари за реклама. В никакъв случай не купувайте този боклук, грижете се за здравето на децата си.

положителен

Реджина, Псков

Аз съм алергичен човек с опит, страдам от 20 години. Най-лошият отговор е на парфюмите и домакинските химикали, така че изборът на нормален прах за пране е голям проблем за мен. Тя избра ушната бавачка, защото е предназначена за малки деца, а освен това „хипоалергенната“ дума е написана директно върху опаковката". Вече трета година мия дрехите си с този прах в пералнята и няма алергия, много съм доволен. Оценявам праха на твърда петица и го препоръчвам на всички.

Преди бавачката с големи уши миех нещата с Tide, така че кожата ми по тялото ми беше покрита с краста. С бавачка Еърд нито едно петънце.

Олеся, град Искитим

Дори не си спомням кога за първи път пробвах пудрата Eared Nanny. Изборът ми се определяше от цената и славата на марката, струваше ми се, че този прах не напряга семейния бюджет, а и е достатъчно безопасен и добре мие дрехи. Имам две деца, така че мия дрехите си само с бавачка с големи уши. Правя това отдавна, около 4 години и всичко е абсолютно нормално. Наскоро видях по телевизията, че Ушатата бавачка е нездравословна, че предизвиква алергии.

Мисля, че това не е вярно, най-вероятно конкурентите са поръчали трансфера, за да изтласкат тази марка от пазара. Във всеки случай използвах, използвам и ще използвам този прах, тъй като напълно ми подхожда. Не вярвайте на приказките на хората от телевизията, те също често се оказват грешни.

Серебрина, Владимир

Аз съм майка на двете най-красиви близнаци на света. Моите момчета са основната радост в живота. Измивам техните малки неща изключително с прахообразни бавачки, не признавам нищо друго. След бавачката с голямо ухо, бельото мирише приятно и се мие дори по-добре от пудрите за възрастни. Четох в интернет, че той уж причинява алергии. Не вярвам в това твърде много, особено след като момчетата ми се чувстват отлично и няма да програмирам място за негативи и не ви съветвам.

Kiss22, горещ ключпрах и средство за отстраняване на петна

От всички бебешки пудри най-много ми харесва Eared Nannies. Той има много плюсове, основното е, че изтрива дори и най-старите петна, без да се накисва напълно. Не повярвах в това, докато не се опитах да премахна бикините на дъщеря с този прах, който тя развали с петна по горски плодове. Изсъхналите петна отпаднаха. Оттогава мия Ushasty с бавачка дори дрехите ми със съпруга ми, според нас това е най-добрият прах в тази ценова категория.

Ирина, Дзержинск

Познавам Mark Ushasty Nannies отдавна и използвам цялата линия продукти, особено харесвам прах за пране. Веднага вземам голям пакет, оказва се много икономично. Отначало измих само бебешки дрехи с такъв прах, но постепенно започнах да ги перам всички подред. Сега се оказва, че цялото ми семейство е почитатели на този прах, във всеки случай никой не се оплаква.

Татяна, Казан

Отдавна провеждам експерименти с пудри и като дъщеря започнах да правя това с отмъщение, защото трябваше да търся добра бебешка пудра. Какви перилни препарати просто не съм опитвал, общо 3 дузини различни прахове и гелове и нищо не подхожда. По принцип един проблем е или прахът е твърде вреден, или не се измива добре. Повече или по-малко идеално съотношение на вредност и качество на измиване е прахът Eared Nanny. Преминах на него преди няколко години, защото той е добре измит:

  • петна от плодове, зеленчуци и горски плодове;
  • петна от трева и пръст;
  • петна от мазнини, масло и други неща;
  • петна от кръв;
  • следи от пот, дезодорант.

Ушната бавачка има по-слабо изразена химическа миризма от другите прахове, което показва малко количество вредни компоненти, във всеки случай се чувства така.

С ушна бавачка заличавам всичко. Сложих го с 1/3 по-малко от нормалното, само от опит успях да намеря идеалната пропорция от 3-4 кг пране, която постоянно слагах в барабана на шайбата. Разбира се, всеки избира праха за себе си, но няма вероятност вече да мия нещата с нещо друго.Отне твърде много пари за най-различни скъпи и евтини прахове.

неутрален

Светлана, Канск

Пробвах пудрата Eared Nanny преди 2 години, още преди раждането на Arishenka и много ми хареса. Спалното бельо след този прах е много меко, нежно и мирише приятно и почиства голямо разнообразие от петна по-добре от хвалените Ariel или Persil. Преди, преди да сложа много мръсно пране в пералнята, го предварително накиснах в леген, тъй като няма функция за предварително накисване в машината. С Ушатата бавачка забравих за това, защото той се справя с много петна, без да накисва.

През последните 5 месеца станах малко по-хладен с този прах, тъй като се оказа, че те не могат да перат детски дрехи. Много странно е, заявява се, че прахът е хипоалергенен за детските неща, а всъщност детето получи алергия след измиване. Сега имам два вида прах, уши бавачки за мен, мама и съпруг, а за Аришенка купувам градински деца.

Евгений, Мариинскикономична опаковка

Мама ме похвали с ухото баница на прах. Купувах, миех нещата си, всичко беше измито както обикновено, нищо особено. За цената е приблизително същата като ежедневната ми пудра, така че понякога ще я използвам. Последният път трябваше да го купя, защото в магазина наблизо нямаше нищо друго. Заключение: Не споделям ентусиазма на майка ми, и най-обикновеният прах не е лош, но и не е добър.

МАЙКА, Мценск

Изпражненията и урината от бельото на бебето перфектно измиват праха Eared dadny. Започнах с него, след това пробвах Aistenok на прах. Оказва се, че той перфектно почиства всичко и е безопасен за деца, сега го вземам, защото е по-евтино. Големите уши бавачки са добри, но твърде добре познати, затова са скъпи и не искам да плащам за добре известна марка. По принцип Eared Nannies е нормална пудра, но ще я купя само в краен случай, ако няма нищо по-евтино.

В заключение, Eared Nannies са много известен прах за пране. Може да се намери почти навсякъде, не е изненадващо, че интернет е пълен с отзиви за него. Като цяло, въпреки мощната антиреклама от страна на телевизията, потребителите се отнасят с бавачката Ushasty не зле, но има много противници, които си позволяват много сурови изявления. Надяваме се, че производителят на пудрата ще се съобрази с мнението на потребителите и ще подобри състава на продукта, ще го направи по-малко вреден за детската кожа, за да не даде основание за тормоз от негативни купувачи.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини