Всичко за пералните машини

Отзиви за прах за пране Umka

Прегледи на прах UmkaДетският препарат за пране Umka бързо спечели популярност. Каква е причината за това? Може би всичко е в качеството му, или може би на ниска цена. Всъщност, ние говорим не само за Umka на прах, но за цяла линия продукти за хигиена на бебето. В тази статия сме събрали истински отзиви от хора за прах за пране Umka, белина за бебешки дрехи Umka и течни продукти от същата марка, надяваме се те да са ви полезни.

Сапун на прах

Евгений, Москва

Umka е смешно плюшено мече от съветската карикатура, което беше харесано от абсолютно всички деца. Рекламодателите решиха да използват това име и ще пуснат нещо добро под него и се оказва някаква мутра и дори предназначена за деца. Този прах има отвратителна миризма, изглежда, че в основата на състава му се търка сапун за пране и е избран най-строгият сапун.

Основата на този прах е наистина настърган сапун, той дори е посочен в състава.

Е, по някакъв начин можете да се примирите с миризмата, но той не измива нищо. Защо, човек се чуди, тогава производителят влага фосфати в състава си. Оказа се, че прахът загуби екологичността си, а измиващият ефект беше нулев. Лично, опитвайки този прах веднъж, дори не го използвах напълно, хвърлих половин пакет в кошчето. Не го приемайте, ще съжалявате.

Олга, Москвасапун на прах Umka

Имам две малки деца, които наистина обичам и се опитвам да им дам най-доброто. В началото използвах различни хипоалергенни детски препарати, включително чрез чуждестранно производство, но след това откри Umka. Този прах ме впечатли с високото си качество и ниска цена, в началото не му повярвах и търсех улов, но нямаше улов.

Най-големият ми е с нежна кожа, която веднага реагира с изригване при контакт с някакъв вид химия, имаше и реакции на пудрата. С прах за пране на базата на сапун Umka, забравих какво е алергия. Прахът не измива много силни замърсители, но по принцип нито един сапунен прах не може да се справи с тях, тук ви трябва по-сериозно лекарство. Що се отнася до редовни петна, тук Umka на прах върши добра работа. Този лек получава най-високата оценка от мен.

Избелвач за бебешки дрехи

Лиза, Геленджик

След като продавачът в магазина ме посъветва да избелвам детските дрехи на Umka, веднага го харесах много и вече трета година го използвам успешно. Когато оценявам предимствата и недостатъците на този инструмент, мога да бъда предубеден, защото с годините свикнах, но ще се опитам да обясня всичко в ред и да започна с предимствата.

  • перфектно избелва и не разваля детските неща;
  • подходящо за бельо за възрастни;
  • не причинява алергии;

Хипоалергенността на белина Umka беше тествана на жена ми, която е много измъчена от алергии към прахове, избелватели, балсами и други. Той реагира нормално на белката на Умка.

  • мирише добре, въпреки че миризмата не е остра;
  • Той е евтин.

Не мога да кажа нищо за недостатъците. Струва ми се, че белината Umka изобщо няма недостатъци, което само ме радва. избелва УмкаНека други минуси да видят, ако успеят да намерят, ще използвам допълнително този инструмент и ще го посъветвам на всички.

Мария, Екатеринбург

Избелвачът Umka е приятна находка, която ме радва вече почти година. Аз нямам деца, следователно няма нужда от детска белина, но факт е, че Umka, като белина за детски неща, ще даде 100 точки предварително на всяко лекарство за възрастни и в същото време струва стотинка. Избелването на нещата в леген за тях е просто идеален вариант, но за автоматична машина изглежда не е подходящо. Опитах няколко пъти да извърша „процедурата“ в моята пералня LG, така че последният път пяната се изкачи от люка и това е „не черва“.Останалото е прекрасен инструмент, който защитава вашите неща и вашето здраве!

Течен лек

Анастасия, Санкт Петербургтечна Umka

Ако искате да намерите евтин течен препарат за пране на бебешки дрехи, вземете Umka гел, няма да съжалявате. Що се отнася до качеството на измиването, то не е идеално, трудно се оцветява или изобщо не се пера или трудно се пере, но от друга страна рядко е наистина безопасно средство за справяне със сложни замърсявания. Цената на течна Umka е повече от приемлива, във всеки случай ще подхожда на повечето хора - 113 рубли за 1 литър. Не предизвиква алергии, има парфюм, но трудно забележим, изглежда, че концентрацията му е минимална. Добър инструмент, достоен за солидна четворка.

Татяна, Иркутск

Umka използва измиващ гел от няколко месеца, но след това захвърли кутията и премина на прах, защото беше малко скъпо. Не, добре, всъщност цената на течен продукт е приемлива, просто има голяма консумация. Наскоро купих 3 бутилки наведнъж и това вече е осезаемо, на прах, за същия брой измивания, целият пакет оставя, но струва по-малко. Плюс това, гелът има само един - изплаква се много по-добре и между другото е много удобно да го използвате, тъй като има измервателна капачка.

В заключение отбелязваме, че прахът за пране Umka, всъщност, белина и гел от тази марка очевидно се търсят и, съдейки по отзивите, потребителите я харесват. Така че според нас можете спокойно да изпробвате инструментите на линия Umka и да ги „вземете в експлоатация“, ако желаете.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини