Всичко за пералните машини

Отзиви за праха за пране Tobby Kids

Отзиви за пудра Tobby KidsМожете да намерите отзиви за прах за пране Tobby Kids без затруднения, въпреки че това е малко странно, тъй като този инструмент не е супер известен. Това вероятно се обяснява с факта, че Tobbi Kids прах за пране за деца, докато цената му приятно изненадва. Можете дори да кажете, че това е един от най-евтините прахове от този клас, а цената, както знаете, е първото нещо, което привлича потребителите. В тази публикация сме предоставили обратна връзка за почистващия препарат Tobby Kids, надяваме се, че ще ви бъдат полезни.

отрицателен

Ирен, Среднеуралск

Последното нещо, което бих искал да направя, е да експериментирам върху собственото си дете, но обстоятелствата просто се случиха. Винаги използвах прах Eared Nannies, но след това пъпки започнаха да изскачат върху кожата на бебето ми, беше решено да смените пудрата, но какво да взема в замяна? Консултирах се с една приятелка, която ми рекламираше пудра Tobi Kids, реших да слушам.

За тестване взех най-малкия пакет прах Tobie Kids. Трябва да се отбележи, че опаковката е много привлекателна и направена удобно. Изненадан от ниската цена. Щом отворих опаковката, всичко стана на мястото си, буквално веднага останах с впечатлението, че най-евтиният прах се изсипва в красива опаковка.

  1. Прахът е много прашен. Опитах се да го излея леко в кюветата на пералнята, но все пак вдигнах облак прах, от който веднага започнах да кихам.гама от пудра тоби
  2. Прахът съдържа многоцветни гранули, които са присъщи на прах за възрастни и намекват за наличието на вредна химия. Добрата бебешка пудра не е многокомпонентна.
  3. Резултатът от измиването, меко казано, не угоди. Дори детският пук не беше напълно измит, въпреки че голямооките бавачки се справяха с такова замърсяване с гръм.
  4. Миризмата както на самия прах, така и на измитите от него неща е много рязка. Честно казано, след такова измиване не бих сложила нещата на детето си, първо те ще трябва да се изплакват три пъти.

Като цяло, заключих за себе си, че никога повече няма да купя този прах, защото е евтин боклук. Едно закачливо име и красива опаковка нямаше да са необходими, ако продуктът е добър и нека производителите да си мият дрехите с такава пудра, може би съвестта се събужда.

Юлия, Тюмен

Tobby Kids, защо има такова име за праха, който се прави в Русия. Е, да, не е толкова лошо. По същество този прах изсмуква напълно, въпреки че вероятно бихте могли да го изразите още по-силно. Първо, би било интересно да разбера кой саботьор написа на опаковка, че могат да перат детски дрехи? Да, не е подходящ дори за неща за възрастни, защото веднага причинява обриви. Вече е нечий и кожата ми веднага реагира на химията на прах. Второ, той има просто чудовищна миризма. Трето, много слабо издържа на петна от различен произход.

Не знам за вас, но не намерих нито една причина отново да купя този прах. Ако искате да опитате да го купите, тогава не забравяйте да допълвате моето неуморно ревю с вашите епитети. Но аз просто, като се грижа за нервите ви, ви съветвам да не купувате този боклук.

положителен

Алена, Санкт ПетербургТоби се грижи за вашите деца

Наскоро откри за себе си и детето си красива пудра, наречена Tobbi Kids. Преди това не можех да си помисля, че прах от стотинка може да бъде толкова добър. Измива се перфектно, изплаква се много добре и опаковките са много удобни, изваждате „носа“ на опаковката и можете да изсипете праха дори в тавичка, дори в бутилка с тясна шийка и нищо няма да се разпадне. Пея го вече 7 месеца, бебешките дрехи са меки и не миришат на непознати. Много съм, много щастлив, препоръчвам го на всички!

Лариса, Челябинск

Всеки знае, че всякакви продукти за деца са скъпи. Не знам с какво е свързано това, но когато имах нужда от бебешка пудра, трябваше да положа усилия, за да намеря нещо евтино.Tobie Kids е просто пудра за тези, които се грижат за здравето на бебето си и искат да спестят малко. Слагам на прах пет точки!

неутрален

Индиго, мое

С раждането на бебето се появи необходимост от измиване няколко пъти на ден. Тези безкрайни памперси, рокли, жилетки, чаршафи, оцветени "в детска изненада", си спомням с треперене. Отначало измих всичко със сапун и на ръка, но когато бебето порасна, преминах на прах Tobie Kids и започнах да мия нещата в пералнята. Тогава дойде истинско облекчение.

Не избрах специално праха, взех първия, но не бих казал, че съм напълно доволен от него. Предимствата на Tobby Kids са, че е евтин и не предизвиква алергии, а недостатъците са в ниското качество на измиване и остра миризма.

Ще продължа да използвам този прах, свикнах с него, но бих посъветвал хората да търсят нещо по-добро!

Марина, Енгелс

Преди много се занимавах с прахове за деца, харчех много пари за тях, дай Боже да има мои обриви. Тогава гледах едно много умно телевизионно предаване, където ми казаха, че не е нужно да обръщам твърде много внимание екологичност на прахпо-добре е да погледнете как изплаква и изплаква бебешките дрехи по-добре.

Осъзнавайки какво се случва, купих евтин бебешки прах Tobby Kids и започнах да изплаквам нещата след измиване два пъти. В резултат на това нещата не миришат на нищо, децата нямат алергии, а семейният бюджет е останал непокътнат. С тази техника можете да използвате всеки прах от "средния бизнес", въпреки че ще бъде Tobie Kids или някакъв друг. Но все пак не приемайте твърде отвратителна химия, никога не знаете какво.

В заключение отбелязваме, че прахът за пране Tobi Kids, въпреки че привлича вниманието на хората, има малко хора, които са особено доволни от него. Независимо от това, това е евтин инструмент, предназначен за тези, които искат да спестят малко. Опитайте се да го използвате малко, може би тогава ще можете да формирате окончателно мнение за този прах. Успех

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини