Всичко за пералните машини

Отзиви за прах за пране на Sarma

Отзиви за прах SARMAПералните прахове са една от най-обсъжданите теми във форумите за жени. Кое е по-добре да се измие, кой прах е по-евтин и много повече казвам на домакинята за праховете. В тази статия решихме да съберем всички най-интересни отзиви за прах Сарма.

Прахообразна машина за цветно бельо

Leonorka

Когато отидете в магазина за битова химия, очите ви се разнасят широко. Обикновено използвах Myth или Ariel, но когато видях пакет с евтин прах от Sarma, решихме да го опитаме. Сега той е в моята баня през цялото време. Изтривам прах с миризмата на „планинска свежест“. Този прах е подходящ както за ръчно, така и за автоматично измиване. Опаковката е доста информативна, тя подробно описва колко прах се нуждаете за едно измиване.

Що се отнася до качеството на измиването, мога да направя следното заключение: Сармата не може да се справи със сложната мръсотия, но някои скъпи прахове също не измиват такива петна. Харесва ми факта, че след него няма неприятна миризма. По принцип използвам редовно за пране на неща за възрастни; не перам детски дрехи за тях.

olga0822

През цялото време Сарма обикаляше прахообразната страна, без да обръща внимание на това и всичко това, защото смяташе, че евтиното не може да бъде с високо качество. Този прах е наистина евтин. Когато беше почти празен в джоба ми, реших да го пробвам, като купих пакет с цветна пудра на прах само за 45 рубли. Този прах не е толкова лош, колкото си мислех. Той отлично почиства бебешките пелени и по-рокли костюми, премахва мръсотията от маншети и яки на ризи.

Забелязах, че прахът от опаковката, който изобразява жълта и зелена риза, се изтрива по-добре, отколкото от опаковка с жълта и оранжева риза. Той се справя по-добре с петна.

Но като цяло, всеки от тези прахове изтрива добре и прави нещата по-бели. Недостатъкът е, че този прах рядко се среща на рафтовете на магазините. В сравнение с Persilus, чиито „планини“, Sarma по рафтовете е не повече от 2-3 опаковки.

Katrin_alina Сарма за цветно бельо

Добър ден, скъпи читателю! Днес ще споделя впечатлението си за прах Сарма с пет ензима за цветно бельо. Имам малка дъщеря и затова петна от различен произход са ми много познати, особено от плодове, шоколад, бои. Многократно съм се опитвал да измия всички тези петна с препарати за отстраняване на петна, както добре познати, така и скъпи. Но усилията бяха напразни. В резултат на това остават жълти петна.

Опитах и ​​много прахове и бях разочарован от много. В началото, когато се роди моето момиче, използвах Ушна баница на прах, изми се добре, но останаха и петна. Тогава на свой ред смених праховете на Myth, Tide, Persil. Но нищо добро не се получи от това, много неща останаха изцапани и превърнати в домашни.

И така, купих сарма на прах за цветно бельо и сега я мия, предимно цветни неща. Този почистващ препарат миеше добре детските неща, не хвърляше нищо, дори много от старите петна изчезнаха. Разбира се, някои останаха, но този прах ме изненада. И също така перфектно мие чорапи.

По принцип измийте във вода на 40 градуса, изстискайте при 800 оборота в минута и използвайте допълнително изплакване. Ако не използвате климатик, тогава нещата са малко сурови, но не миришат. Този продукт е перфектно изплакнат от тъканта, в нашето семейство никой не е причинил алергии. Има проблем с праха - той не се продава навсякъде.

Akhmedova29

И аз като много опитах много прахове и се настаних на прах Сарма от домашно производство. Предлага се в различни опаковки. Мога да кажа, че се пени добре, изплаква и най-важното - добре се справя с петна. Искам да опитам и други средства от тази марка, но засега съветвам всички на прах, защото струва нещо евтино.

Юлита

Има минута за споделяне на отзиви за прах за пране на Sarma. Използвам този инструмент от много време и той не ме провали.Петната и мръсотията се отмиват перфектно, а ярките неща стават като нови. Този прах има дезинфекционно свойство, което е важно. Най-добре се справя с мазните петна, но само максимален резултат може да се постигне, ако дрехите се накиснат във вода на 70 градуса. Бях убеден от собствения си опит, че този прах не предизвиква алергии.

Прах за бяло

Iren999Сарма за бяла машина

Дълго време не можах да намеря подходящ прах за пране на бели неща. И така, след като обърнах внимание на пакетче Сарма в магазина, веднага го купих. Без особена надежда тя започна машинно пране с този прах. За да бъда честен, резултатът е изненадан и доволен. Нещата са станали бели и без петна, това е факт. В нашето семейство не бяха открити алергии от този прах, така че сега мия само бели неща за тях.

Strekoza

След като прочетох за ревютата на машината за прах за прах Sarma, реших да си купя. И накрая открих, че избелването на Сарма е чудесен препарат. Сега върху белите тениски няма жълти петна под мишниците, а самите неща миришат свежо. Перфектно измити блузи с дантела.

Освен прах за бяло, сега използвам всички видове. Измих стари кърпи за кухня, премахнах петна от плажна кърпа. Спалното бельо се простира добре при температура от 40 градуса. На толкова хубава цена това е най-добрият прах.

LightA m

Сармата хареса праха от козметиката Neva, защото не само почиства петна, но и избелва нещата. Понякога е достатъчно да измиете машината в машината, ако е по-трудно да се замърси, тогава накисвам нещата за 2-3 часа и няма петна, както обикновено. Този прах е без мирис, измитото пране е прясно. Благодарение на този прах отказах хлор, защото резултатът е същият. Всички прахове от тази марка работят перфектно, съветвам всички.

Сарма за миене на ръце

Мария С.Сарма за миене на ръце

Дъщеря ми засади върху блузата си шоколадово петно. Нямахме специални средства за теглене, но не исках да купувам. Реших да го накисна във вода с прах за пране на ръце Sarma. Блузата лежеше в легенчето няколко часа, тъй като забравих за нея и си спомних само преди лягане.

Резултатът беше невероятен, нямаше и следа от мястото. Цветът на продукта не се е променил, въпреки че белият прах е добавен към праха. Мога да кажа, че всички продукти на тази марка са отлични, препоръчвам го.

Elena Bylax

Прахът за пране на тази марка беше видян за първи път от майка ми. Реших сам да го пробвам. Веднага обърнах внимание на приятна ненатрапчива миризма. По принцип прахът почиства почти всички петна и избелва добре. Дори започнах да мия детски неща на тях. С появата на машината, машината премина на Tide. Но майка ми миеше Сарма по същия начин, когато видях при нея как той лошо почиства петната, бях разочарован. В допълнение към миризмата, в него нямаше плюсове.

zvezdamona

Опитах с прах Сарма за премахване на петна, сега ми помага при всички крайни случаи. Той се справя перфектно с петна и е бърз в същото време. Съветвам всички!

Lenka0501

Използвам прах Сарма от около 4 години, като го купих съвсем случайно. След първото измиване тя обърна внимание на състоянието на нещата, те станаха като нови. Белите неща блестяха с бяло. Кърпите са по-меки на пипане. Хареса ми и липсата на миризма на прах; не, разбира се, че е, но е почти неуловима и приятна. След измиване нещата се гладят перфектно. Прахът е евтин и по-добър от скъпите аналози. Ние го използваме и няма да го променим за друго. Всички роднини и приятели също са доволни от него.

Това са само няколко от отзивите, които трябваше да прочетем. Но забелязахме, че повечето от тях са положителни. Разбира се, трябва да изберете, защото няма другари по вкус и цвят. Смятаме, че си струва да опитаме.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини