Всичко за пералните машини

Отзиви за прах за пране Seagull

Прегледи на чайка на прахЧайка е доста добре позната марка в страните от ОНД. Под тази марка се произвеждаха перални и коли, а сега произвеждат прах за пране. Какво качество е такъв прах? Хората ще ни помогнат да отговорим на този въпрос.

Чайка машина

Елена, Норилск

Чайката с детергент се появи в къщата ми съвсем случайно. Току-що отидох до тезгяха с прах в голям супермаркет и ухаех доста приятна миризма. Около 5 минути бяха необходими, за да се определи откъде идва, тъй като имаше едно кехлибар от всички прахове наведнъж, но когато го определих, се изненадах, защото това е прах от Чайка. Така миризмата ме доведе до този прах, от който съм изключително доволен. Между другото, това е доста евтино.

Рубабиба, Лвов

Дори не можах да си помисля, че можете да похарчите толкова малко за прах, а той ще се измие толкова добре. Купих го по случай, когато след задълбочено пазаруване останаха малко пари и вече нямаше скъп прах. Трябваше да се задоволя с това, за което бяха останали средствата и както се оказа, това беше щастлив повод. Сега използвам прах Балтийско море чайка в повечето измивания. Разбира се, той не измива упорити петна, но ще се справи отлично за ежедневно измиване на средно замърсени предмети. Съветвам всички!

Сергей, Москва

Смета, а не на прах. Купих го за работа в автосервиз, за ​​да избърша ръцете от мазут. Би било по-добре да вземем Ариел, той е най-подходящ. Не знам как тази Чайка мие дрехи там, но ръцете му изобщо не се мият с него, парче сапун за пране е по-добре.

Ксения, СлавянскЧайник на прах машина

Чайка “Балтийско море”, дори името е хармонично, но аз не купувам този прах заради името, а защото изтрива добре и придава на нещата много приятен лек аромат. Нещата след измиване с този прах стават малко по-меки, а цената на него като цяло е смешна. Дай Бог да даде здраве на производителя!

Юлия, Новочеркаск

Отзиви за прах за пране Seagull видях съвсем случайно в един форум и много ми се искаше да го пробвам. Струваше ми се, че хората няма да се възхищават от нулата. Моите собствени тестове показаха, че прахът е доста поносим, ​​но все пак не споделям ентусиазма на потребителите на Runet и ето защо:

 • прахът не измива някои петна добре, във всеки случай по-лошо от други прахове;
 • много прашен;
 • слабо разтворим във вода.

За себе си реших, че прахът е поносим, ​​но повече няма да го използвам. Знам прахове и по-добре от това, въпреки че по петобална скала, той заслужава солидна С степен.

Чайка за деца

salini2012

Не обичам обикновените перилни препарати и затова купувам индивидуални средства за всички нужди. Това важи и за бебешката пудра. През последните шест месеца използвам прах от Чайка. Харесвам го по следните причини:

 • ниска цена, само 200 рубли за 2 кг;
 • работи при всякаква температура, дори при 90 градуса;
 • не причинява алергии, към които кожата ми е склонна;
 • перфектно почиства петна, особено от трева и мръсотия;
 • лесно изплакване;
 • подходящ за всякакъв вид измиване;
 • приятна и не дразнеща миризма.

Харесва ми праха и затова няма да го отказвам, още повече, че не открих недостатъци в него.

Elisava

Трябваше ми бебешка пудра в голям пакет, за да издържи дълго време. Ушани банички изключи веднага, защото не мога да понасям миризмата му. В резултат на претърсване в магазина купих праховата Чайка, която видях за първи път. Производител - Беларус, защо да не го опитам?

На опаковка производителят пише, че прахът се справя със замърсяването дори във вода при ниска температура. И това всъщност е така, добре се измива и лесно се изплаква. След измиване няма миризма по дрехите. Детето не проявяваше алергии. По този начин, това е достоен прах на ниска цена, който не изисква допълнителни средства за мащаба. Препоръчвам го на всички.

Чайка на прах за деца

За първи път купих праха на марката Seagull за детски неща, през цялото време беше тревожен заради ниската си цена. Но резултатът надмина очакванията, прахът е добър, подходящ за всякакви дрехи. Ето всичките му предимства:

 • без мирис;
 • лесно се измива от плат;
 • евтин;
 • бързо се разтваря;
 • без бучки.

Но тъй като знам, че прахът е още по-добър, макар и по-скъп, сложих прах за пране на Seagull само 4 точки. Разбрах, че евтиното не означава лошо.

Bcsvika

Чайката на прах не се рекламира никъде, а защото я купих случайно, като видях в магазина. Привлече ме цената. Честно казано, прахът не е много добър. Измийте леките замърсявания в пералнята, но изобщо не се получи с пране на ръце. Трябваше да измия всичко със сапун за пране, дори и тези неща, които не бяха особено мръсни. Не мога да купя този бюджетен прах вече, сега използвам Tide за деца

Така че, чаят на прах е доста подходящ за пране на детски и възрастни дрехи, особено ако няма пари за скъп препарат.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини