Всичко за пералните машини

Отзиви за почистващия препарат Burti

burti прах отзивиОтносно прах за пране на Burti, отзивите на хората са много различни. Някой харесва този препарат, някой не го прави. И всеки прави някакъв аргумент за използването или не използването на този прах. Като част от тази публикация, ние не правим конкретни изводи за този прах, просто сме събрали куп реални отзиви на хората за този инструмент, за да ви бъде по-удобно да се запознаете с тях. И тогава, да решите дали да правите заключения или не, зависи от вас.

универсален

Елена, Перм

Все пак съвместните покупки са чудесна представа, въпреки че вече разбрах, че съм прикован към тях старателно. Купувам всичко по този начин, от козметика и дрехи до играчки за деца и домакински химикали. Веднъж купих Burti, концентриран универсален прах за пране, на евтиното. Марката на прах ми се стори странна, но както винаги действаше инстинктът на стадото, доведе до похвала на хората, участващи в покупката.

Универсалният прах от Burti е подходящ за измиване на цветно и бяло бельо, но за оцветени е по-добре да вземете продукта от специална линия на същата марка.

Немски прах, посочено е, че този продукт е екологично чист, в състава присъства голямо количество зеолити. Прахът дойде в доста неудобна торбичка, която освен това беше разкъсана по време на транспортиране, така че веднага изсипах продукта в херметичен контейнер. През първите месеци на употреба идентифицирах следните предимства на този прах:

  • тя няма остра миризма;Бурти универсални
  • почти няма прах;
  • икономично консумиран.

За съжаление, тези предимства повече от припокриват се с недостатъци, които като цяло отменят желанието отново да купите Burti прах. Той напълно не измива петна от кръв, плодов сок и трева. Дори обикновени Сарма на прах се справя с тези петна без затруднения, но за чужд концентрат това се оказа проблем. Но най-лошото е, че след Бурти бельото е много грубо, изглежда, сякаш се изсушава цял ден на палещото слънце. Имам добро ютия с параход, но досега гладих пастелите, които са измити от Бурти, бяха сдържани до ковачници. Повече няма да купувам този прах!

Иля, Москва

Някак си започнах голямо измиване у дома. Втурнах се, но изобщо нямаше прах, беше дълъг път да стигна до магазина и дори нежелание. Е, сестрата живее недалеч, отиде да се бие с нея, взе праха за няколко измивания и какъв прах дори не поиска. Когато стана дума за гладенето, не можах да устоя и се обадих на сестра си, тъй като беше невъзможно да гладя бельото, просто исках да разбера какъв прах тя се подхлъзна към мен. Оказа се, че прахът се казва Бурти, сестра ми много я харесва и уж я слагам твърде много по време на измиване. Може би това е вярно, но не бих си купил такъв прах за себе си.

За цветно и тънко бельо

Лариса, град Велики УстюгБурти за цветно бельо

Опитах Burti прах за цветно и тънко бельо, разбрах, че съм направил грешка, като се доверявам на чужд продукт. Мие лошо прането. Ако сложите малко пари, в съответствие с нормата, изглежда, че миете без прах. Ако сложите повече, се измива малко по-добре, но нещата стават „дъбови“ и придобиват странен аромат. Ценовият етикет само подсилва негативното впечатление. Давам на този прах оценка "1" по петобална скала.

Яна, Воронеж

Преди 2 години си купих добър чуждестранен прах Burti и сега не мога да се разделя с него. Първо, няма вредни повърхностно активни компоненти, които унищожават околната среда и вредят на човешкото здраве. На второ място, спалното бельо от него не губи цвят и между другото някои неща изглежда са станали още по-ярки от него. Аз самият използвам този прах и съветвам другите!

Гел за бебешки дрехи

Алена, МоскваБурти гел за пране на дрехи бебе

Здравейте, искам да споделя мнението си за Burti гел за измиване на детски неща.Попаднах на него в супермаркет съвсем случайно и реших да взема в крайна сметка немски лек и дори за деца, очевидно трябва да има нещо добро. В резултат на това лекарството изобщо не ми хареса. Ценовата марка за 1,5 литра гел не е малка, консумацията е огромна, тази бутилка отлита еднократно, защото бебето трябва да се мие много. Измива само ако е предварително измит с особено мръсен сапун за пране. Освен това не ми харесва миризмата на този гел.

Ирина, Syktyvkar

Тези, които искат да спестят пари, детският гел за измиване на Burti няма да работи, но за тези, които се грижат за здравето на детето, това е добре. Този гел е направен по немска технология. Абсолютно не е вредно за бебето, така че дори да не го изплакнете случайно от малките неща на бебето, няма да се случи нищо лошо. Той има специални компоненти, от които машината не се влошава. Детският гел Burti ви позволява да миете неща от деликатни материи, с него не можете да се страхувате, че нещо ще се обърка. Като цяло, добър инструмент, можете да вземете.

В тази статия се опитахме да представим най-ярките мнения на хората за прах и гел за измиване на Burti. Надяваме се тази информация да е полезна, късмет!

   

1 коментар на читателя

  1. Граватар Кат котка:

    Здравейте, има много отзиви, че нещата са трудни след Burti на прах. Не съм съгласен с това. Вероятно сте сложили много прах в измиването. Слагам само 2 супени лъжици на 5 кг спално бельо. Петната се отмиват и нещата са меки. Благодарение на такава икономична консумация, опаковки от 900 g. Имам достатъчно за шест месеца.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини