Всичко за пералните машини

Отзиви за прах за пране Aistenok

Прегледи на щъркел на прахХората често търсят отзиви за почистващия препарат Aistenok, но често се натъкват на ненадеждни, ранени, уж мнения на потребителите. Как в тази ситуация да се формира обективно мнение за този прах, ако такива прегледи са напълно невъзможни да се доверят. Решихме да поправим ситуацията, като публикуваме истински отзиви за хората за Aistenok на прах за вас, просто трябва да ги прочетете и да направите изводи.

Изключително мек

Клавдия Ивановна, Москва

Тя взе за внучката си нов прах за пране, наречен Strawberry Extra Soft. Въпреки че е евтин, мие просто добре. Изненадващо, хипоалергенният прах за деца и изтрива по-добре от много възрастни. Щом опитаха за първи път, той почисти петна от пюрета и трева от бебешката блуза без затруднения и по този начин просто спечели любовта ни с дъщеря ни. Препоръчвам го с чиста съвест на всички млади майки!

На пакета пише, че той се справя с петна от кръв, мляко, трева, плодове, сос, масло от пот, какао и кафе - това е вярно.

Лариса, Омск

В магазина много дълго време завъртях в ръцете си пакет прах Aistenok Extra Soft, който мой приятел ме посъветва. От една страна, напълно се доверявам на Светлана и тя не би препоръчала лоши алергии за дъщеря ми, но от друга, съставът на това лекарство не вдъхва увереност:

 • неонни и анионни повърхностно активни вещества;
 • поликарбоксилати;
 • ензими;
 • оптичен избелвател;
 • регулатор на пяна;
 • някои ароматни добавки.

Според мен това е прекалено много за детска пудра, но все пак реших да се доверя на моя приятел и купих продукта. Aistenok екстра Soft наистина не предизвика алергия в дъщерята, аз го използвам от седми месец и ще продължа в същата вена. Или имах късмет, или списъкът е наистина безобиден, не знам, но дойде при нас.

Юлия, КраснодарЩъркел Extra Soft

Втората година мия този фин прах и мога да кажа само добри неща за него. Е, трябва да признаете, че лошото може да се каже за прах за пране, с който миенето се превръща в удоволствие. Забравих какво е предварително да измиеш детския кок в студена вода със сапун или някакви други петна, всичко се измива просто така, хвърляш нещата в машината, изсипваш прах и започваш да миеш, след което изваждаш чисти неща. Прочетох някои не съвсем ласкателни отзиви на хората за този прах. Бих искал да им отговоря: ако не знаете за какво говорите, по-добре мълчете, няма какво да излеете кал с добър инструмент!

Людмила, Тоглиати

Използвах го доста време прах за пране "Eared Nannies", принципно добро средство, но след няколко изпитания в дома, Extra Soft Aistenok спечели, сега го избирам. Щъркелът, поне малко, но по-добре почиства мазните петна и е по-евтин. Освен това Eared Nannies спечели лоша репутация и реших, за всеки случай, да не го купувам повече, още повече че има нормална алтернатива. Препоръчвам на всички Aistenok Extra Soft.

Besfosfatny Eco

Олеся, Новосибирск

Преди 5 месеца в нашето семейство се появи бебе и аз си поставих за цел да намеря евтин и безопасен прах за пране. След като сортирах няколко вида прахове, се настаних на инструмента Aistenok Besfosfatny Eco и ето защо:

 1. перфектно се изплаква от прането, което означава, че няма да причини алергия дори при дете с най-чувствителна кожа;
 2. прахът отлично почиства някои видове петна, с които другите продукти не се справят добре, като петна от кръв;
 3. прахът е средно по-евтин от други подобни детски продукти.

Няма да говоря за недостатъците на Айстенка, тъй като не ги познавам, искрено се опитах да ги намеря, но не можах, добре, може би е за по-добро. Ще използвам този прах и ще съветвам приятелите си!

Татяна, Москва

Ужасен прах Aistenok Besfosfatny Eco, мирише като нещо като древни лъжички прах.Една дума е евтина, но какво нормално може да бъде натъпкано в пакет за парите. Измих ги няколко пъти тениски на малкото момче, така че са напълно сиви. Мък, не на прах, давам му една точка и дори тогава с разтягане.

Алена, АрхангелскЕко без свободен стафизофосфат

Наскоро пробвах прах за пране Aistenok Besfosfatny Eco и за пореден път се уверих, че няма нищо по-добро от Tobby Kids. Използвам прах с плюшено мече, както го наричам, от доста време и той няма равенство, и нека този, който го прави, използва Aistenk, защото не изтрива нифига!

Марина, Владивосток

По настояване на майка ми купих и тествах праха Aistenok Besfosfatny Eco. Стигнах до извода, че това е обикновен евтин прах, на който не си струва да се обръща внимание, тъй като изтрива точно на цената му, а именно нищо. Пени се мръсно, изтрива се още по-зле. За интереса оцветих две кухненски кърпи и измих едната от тях с Persilus, а другата с Aistenkom. Щъркелът загуби във всяко отношение - лош прах!

Течен препарат за пране

Велен Гел щъркел

Купих течен Aistenok специално за измиване на ръцете, не мога да си представя как да избегна такава процедура. През цялото време трябва да миете нещо на ръка. Купих гела, защото се разтваря по-добре от праха, още повече, че прахът също драска ръцете.

Качеството на измиване не е лошо, докато „изненадите” на децата ни се мият. Хареса ми факта, че прахът съдържа екстракт от лайка и струна. Но наличието на фосфати не е щастливо и руският производител не предлага друг състав. След измиване няма лепкавост по ръцете, а бельото е меко и не мирише.

Kajra

Купих гел за бебешки дрехи Aistenok, реших да пробвам. Изсипвайки го в кюветата, забелязах, че в бутилката присъства нещо тъмно. Оказа се, че гелът има хетерогенна маса и бучки. Не поемах рискове, не изтривам детски неща и не съветвам никого. Разбира се, може би попаднах на такъв случай.

Приказна луна

Когато купувам препарат за детски дрехи, първото нещо, на което обръщам внимание, е съставът. След това гледам цената и чак след това за сметка. Гел от компанията Aistenok ме подреди според всички изисквания. Добър състав, липсата на избелвания, той няма багрила и ензими.

От плюсовете може да се отбележи и наличието на липови и стринови екстракти, сребърни йони. Фосфонатите не са съвсем щастливи.

Можете да използвате този инструмент за всички видове пране, но аз предпочитам машинно пране. Измива и освежава добре нещата. Измивам много сложни петна със сапун за пране. Удовлетворява цената на този гел и в същото време се изразходва икономично. И го попълвам малко по-малко от посоченото на опаковката. Месец и половина употреба детето не проявява алергии. Това е още един плюс. Затова съветвам всички!

Анастасия 13

Добър ден, искам да споделя мнението си за гела "Aistenok". Може да се използва от първите дни от живота на детето и да се пере по всякакъв начин, поне ръчно, дори и в пишеща машина. Подходящ както за цветно, така и за бяло бельо. Всъщност този гел е универсален. За първия експеримент се изсипват две капачки на агента, както е посочено от производителя. Сред нещата бяха мръсни шорти, те бяха оцветени с доматена паста и ягоди. Резултатът е такъв - той бе премахнат, но въпреки това остана едва забележима следа. Мисля, че това е нормално, между другото, без миризма и цената подхожда.

петно ​​на шорти

За да обобщим, отбелязваме, че линията от детски перилни препарати за измиване на Aistenok не е много разнообразна, обаче, присъства стандартен комплект: няколко вида прахове за пране и гел за измиване. В тази статия събрахме отзиви за тези инструменти, надяваме се те да са ви полезни.

   

1 коментар на читателя

 1. Граватар Сергей Сергей:

  Щъркелът е супер пудра, но тези, които не харесват, могат да се видят фалшиви.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини