Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Zanussi ZWY 51004 WA

Отзиви за Zanussi ZWY 51004 WAЕвтината и надеждна автоматична пералня с вертикално зареждане в никакъв случай не е мит и експертите потвърждават това. Такава техника не се среща често, но това, което е обнадеждаващо, все пак се среща. Един от кандидатите за този статус е пералнята Zanussi ZWY 51004 WA. Няма да я похвалим преди време, още повече, че все още нямаме причина за това. Нека видим какво ни казват отзивите на клиентите.

Мнения на мъжете

Дмитрий, Перм

Случайно се натъкнах на тази машина преди година, когато пътувах из града (аз съм търговски представител). Отидох в един от магазините за домакински уреди, където срещнах добър приятел. След това, след като чух, че ми трябва евтина и добра перална машина с най-високо зареждане, предложи Zanussi ZWY 51004 WA. Веднъж му се доверих веднага и след кратък разговор продължих да работя по-нататък и още на следващия ден отидох да изготвя новата си пишеща машина. Нямаше и няма проблеми с доставката, монтажа и рутинната поддръжка. По характеристики той е малко по-назад от своите съученици, но в никакъв случай не е по-надежден и по-добър.

  1. Тя има барабан, в който можете да сложите до 5,5 кг пране.
  2. Тя има изцяло електронно управление.

Много ми харесва във вертикални линии, че можете да зареждате забравено пране в тях без ограничения.

  1. Машината изстисква доста голямо количество пране добре. Оптимално тя стиска около 4,5 кг неща.
  2. Той има вградена защита за деца, частична защита от течове, както и контрол на дисбаланса и контрол на нивото на пяната.

Това не е всичко. Отложен старт беше програмиран в машината, но не използвам тази функция, освен това е възможно да се измие вълна в нея. Всъщност мислех, че не можеш да миеш вълнените дрехи с пишеща машина, но явно греша. Външно машината изглежда незабележително, но въпреки това е прекрасна, за една година експлоатация ми хареса!

Валери, Краснодар

Щом започна миенето на Zanussi ZWY 51004 WA, то буквално започва да "треска". Тя не само се тресе като луда, но и е шумна като локомотив. Работих на железопътната линия 10 години, така че в нашето депо беше по-тихо. Машината е евтина, харесва, но ако производителят предположи да постави поне лош дисплей върху нея, ще се радвам. И не е ясно колко повече ще измие машината.

Антон, ВоронежZanussi отзиви ZWY 51004 WA

За тази цена моделът е просто великолепен, определено можете да си купите. Жалко е, че дори продавачите не разбират това. В един добре известен супермаркет на домакински уреди продавачът ме разубеди да не купувам тази машина. Той каза, че Аристон е много по-добър, но с тази шайба се измъчвам. В резултат на това две години - полетът е нормален и спестяванията са очевидни. Ако не искате твърде много от машината, тогава това е вашата възможност.

Александър, Уфа

Много примитивен контрол. Дори и с евтини автомобили можете да измислите нещо по-съвременно в 21 век, ние живеем в края на краищата. Също така пералнята се опитва да се движи из банята. След като почти разруших рафта, сега сложих под него гумена постелка и се опитвам да завъртя въртенето на 800 оборота в минута. Майка ми работи от година пералня Indesit ITW A 5851 W RF, изтрива се много по-тихо и изплакването е забележимо по-интензивно в повече вода. Не съм доволен от придобиването!

Сергей, Нижни Тагил

Избрахме тази машина с жена ми, защото беше необходимо да се пере на нещо, но това беше далеч от заплатата. Вариантът се оказа чудесен, сега гледам различно на евтиното оборудване като цяло и на автомобилите Zanussi в частност. Наистина е надежден и заема минимум пространство в банята. Много благодаря на производителя!

Мнения на жените

Валерия, Архангелск

Тази машина имам в неотоплено приложение, а през зимата не я експлоатирам. Когато въздухът се затопли до + 10 градуса в продължението, започва „голямото измиване“. Вкъщи имам машина на Samsung и друга Zanussi ZWY 51004 WA й помага. Учудващо е, че Зануси не се страхува от студа, докато изтрива просто невероятно.Жалко е, че няма достатъчно място в къщата, бих поставил две шайби един до друг.

Елена, Челябинск

Виждам само един недостатък в тази пишеща машина - няма екран, на който да се вижда напредъкът на програмата. Останалото е куп. Измийте, завъртете, изплакнете, всичко е отгоре. Дори ме изненадва, че такава доста малка шайба има толкова ниска цена. Също така е силен по пътя, работи с мен от две години.

Обикновено при машини с вертикално натоварване капаците са неясни, този има силен капак, който няма да се откачи.

Елизабет, Санкт ПетербургZanussi ZWY 51004 WA

Като цяло добра пералня, но тя има много дълги програми за миене, само капец. Някои продължават до 4 часа. През това време бельото може да се натроши на прах, а не само да се измие. Бях много доволен от цената и техниката изпълнява своята функция с пет точки. Опитах се да си измия сакото, но номерът не работи, машината висеше на въртенето. Малките и средни предмети мият перфектно.

Лариса, Москва

В къщата се чу много шум и всичко, което се появи Zanussi ZWY 51004 WA. Не очаквах това. В интернет прочетох, че колите с вертикално натоварване са по-малко шумни. Сега разбирам, че това е пълна глупост. Сега съм напълно разочарован от нея, защото разбрах, че тя я изтрива твърде зле. Белите неща в барабана се влошават (по някаква причина пожълтяват). Слагам 1 точка от пет.

Джулия, Ростов на Дон

Тази машина е най-простата. Това важи за всичко: от дизайна до управлението. Изтрива се за дълго време, но добре, няма оплаквания. Досега го използвам само от два месеца.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини