Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Zanussi ZWSG7101V

мнения за Zanussi ZWSG7101VПрез последните две години асортиментът от перални машини се промени леко. Има по-малко скъпи модели, но имаше значително по-бюджетни перални машини и продажбите им нараснаха. Клиентите все повече предпочитат да използват техниката „така, че да изтрие“ и все по-малко се съгласяват да плащат за „сложни“ модели, способни да извършват самодиагностика и достъп до Интернет. Сред лидерите по продажби днес е пералнята Zanussi ZWSG7101V. Какво е толкова специално в него, те ще ни кажат отзиви на клиенти, които ви предлагаме да прочетете.

Мнения на мъжете

Иля, Барнаул

Купих това измиване, защото ми дойде в дълбочина. Факт е, че в моята баня нишата под плота е само 42 см. Четиридесет сантиметровите модели не ме устройваха, защото все още ми трябва място за маркучи. Взех Zanussi ZWSG7101V, има дълбочина 38 см плюс 4 см остава за комуникация. Много ми хареса и цената му. Дадох с отстъпка от 280 долара. Това е много евтино, като се има предвид, че този модел:

  • има товар от 6 кг спално бельо;
  • преси със скорост до 1000 об / мин;

Оптималната скорост на въртене е 800 об / мин. Ако сложа 1000 оборота, машината започва да чати и дори понякога скача.

  • има дигитален дисплей, на който се показва цялата информация, която потребителят има нужда;
  • в арсенала има 14 програми за измиване, които са избрани много компетентно;
  • има отделение за прах и защита срещу течове.

Машината все още има защита от деца, но е някак мизерна. Бебето ми бързо обиколи около нея. Най-Тя има очевиден недостатък - не блокира бутона за включване / изключване. Отначало имах подозрение, че шайбата не работи дълго време, цената й беше твърде достъпна, но не, колата „оран” до ден днешен и от закупуването му мина година и половина.

Андрей, НовосибирскZanussi ZWSG7101V табла

Това измиване е шумно и скачащо. Никакви решения не помагат. Вече го зададох идеално по отношение на ниво и положих специална гумена подложка, но все още прави шум и скача. По отношение на скачането много по-добра машина Indesit BWSB 51051, тя мие майка ми от две години, тя стои в следите си. Трябваше да се вземе същото, но изслушах мнението на специалист и предпочетох Zanussi ZWSG7101V.

Евгений, Тюмен

Zanussi ZWSG7101V е обикновена евтина пералня и не е нужно да очаквате твърде много от нея. От него се чува много шум, защото кутията няма дъно, а стените са напълно не звукоизолирани, но шумът не ме притеснява. Докато машината беше нова, от люка се появи остра миризма на пластмаса, но след месец миризмата изчезна. Изтрива перфектно, което означава, че ще стои в къщата ми, докато не се счупи. Моята присъда: обикновена шайба!

Михаил, Москва

Около година, докато се развежда със съпругата си, се мотае в наета стая за общежития. Машината наистина беше необходима, но напрегната с пари, така че „грабнах“ при продажбата на Zanussi ZWSG7101V. Можете да го измиете и изглежда съвсем нормално. Все още работи без проблеми, въпреки че вече две години се изнесох от хостела. Пет точки!

Артем, Самара

Преди година съпругата ми и аз успяхме да се сдобием с Zanussi ZWSG7101V. Като машина не прави нищо, изпълнява функцията си, но шумът е ужасен. В началото страдахме, но след това се роди дете и започна да се плаши от коли. Нереалистично е да я заведем някъде в друга стая, защото живеем в студио. Имаше решение.

Отидох в магазина за авточасти и взех там няколко листа звукоизолационен материал за автомобили. След като залепих стените на машината отвътре с този материал, забелязах, че шумът става много по-малко. След известно време вместо дъното поставих парче дебел полистирол и шайбата започна да работи няколко пъти по-тихо. Моралът е следният: ако искате да си вземете нормална машина, а не дизайнер, вземете нещо друго, а не Zanussi ZWSG7101V.

Мнения на жените

Елена, МоскваZanussi ZWSG7101V

Машината е абсолютно разбираема, контролите са прости и достъпни дори за по-възрастни хора. Натоварването е нормално, можете дори да миете големи неща. Очевидното предимство на машината според мен изплакнете. Той преминава в голямо количество вода, така че останалата мръсотия и прах се изплакват. Всеки ще хареса разходите, освен това този модел има нормален дисплей. Пет точки!

Лариса, Ростов на Дон

Около шест месеца миех на тази машина и бях доволен, защото всичко беше наред. Тогава машината се повреди и в сервиза се опитаха да ме „авансират“ с безплатен ремонт под гаранция. Трябваше да скандализирам и да напиша жалба до продавача. С времето се разбрах и моето заключение е следното: машината е добра, обслужването е отвратително!

Джулия, Красноярск

При Zanussi ZWSG7101V качеството на сглобяване е "куцо", така че той дрънка и отскача така. Детайлите, от които е направена, също са далеч от перфектни, следователно, когато вземете такава машина, играете на лотарията късмет / няма късмет. Нямам късмет, моето Зануси фатално се счупи, като отработих малко повече от гаранционния срок. Ремонтът ще струва повече от нова машина. Разстроен съм!

Поради пренапрежение на електрозахранването, цялата електроника и двигателят бяха покрити. Господарят каза, че ще направи всичко, но това ще струва 300 долара.

Светлана, Перм

Готов съм да споделя опита си в използването на пералня Zanussi ZWSG7101V. Тя обслужва нашето семейство от три години. Нито веднъж не си позволи да се срине или да се счупи. Винаги отлично и освен това икономично измиване. За тези пари е по-добре да не намерите автомобили. Страхотен избор!

Оксана, Кострома

Използвам Zanussi от около година. Най-разпространената машина, в която има предимства и недостатъци. Реших да купя, защото е евтино За мен основното е, че се справя със своята функция и засега не се счупва. Съпругът казва, че лагерите подозрително започнали да й бръмчат. Времето ще покаже. Дотук добре.

   

1 коментар на читателя

  1. Граватар Любов обичам:

    Кажете ми дали е поддръжка?

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини