Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Zanussi ZWSE680V

мнения за Zanussi ZWSE680VНапълно вградените перални машини напоследък се взимат не толкова често, защото имат по-висока цена, а понякога губят в характеристиките. Потребителите обръщат повече внимание на частично вградените или дори свободно стоящи машини с тесен корпус и подвижен горен капак. Те също могат да бъдат интегрирани по същия начин, докато все още печелят в пари. Добър пример за тази техника е пералнята Zanussi ZWSE680V. Четем отзивите на клиентите и откриваме какво мислят хората за тази пералня.

положителен

Алена, Краснодар

Влюбих се в тази машина почти веднага и реших да купя. Въпреки че е просто, всичко в него, както и в произведение на изкуството, е органично. За да разберете това достатъчно, разгледайте предния му панел. Между другото, високото качество на материалите, от които е направено, не предизвиква съмнения: барабан от неръждаема стомана, нормални гумени ленти, дебела и красива пластмаса. Всичко е фиксирано навсякъде, няма пропуски и нищо не се забива - това е удоволствие да се види. Плюс това машината е в изобилие.

  • Дълбочината е само 38 cm.
  • Разширено електронно управление.
  • Много от всички видове програми, сред които има предварителна промивка - моята любима.

Има и нормална програма - пране на деликатни тъкани, тя ви позволява да забравите изобщо за миенето на ръце.

  • Специален барабан с ребулери с необичайна форма и товар от 5 кг.
  • Безопасността е на необходимото ниво, по-специално има защита срещу течове (макар и частични), контрол на пяната и контрол на дисбаланса.

Няма да изброявам по-нататък и е толкова ясно, че всичко, което е необходимо в пишещата машина, е. В същото време няма допълнителни звънци и свирки, което означава само едно - няма да се налага да преплащате.

Дария, Ростов на ДонОтзиви за Zanussi ZWSE680V

Вече повече от година използвам домашния помощник на Зануси. Доста е шумно, но това е единственият й недостатък. Изтрива референцията, въртенето е просто супер, цената с отстъпка беше смешна. Следващата седмица ще ядем колата на мама, за да изберем, да вземем една и съща или подобна марка Zanussi. Препоръчвам да закупите!

Игор, Екатеринбург

Моделът е нормален, без звънци и свирки. Няма никакви оплаквания за миене, шумът от него не е повече от моя стар LG F12U1HBS4може би дори по-малко. Когато взех колата, откровено исках да спестя малко пари, вероятно затова нямах специални очаквания. Приет!

Вячеслав, Саратов

Все още не мога да повярвам, че взех машината Zanussi преди две години в разгара на икономическата криза само за 220 долара. Това беше просто подарък, защото беше необходима пералня и имаше малко пари. През цялото време нямаше проблеми с него, жалко е само, барабанът е твърде малък за големи неща, но няма какво да се направи за това. Пет точки!

Яна, Ижевск

Много хубава машина, използвам седмица, не разкри никакви недостатъци. Измити обувки в специална чанта и пастелно бельо. Разбрах, че е по-добре да използвате течен прах. Препоръчвам го на всички!

отрицателен

Андрей, Кострома

Е, не влиза в никакви порти. Продавачът каза, че Zanussi ZWSE680V е много тих - специалист по хрян и работи като боец ​​при излитане. Представете си, че се чува на улицата в частни врати през прозорец с двоен стъклопакет. Отначало дори миеше добре, сега разкъсва прането и го оцветява с някаква мазнина. Страшно недоволни от покупката!

Евгений, Хабаровск

Шумният модел и водата често се просмуква през люка. Всъщност не съм добър в пишещите машини, но изглежда, че маншетът е грешен. След два месеца машината „цъфтеше“, вътре се разраства плесен и от барабана се появи характерна миризма. Лоша шайба, не се препоръчва!

Вчера измих спалното бельо. Когато извадих листа от пишещата машина, усетих, че мирише на мухъл. Така измити.

Оксана, Новосибирск

Лично аз оставих много неприятен послевкус от покупката. Да, въпросът не е толкова в пишещата машина, колкото в измамата на продавача.Как ме убеди, че шайбата е нормална, разказа колко програми и функции има в нея. За половин час той уби и ме продаде, обаче, застоялите стоки Zanussi ZWSE680V. Машината е просто ужасна, дрънка силно и изобщо не се изтрива. Прането след като е мръсно. Не купувайте подобна машина, учете се от грешките на другите.

Елизабет, Санкт ПетербургZanussi ZWSE680V

Само вчера тя продаде своя Zanussi ZWSE680V на съсед в страната и се прекръсти. Каква благословия, че успях да се отърва от тази дрънкалка. Нека сега съседът се измъчва, особено след като връзката ми с него не се получи особено добре. Две точки!

Катрин, Иркутск

Искрено не разбирам как една машина може да мие толкова зле. Преценете сами, той разтваря праха, защото нищо не остава в тавата, барабанът се върти с различна интензивност. Вътре има пяна от праха. Защо има петна по дрехите, каквито са били? Майка ми я изтрива на Samsung - всичко е наред. Не мога да се измия Нещо в тази шайба не е наред, някакъв мистицизъм. Е, това е на ФИГ, ще го върна в магазина, просто нека се опитат да не го приемат.

Тамара, Барнаул

Колата не ми хареса. Има много оплаквания: измиване, предене, изтичащ се люк, неразтворим прах. На този, който събра машината, щях да откъсна ръцете си без съжаление. Въпреки че не съм дал много пари, дадох го за нея, но все още съжалявам. Не поставям нито една точка, ужасна техника!

   

1 коментар на читателя

  1. Граватар Нина Нина:

    Машината като цяло е ужасна! Мие се в студена вода и едва след три часа и половина започва да затопля вода.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини