Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Zanussi ZWS6100V

Отзиви за Zanussi ZWS6100VМожете да спестите без последствия от пералня, само ако вземете просто и надеждно оборудване без сложно електронно пълнене. Почти всички купувачи са наясно с това, но как да намерят такава шайба и да не изпадат в неприличие. Това е трудно, дори специалист не винаги ще го измисли. Ето например пералня Zanussi ZWS6100V изглежда проста и евтина, но колко надеждна е, но кой знае. Нека се опитаме да разгледаме отзивите на клиентите, може би там има нещо полезно.

положителен

Иван, Кострома

След като направихме ремонти в кухнята, съпругата ми и аз изчислихме леко, когато поръчвахме мебели. Факт е, че до мивката имаме плот, под който според плана трябваше да се скрие пералнята. Съсредоточих вниманието на производителите на мебели върху ширината и височината на плотовете, но някак си изгубихме поглед от дълбочината. Е, тук момчетата направиха плот за нас с дълбочина 45 см. Изглежда, че 45 см са достатъчни, но все пак трябва да оставите място за маркучи зад себе си, така че машината на Samsung, която вече искахме да вземем, не се побираше, а просто имаше тяло с дълбочина 45 см.

„Умът се разпадна“ сериозно. Нуждаем се от прост, евтин, идеално качествен модел на пералня, който би имал тяло с дълбочина най-малко 40 см. Имах късмет, получих добър мениджър в голям магазин за домакински уреди. Той ми помогна много, като намери шайбата Zanussi ZWS6100V. Моделът ми подхождаше по всякакъв начин, освен това има дълбочина 38см.Отзиви за Zanussi ZWS6100V

  • Пет килограмен барабан.
  • Удобен, добре отварящ се люк.
  • Голям избор от програми за пране.
  • Има защита срещу течове.
  • Завъртането и измиването са просто страхотни.

Не искам да хваля машината, в края на краищата това е посредствен модел с изостанали характеристики, но за нас тази техника се превърна в спасение на ситуацията, в която сами се карахме. Купих го на леко завишена цена, но все пак доста евтино, за нас това е най-добрият избор.

Евгений, Магнитогорск

Това е съвсем нормална нормална шайба без проблеми. Той е евтин, изтрива се перфектно, марката е известна, някак веднага веднага се доверих в нея. За година на употреба нямаше проблеми и се надявам, че няма. Набор от режими на измиване е най-необходимия. Жена ми е щастлива и това е важно, тъй като непрекъснато изтрива, аз не се приближавам до пишещата машина.

Прахът от тавата се отмива напълно. Това ме радва, защото предишните коли ме дразниха от факта, че трябваше да изстържа стар сух прах от отделенията на тавата.

Дария, Дмитров

В тази шайба е всичко, от което се нуждае една нормална домакиня. Е, наистина, никога не съм искал да има кола в къщата си, която да свети като коледно дърво през новата година и да ходи в интернет, когато пожелае. За машината основното е добро измиване и това Zanussi ZWS6100V осигурява. Пет точки!

Вера, Оренбург

Отидохме да изберем нова кола със сестра ми. Исках да спестя на зимни обувки, затова взех Zanussi ZWS6100V. Според мен не бяхме сбъркали с избора, защото той се изтрива съвсем нормално и е евтин. Зареждането с барабани е малко за голямо семейство, но за нас двамата е точно. Препоръчвам да закупите!

Евгений, Новосибирск

Zanussi ZWS6100V е евтина машина без изненади. Той беше купен лично от мен преди година и половина. От нея се чува много шум, но тя изтрива безупречно, така че ако не я включите в три часа сутринта, тогава не безпокойте никого. В него има достатъчно програми, особено харесвам режима на предварително измиване (това е за много мръсно пране). Не чувствам радостта от използването на тази машина, но усещам, че комфортът се е увеличил в живота и това е важно!

отрицателен

Яна, Чебоксари

Машината придоби много добре при продажбата с 20% отстъпка. Монтажът беше направен за сметка на магазина и всичко беше наред, бях толкова щастлив. Но две седмици по-късно, Зануси се развали, вече месец готвя без шайба, само леген и парче сапун, за да помогна. Когато майсторите го оправят, най-накрая или аз чакам напразно.Ужасна машина, а обслужването е още по-лошо!

Марина, НовокузнецкZanussi ZWS6100V

Засега машината се мие, но какво ще стане утре, не знам, защото гърми и бие с ток. Не ми хареса веднага, на контролния панел има няколко бутона, които трябва да бъдат натиснати в различни комбинации, за да включат един или друг режим - дебилна система, която съжаляваше за бутоните или пияният инженер го е проектирал. Моята присъда е тази: машината е ненадеждна, окаяна, направена от лявата пета!

Олга, Санкт Петербург

Това измиване със сигурност е евтино, но дори и тези пари не си заслужават. За 300 долара е напълно възможно да закупите машина с дисплей и по-стръмни функции. Брат ми го взе за същите пари пералня Hansa WHC 1246, който има товар от 7 кг и огромен дисплей. Сега, поради късогледството си, страдам от тази „предтечаща глупост“. Хайде, тя би работила както трябва, иначе прането изобщо не се изтръгва. Изваждате напълно мокри неща от барабана, които спокойно можете да изтръгнете с ръце. Не препоръчвам този модел!

Освен това машината не винаги изплаква добре. Често върху нещата можете да наблюдавате бели следи от прах.

Сергей, Москва

Тази машина не ми хареса, тя има твърде много недостатъци. Например, когато включите програмата Cotton, е невъзможно да намалите скоростта на въртене, от която машината върти прането със скорост 1000 оборота в минута. Това се отразява зле на нещата, те сядат и се появяват макари върху тях. По време на работа пералнята е много шумна и вибрира, в допълнение, мирише на някакъв каучук.

Александра, Хабаровск

Трябва да кажа, че машината наистина е лоша. Производителят е действал безскрупулно, когато пусна такова ненадеждно оборудване. За по-малко от година на експлоатация той вече се развали три пъти. Променена помпата, всмукателния клапан и UBL. Добре е, че е под гаранция, но скоро ще свърши, какво да правя тогава. Не искам да инвестирам и стотинка в това „убежище“.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини