Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Zanussi ZWS 7100 VS

Отзиви за Zanussi ZWS 7100 VSМарк Зануси няма нужда от въведение, това е супер известна марка. Той произвежда солидни продукти от стотици години, които радват потребителите. Ярък представител на такива продукти е пералната машина Zanussi ZWS 7100 VS. Колко е технически напреднал, как изпълнява функцията си и какви други характеристики на потребителите има? За всичко това ще ни кажат многобройни отзиви от клиенти.

Мнения на домакините

Борис, Новосибирск

Вече съм доста опитен собственик на автоматични перални машини. През ръцете ми минаха десетина промивки. Последно беше Indesit IWSB 5085която работи само пет месеца. Честно казано, през това време се разочаровах от Indesites, Boschs и Hans, не препоръчвам тази техника на никого, но последният ми „домашен помощник“ Zanussi ZWS 7100 VS, това изобщо не е нищо.

  1. Работи с достойнство, без неуспехи, нелепи замръзвания и освен това повреди, влияе високото качество на изграждане.
  2. Той е сравнително евтин, във всеки случай, по-евтин от маркови модели.
  3. Той има тясно тяло и наистина машината изглежда миниатюрна, въпреки факта, че по размер не е много по-малка от стандартните модели.
  4. Той има информативен дисплей и широко отварящ се капак за зареждане. И двете изглеждат дреболии, но създават необходимия комфорт, който цените, когато използвате пералня.
  5. Машината има прости контроли и удобен приемник за прах, с ясно разположение на кювети.

Вярно, че прахът, измиващият гел и балсамът се измиват лошо от лявата страна на отделението. Въпреки инструкциите, се опитах да сложа всичко по-горе, за да проверя. Нищо не се отмива.

Може би сега мога да кажа, че машината е добра, защото работеше при мен година и половина и продължи най-дълго. В него има малки недостатъци, но няма съвършена техника. В началото го монтирах сам на дървен под, той работеше шумно. Тогава бях преинсталиран от майсторите, които направиха специален пиедестал и поставиха случая на ниво. След това пералнята се промени и започна да работи два пъти по-тихо. Препоръчвам да закупите!

Роман, Толяти

Отдалечавайки се от родителите си миналата година, мислех да си купя собствена пералня. Задолбало вече из целия град, за да отида при тях с кошница с мръсно бельо, а аз просто мразя да мия ръце. С голяма отстъпка „грабна“ в магазина Zanussi ZWS 7100 VS. Тя съвсем ми подхожда. Не изглежда грозно, изтрива се нормално, товар от 5 кг също ми подхожда. Така че съм доволен!

Сергей, Стари ОсколОтзиви за Zanussi ZWS 7100 VS

Използвах подобна пералня по време на работа. Осъзнавайки, че шайбата не е убита, се прибрах точно в същия дом. Доволен съм, като котка, която е яла заквасена сметана, а жена ми е толкова възхитена. „Хобихор“ на тази машина е измиване и изплакване. Тя го изтрива и изплаква толкова старателно, че дори кралската пералня ще се гордее с резултата, а аз не преувеличавам колко. Вижте сами!

Константин, Москва

Най-обикновената пералня, не ми направи впечатление. Барабанът е доста малък, дори няколко комплекта пастелно бельо не могат да се измият добре с един ход, трябва да споделите. Опитах се да си измия сакотата само веднъж, машината висеше на въртене и не исках да стартирам по никакъв начин. Струва ми се, че това е безнадеждно остарял модел, който производителят искаше да продаде по-бързо.

Мнения на стюардесите

Татяна, Волгоград

В началото ще кажа няколко ласкателни думи за тази шайба. Първо, той се справя добре със своята функция, второ, има прости и надеждни контроли, мисля, че електрониката ще издържи дълго време и трето, има дисплей. На това, от моя гледна точка, плюсовете свършват и минусите започват.

  1. След година на работа, пластмасата около контейнера за прах потъмня. Не е ясно защо това се случи, навсякъде на предния панел пластмасата остана бяла и на едно място стана кафяво-жълта.

Представете си появата на машина с такова петно.Влизате във ваната и веднага виждате грозната машина, веднага настроението се влошава.

  1. По време на миене малките неща постоянно попадат в резервоара, никога не ги изваждаме оттам, защото не знаем как да го направим. Вътре вече има точно два-три чорапа и един ремък.
  2. Люкът не се затваря добре. За да го затворите и да започнете да миете, трябва да натиснете вратата с крака си с доста много усилия.
  3. За да извадите тавата за промиване, трябва да правите всякакви трикове. Факт е, че предната част на тавата е много крехка и се стреми да се откъсне. В началото не знаех това и дръпнах от сърцето, докато не прекъснах един от четирите опори. Сега, когато изваждате тавата, трябва да сте много, много спретнати

Изводът е, че Зануси не е по-добър от всички останали. Тя прави същите автомобили с доста голямо количество недостатъци, докато се опитва да скъса на прекалено високи цени за оборудването си, като известна марка, след това да плаща. Взех Zanussi ZWS 7100 VS на завишена цена, ако знаех за недостатъците му, щях да откажа покупката.

Анна, Кемерово

Машината дори не измива елементарни петна, не мога да разбера каква е причината. Опитах се да сменя пудрите, но имаше много малко смисъл от това. Доста често възникват проблеми с дисбаланса. Ако прането в барабана е много смачкано, тогава машината започва да го усуква просто така или напълно замръзва. Трябва много внимателно да наблюдаваме, така че прането да не се забие в бучка. Настроена техника, не ми харесва!

Ирина, Москва

Добра машина, за три години работа, няма проблеми. Обичайте дизайна. Сега миенето винаги ми носи радост. Не знам за вас, но настроението ми винаги се подобрява от безупречно работещото оборудване.

Людмила, Санкт Петербург

Купих тази шайба преди по-малко от година, оттогава нищо не замъгли радостта ми от миенето. Тя е компактна, но доста тежка, съпругът някак си я „къса“ в банята. Той каза, че колкото по-тежка е машината, толкова по-стабилна е, ще работи по-тихо и по-малко. Наистина Zanussi ZWS 7100 VS е по-тих от предишната ни шайба на Kandy, който обаче се оран от шест години. Машината е много щастлива, няма да кажа нищо повече!

Zanussi ZWS 7100 VS

Евгений, Самара

Шест месеца се опитвам да се повредя с новата ни шайба Zanussi ZWS 7100 VS, но не мога. Явно тя няма недостатъци, само предимства. Зануси знае много за технологиите, имат готини специалисти, няма да изхвърлят боклук.

Елена, Краснодар

Тиха, адекватна цена и добра работа, ето кратко описание на пералнята на тази марка. Ще подчертая специално този момент: пералнята удивително натиска. Не знам още дали тя разваля прането или не, но нещата са малко влажни на изхода. Как инженерите постигнаха това, не знам. Но много се радвам, че такава машина е на моето място.

Лариса, Пенза

Тази машина има най-добрата програма за бързо измиване, тъй като не само изтрива бързо, но и наистина добре. Ето защо повечето от програмите оставам непотърсени. Много обичам тази стилочка и препоръчвам на всички да си купят!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини