Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Zanussi ZWQ 61215 WA

Отзиви за Zanussi ZWQ 61215 WAОще една радост за феновете на най-заредените перални машини. Представяме на вашето внимание пералня Zanussi ZWQ 61215 WA. Приличен външен вид, добри технически спецификации и високо ниво на търсене от купувачите, това не е пълен списък на предимствата на този модел. Наистина ли е така? Прочетете отзивите на клиентите и разберете.

положителен

Егор, Москва

Шайбата Zanussi ZWQ 61215 WA е много готина. Купих го по случай преди две години, посъветва се специалист приятел. Благодарение на нея планирах пространството на банята много по-рационално, все още имаше място за тесен пиедестал, в който съпругата и аз слагахме домакински химикали. Преценете сами, машината има покрив на върха, което означава, че има много свободно пространство пред тялото, което може да се използва рационално. Машината се изтрива добре и е натъпкана нормално:

  • барабан за 6 кг сухо пране;
  • има цифров дисплей;
  • скорост на въртене на барабана по време на въртене до 1200 об / мин;

Не препоръчвам да навивате нещата с максимална скорост, те наистина се развалят от това.

  • защита от детска намеса;
  • контрол на дисбаланса и нивото на пяната и много повече.

Цената е малко висока, но аз бях готов за това, защото колите с най-високо натоварване обикновено са по-скъпи от задвижванията на предните колела. Харесвам пералнята, а жена ми е абсолютно развълнувана. Препоръчва се за покупка!Zanussi ZWQ 61215 WA

Гулназ, Казан

Тази машина е в моята къща от една година. Изтривам го на моя съпруг и четири деца, почти всеки ден трябва да го пускам и не е проблем с цялото време. Машината е дори силна на външен вид и по време на работа има малко шум. Измива всичко добре и харчи малко прах. Пет точки!

Алексей, Самара

Нормална машина с нормално пране. За първи път попаднах на добра техника. Най-лошото беше Indesit IWUB 4085, който се счупи три седмици след покупката, Zanussi ZWQ 61215 WA е много по-силен. С тази шайба наистина можете да спестите време и пари. Включете икономичното измиване и в крайна сметка:

  • по-малко вода;
  • по-малко електричество;
  • по-малко прах.

Резултатът все още е безупречен, обаче, ако прането е много мръсно, по-добре е да не започнете икономично пране. Считам, че машината е достойна за всеобщо внимание.

Ирина, Владимир

В търсене на добра пералня с вертикален товар, слязох от краката. Днес обхвата на тези машини е нормален, има какво да избирате, не както преди седем години. Вярно е, че повечето от тези машини са ужасни потребителски стоки, те се разрушават от време на време. Хубаво е, че попаднах на Zanussi ZWQ 61215 WA, което е удоволствие да изтрия. Той е просторен, изпълнява функцията си безупречно. Започнах да забелязвам, че преди измиване настроението ми се подобрява, благодарение на Зануси!

Александър, Санкт Петербург

Една от най-добрите вертикали в своя клас. Дори се изненадах. Специално го тествах за първите три месеца на работа, опита се да намери „задръствания“, но не разкри нищо особено. Добре направени инженери Zanussi, свършиха добра работа, този път качеството е на върха. Специално уважение към въртенето, изходът е почти сух, невероятно!

отрицателен

Елена, Москва

Много добре, хората пишат за шайбата Zanussi ZWQ 61215 WA, така че ще сложа моите „пет цента“. Когато машината беше нова, забелязах една странност. Когато извадите някои неща от барабана след завъртане, от тях стърчат нишки, понякога дори цял куп конци. Отначало мислех, че е съвпадение, но след това машината разкъса любимата ми тениска. Тя се стегна някъде в барабана и цяла късче от него повърна от нея. Сега тази шайба работи в моята селска къща. Нещата в страната не са жалко.

Джулия, Магнитогорск

Много е шум от машината, не прави много и е скъп. Той е много взискателен към пудрата и има някакъв сложен поднос. Поставих три точки!

Отзиви за Zanussi ZWQ 61215 WA

! Все още не мога да разбера в кое отделение да добавя течността. Ако се направи според инструкциите, течният продукт остава в тавата и не участва в измиването.

Петър, Хабаровск

Когато току-що взех тази шайба и започнах да инсталирам, бях просто „зашеметен“. Тя има само два регулируеми крака. По пътя, който имат в Европа, всички етажи са идеално равномерни. Измъчих се сравнително достатъчно, за да я вкарам в банята по отношение на ниво, но както се оказа, напразно се измъчвах, защото машината се счупи след месец.

Алена, Владивосток

Ужасна техника. Изтрива се лошо, дрънка, монтирането на люка се е счупило, въпреки че винаги внимателно се справям с оборудването. Много съм разстроен. Пак парите се изтичат и с гаранционен сервиз се дърпа. Не ви съветвам да купувате Zanussi ZWQ 61215 WA.

видео

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини