Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Whirlpool WTLS 65912

мнения за Whirlpool WTLS 65912Потребителите се интересуват от най-различни модели домакински уреди. Ето например пералня с вертикално зареждане Whirlpool WTLS 65912, която не бяхме виждали преди, но междувременно, съдейки по техническите характеристики, е доста интересна. Решихме да разгледаме истински отзиви за тази пералня, за да разберем нейните силни и слаби страни. Надяваме се, че хората ще ни разкажат подробно за това.

Мнения на мъжете

Дамир, Набережните Челни

Категорично не исках да купувам тази пишеща машина, тъй като тя беше последната в магазина, застана на прозореца и имаше някои малки външни дефекти. По-специално:

  • вдясно в горната част на заграждението са мръсотия, която не е изтрита с парцал;
  • в долния ляв ъгъл на пластмасовия чип на тялото;
  • леко износване на контролния панел;
  • разхлабеният капак на шахтата (явно хората гледаха пишещата машина и често отваряха шахтата).

Аз съм вреден купувач, така че този ден продавачът страда много от мен. Току-що „изхабих“ 35% отстъпка от магазина, по принцип, защото машината нямаше състояние за продажба. Вече минаха шест месеца, всичко работи както трябва, няма проблеми с него. Много ми хареса фактът, че можете веднага да заредите до 6,5 кг пране, за пералня с вертикално натоварване, това е доста. Вече забравих да мисля за външни дефекти, има само чувство на удовлетворение от успешна покупка.

Евгений, Москва

Бях ужасно разочарован от Whirlpool WTLS 65912, който закупих преди месец. Ще измисля как да го отърва сексуално. Работата е там, че машината се счупва много често, вече има две повреди. Първият път, когато се счупи след две седмици на работа, горният капак се отчупи, върху който бе фиксиран приемникът за прах. Специалист от сервизния център ми „изигра шега“, изглежда, че той е затворил капака, тя дори не виси сега.

Капаците на тези автомобили са доста неясни, веднага стана ясно, защото навсякъде е пластмаса.

Само предишния ден се появи още един проблем. Машината започна да бръмчи бурно и да забива метал върху метал. Разбира се, тя преди не се бе отличавала с тиха работа, но сега звукът стана по-силен и е различен. Отново ще се обадя на услугата, докато гаранцията е там, дори и да не се е случило нищо сериозно, не искам да оставам без пералня за времето на ремонта.

Дмитрий, ЕлистаТавичка Whirlpool WTLS 65912

Използвам тази прекрасна шайба от две години и един месец, нямам оплаквания от нея. Винаги се изтрива перфектно, приемникът за прах е удобен, машината взема прах и балсам от него навреме, без да ги смесва. Чета в социалните мрежи мненията на хората за тази техника, мнозина пишат, че е шумно и това е вярно. Пералнята не може да се нарече тиха, но не ме притеснява, но изтрива, изплаква и извива като всяка машина с предно зареждане. Освен това тя се оказа надежден, нечуплив домакински уред. Пет точки!

Борис, Комсомолск-на-Амур

Винаги съм бил привличан от високото качество на техниката Virpul. Първата ми пералня също беше от Virpul. Сега, съпругата ми и аз се консултирахме и решихме да купим Whirlpool WTLS 65912, защото той заема по-малко място и според продавача има много всякакви програми и полезни функции в него. Самият аз все още не го разбрах, защото от придобиването са изминали само 8 дни. Щом се появи времето, определено ще го проуча. В магазина ме помолиха да изразя мнението си за пишещата машина и да дам някои препоръки, но все още не мога да направя това, извинявай!

Юри, Омск

Купено евтино в продажба преди година и половина. Машината като цяло е като, почти няма недостатъци, с изключение на доста отвратителен монтаж. Очаквах по-добра техника за такава цена, но явно трябва да преплащам за по-рядко вертикално натоварване. Пералня спестява добре прах, вода и електричество, може да измие много неща наведнъж или големи неща, като одеяла. Техниката е проста и надеждна, слагам най-високата оценка!

Андрей, Белгород

Тази необичайна машина Whirlpool WTLS 65912, която жена ми и аз получихме като подарък от роднини за домакинско парти. Отначало се зачудих защо се нуждаем от перална машина с най-високо зареждане, но когато дойде време да я инсталирам, веднага я оцених, защото наистина заема по-малко място. Можете да поставите нещо пред случая, което направихме ние. В експлоатация машината се оказа доста добра, досега не се е счупила.

В началото беше доста шумно по време на цикъла на въртене, но след това сложих гумени подложки под краката си и имаше по-малко шум.

Александър, Новосибирск

Whirlpool WTLS 65912 - просто машина за кошмари. Буквално след две измивания, нейният контролен модул изгоря. Не съм й направил нищо, сервизният център искаше да ме тласка напред. Като например, това не е гаранционен случай, спад на напрежението и всичко останало. За щастие, преди да купя този модел взех стабилизатор за пералня, а майсторът свърза оборудването към мен в кухнята чрез този стабилизатор. Получих безплатен ремонт. Но все пак услугата не бърза да я изпълнява. Той измисля всички оправдания и между другото мина месец. Аз съм без пишеща машина.

Мнения на жените

Наталия, Кострома

Сред предимствата на Whirlpool WTLS 65912 мога да отбележа добро измиване. Някои неща, като белите тениски на нейния син, тя мие безупречно. Освен това машината има доста вместим барабан, за мен това е много важно, тъй като спестяваме мръсно пране и след това изпираме всичко наведнъж на две или три партиди. В шайбата има само един минус - шум по време на работа. Имаме студио апартамент без големи прегради, няма къде да отидем от шума и няма какво да направим за това.

Татяна, ИвановоWhirlpool WTLS 65912

Първия път в живота си се натъкнах на нормална пералня, изплюх три пъти, за да не я преместя. Whirlpool WTLS 65912 е придобит преди година. Работи чудесно и не създава проблеми. Харесва ми всичко по въпроса и особено набор от програми. Използвам почти всички, но има и любими хора, като експресно измиване и супер изплакване. Препоръчвам да закупите!

Галина, Хабаровск

По време на работа машината се люлее силно отстрани. Веднъж трябваше да я хвана, тъй като тя се измести настрани с половин метър и едва не падна на страната си. Шумът при всичко това е като в дърводелство по време на спешен случай, напразно взех Whirlpool WTLS 65912.

Тамара, Иркутск

Този път прекарах разумно пенсията си, така че моите верни не казаха там. Пералня ми направи живота много по-лесен. За да се измиете, не е необходимо да се притеснявате сами във водата, да се огъвате навсякъде и да носите нещо, всичко се случва от само себе си. Много се радвам, че напредъкът се е преместил толкова напред, скоро самите машини ще се научат как да гладят дрехи, ако само те биха доживели до тези щастливи години, защото мразя да гладя.

   

1 коментар на читателя

  1. Граватар Люба Люба:

    Не го приемайте никога! Купих този модел през 2015 г., когато имаше скок на долара и купих три хладилници и две шайби в магазините. Точно по това време летя моята пералня Bosch. Служи ми 12 години. Нямаше избор, магазините бяха празни. Купих Whlrlpool wtls 65912 за скъпо (около 32 000). За три години сменях помпата и сега модулът е изгорял (струва около 10 хиляди), майсторът съветва да смените машината ... тъй като няма гаранции, че няма да изгори отново. Пълен боклук! Мия се веднъж седмично. Не ви съветвам да го купувате. И не знам какво да взема сега. Господарят казва, че има едно лайно на пазара. Навсякъде и във всички фирми, пълни с искания за ремонт. Просто няма качествен, глупав бизнес.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини