Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Whirlpool TDLR 60810

мнения за Whirlpool TDLR 60810Разочаровани в перални машини с предно зареждане, хората търсят добра алтернатива. Въпреки това пазарът на домакински уреди в Русия се формира по такъв начин, че по-голямата част от сегмента перални машини (повече от 84%) са заети от работници на първа линия, но какво остава тогава? И остава да изберете между няколко модела машини с вертикално натоварване. По-специално, можете да разгледате пералня Whirlpool TDLR 60810. Току-що решихме да проучим отзивите на клиентите за това, присъединете се към нас.

положителен

Людмила, Магнитогорск

Преди шест месеца исках да купя перална машина с най-голямо зареждане. Тя има люк на покрива отгоре, по-удобно е да зареждате прането и ще заема по-малко място, защото пред кутията може да се постави нещо друго. Като цяло, като помисля добре, реших.

В процеса на намиране на нов „домашен помощник“ поставих три условия за продавачите. Първо, за да направим машината повече или по-малко надеждна. Второ, така че цената на пералнята да не надвишава 500 щатски долара. Трето, така че да има достатъчно просторен барабан, добре, поне 6 кг. Whirlpool TDLR 60810 отговаря на всичките ми изисквания.За половин година забелязах много повече плюсове.

 • Великолепно въртене, изходът е почти сух.
 • Защита срещу дисбаланс и деца.

Когато внуците ми идват да ме посетят, включвам защитата и спокойно я заличавам, без да се страхувам, че момчетата ще се намесят.

 • Има програма за пране на вълна, на която в началото не се доверявах, но после проникнах, защото машината изобщо не разваля вълнените неща.
 • Има отличен режим на супер изплакване, който използвам често. Ако не беше за него, би било проблематично да премахнете остатъчния прах от насипни, добре попиващи неща (например, якета или одеяла).

Отзиви за Whirlpool TDLR 60810Само един въпрос ме измъчва: колко надеждна е машината и колко дълго ще работи за мен. Досега нямаше технически проблеми, но след като измина само половин година, може да се случи всичко. Ще се опитам да не мисля за това, иначе започнах да се притеснявам за всички малки неща. Засега, толкова добре.

Вадим, Москва

Дълго време използвах шайбата Ariston 104 и много ми хареса. Сега двигателят от 104 участва в приготвянето на дърва за огрев в страната, защото аз направих домашен сплитер с електрически мотор от пералнятаотколкото безкрайно горд. Добра единица се оказа и струва три стотинки. В замяна на Ariston 104 закупих Whirlpool TDLR 60810. Изглежда, разбира се, неудобно, но изтрива красиво и много. По едно време съпругът захранва почти цялото пране. Може би всичко би било натъпкано, но не можете да изтриете цвета с бяло. Пет точки!

Татяна, Курск

По-добре от тази шайба, нещо е трудно да се намери. Има малки размери със значителен капацитет, работи дълго време и без прекъсвания и повреди, което е рядкост за съвременните технологии. Изглежда проста и универсална, струва ми се, че това й помага да се впише във всеки интериор. Доволен съм от покупката!

Степан, Красноярск

Машината е избрана заедно с брат му Андрей, той е моят специалист по ремонт на шайби. За мен основното беше, че машината е с най-високо натоварване, измита добре, беше надеждна и поддържана. Изборът падна върху Whirlpool TDLR 60810. Той струва много за този монтаж, но има евтини резервни части, в допълнение, той има сгъваем резервоар, което улеснява подмяната на лагерите и уплътненията.

Измина година и половина, без лагери, без маслени уплътнения или нещо друго, трябва да се промени, всичко е наред. През това време няма никакви щети, дори и най-малките. Може би машината се страхува от брат ми, или може би наистина е толкова добра. Препоръчвам го на всички!

Светлана, Нижневартовск

Нормална машина, изтрива се и не се чупи почти две години. Според мен, ако техниката не кара собственика да мисли за това, значи е добре. Пиша рецензия, просто защото един приятел ме попита за това. Препоръчвам да закупите!

отрицателен

Дмитрий, Ростов на Дон

Изключително съм недоволен от новата си пералня Whirlpool TDLR 60810 и затова.

 • Първо, тя е страшно шумна и скача. Това, което току-що не направих: поставете специална гумена подложка под тялото, изравнете я стриктно според нивото, допълнително подсилете с плочки под, така че сега „да не може да премине с пистолет“ и нищо не помага.
 • Второ, тя има къси маркучи.
 • Трето, сглобяването е просто ужасно, пластмасовите ръбове на кутията са остри с издънки. При монтажа сериозно нараних ръката си по такъв остър ръб. Не като европейско събрание. Не препоръчвам тази машина на никого!

Елена, Санкт Петербург

Машината е много странна. Не мие прекалено добре и е странна по време на работа. При преминаване от пране към изплакване машината щраква, преминава към въртене, щраква отново. Дисплеят мига странно, докато той трепери като луд и вибрира.

По отношение на качеството е евтин Китай, а не Словакия. Две точки!

Whirlpool TDLR 60810

Юлия, Ржев

Машината ми хареса точно до миналата седмица, когато от корпуса изведнъж се изля гъст, остър дим. Малък пожар не се случи. Източих я с енергия и се обадих на господаря, който пристигна бързо, замени някаква част и си тръгна, пожелавайки приятна вечер. Вечерта не се оказа приятна, защото заредих измиването, включих машината и след 15 минути пушекът започна отново, добре е, че този път бях нащрек. Това е ужасна, ненадеждна машина, която има място в боклука. Ще я изхвърля и ще спя спокойно.

Лариса, Москва

Лош модел с остарели спецификации. Цената му е много висока. Състезателите имат точно същото сглобяване в района на $ 250, но трябваше да платя 450 за това. Мислех, че купувам добро оборудване в надежден магазин, но го нямаше. Счупена след 8 месеца, ползата от гаранцията все още не е приключила. Тези, които искат да купят добра кола, съветвам ви да избягвате Whirlpool TDLR 60810.

   

2 коментара на читателя

 1. Граватар Евгений Юджийн:

  Опитах се да купя в Citylink. Първият висеше на 15 мин. Господарят каза - необходимо е да се смени. Написах заявление за заместване на същия модел. Изчаках 10 дни, резултатът е същият. Купих си Electrolux. Не знам какво да мисля. Или колите на Virpul са лоши, или в магазина е лошо!

 2. Граватар Светлана Светлана:

  Лоша кола Virpul. Барабан с бури разкъсва дрехи. Когато го купих, не го проверих веднага. Virpul започна да използва машината само година след покупката, тъй като направиха ремонт в апартамента и закараха само година по-късно. Гаранцията на магазина беше приключила дотогава; не беше възможно да върнете колата в магазина. Ще взема друга.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини