Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Whirlpool AWS 71212

мнения за Whirlpool AWS 71212С 380 долара в джоба си можете сериозно да помислите за закупуване на пералня Whirlpool AWS 71212. Тази техника е получила доста висока оценка на експертите. Някои експерти като цяло бяха доволни, но все още няма да бързаме. Първо, разгледайте характеристиките на този „домашен асистент“ и изучете мненията на клиенти, които вече са се запознали с нея. След това заключенията ще се подканят сами.

Мнения на мъжете

Дмитрий, Самара

Беше много отдавна да си купя нормална пералня, но някак си нямах късмет и тогава попаднах на Whirlpool AWS 71212, модерен с голям барабан и европейска сглобка. Много надежден, изтрива ме за една година, без намек за щети. По време на въртящия се цикъл той, както всички автомобили, вибрира и гърми, така че митът, че колите Virpul са тихи, мога веднага да се разсея. Този малък недостатък е блокиран от куп предимства.

  • Словашкият сбор е модел за качество, бях убеден в това. Всички части са монтирани, никъде не виси и работи на най-високо ниво.
  • Панелът има дисплей, удобно копче за избор на програми и необходимите бутони. Всичко това изглежда органично и стилно.
  • Барабанът отвътре няма никакви бурета или грапави ръбове, така че няма причина да се страхуваме, че ще повреди прането. Освен това в този барабан могат да бъдат изтласкани няколко големи предмета или много малки предмети, цели 7 кг.
  • Скоростта на въртене може да се регулира ръчно, максималната е зададена на 1200.
  • Машината има няколко полезни функции, например 6-ти смисъл или автоматично регулиране на нивото на водата.

Съдейки по функциите и множеството програми за пране, тази машина е от скъпа серия, но всъщност струва много малко.

Напълно вярвам на своите неща, неща на съпруга / съпругата и детето. Забравихме за миенето на ръце, хвърляме дори вълна на машината, Virpul няма да ни подведе.

Давид, Москва

Много хубава пералня, евтина и функционална. Европейската асамблея очевидно се различава от руската, не е жалко да плащаме за това. Нещата се перат според нуждите, просто сън.

Александър, МоскваWhirlpool AWS 71212 отзива

Много икономична машина с разумни режими. Получава толкова вода, колкото е необходимо за измиване на определено количество пране. Пералнята не си позволи никакви повреди или пропуски, ако го коригирам с избора на програми.

Георги, Москва

Не бях избрал дълго време, дойдох в магазина и взех първия, който ме посъветва - Whirlpool AWS 71212. Направих инсталацията сам, като прочетох инструкциите в публикацията - Инсталиране на пералня на дървен под, Всичко се оказа бързо и лесно, аз дори не го очаквах. Изтривам сега с голямо удоволствие, защото техниката е супер!

Иля, Тоглиати

Преди имах Virpul, затова купих и Virpul за смяна. Изтриваме от три месеца, засега няма проблеми. Мисля, че почти винаги нова машина работи добре, така че ще наблюдаваме. Удобно е да се управлява, няма проблеми с избора или идентифицирането на програмите. Електронен контрол и има екран, след старата пишеща машина необичайна. Съпругът харесва голям широк барабан с луд товар от 7 кг, благодаря много от нея!

Андрей, Санкт Петербург

Пералнята стабилно се държи дори на крив под. Изравних случая, както можех, но все пак не се получи перфектно и по дяволите, ако само той работи. Горният капак се сваля, така че лесно натиснах машината под плота. Изтрива се перфектно, не яде много прах и освен това спестява светлина с вода.

По време на измиването целият прах се разтваря, нищо не остава в тавата.

Александър, Нижни Новгород

Преди да купя, се запознах с мненията на хората за Whirlpool AWS 71212. Някои ласкателни коментари и това ме постави нащрек. Той дойде в магазина, качи машината от всички страни, пренесе мозъка на продавача, но все пак го получи.

Не съм особено доволен от покупката. Първо, машината е много шумна, вътре, в допълнение към обичайните звуци, има чукане на желязо и това показва скрит дефект.Второ, изтрива доста лошо, вече изпробвах три вида прах, резултатът е също толкова незадоволителен. В противен случай всичко изглежда, както казват производителите, ще продължа да изучавам новата машина.

Мнения на жените

Марина, Омск

Избрах от дузина модели различни марки перални машини и това не е всичко. Или цените са твърде високи, тогава характеристиките са твърде лоши, нищо добро не се натъкна, докато продавачът не посъветва Whirlpool AWS 71212. Съмних се малко, но като се има предвид силните и слабите страни на тази шайба, реших да купя. Изтривам 6 месеца, не съжалявах за изразходваните пари. Препоръчвам го на всички!

Джакузи 71212

Светлана, Ижевск

Рекламирани глупости! Можем да спрем на това, но след това модераторът ще изтрие моята рецензия. Основното ми оплакване е за измиване, или по-скоро за липсата му. Машината се изплаква ужасно, има усещане, че прането се развихря в кашата от праха, тъй като тя изтегля вода в резервоара до минимум. Когато извадите неща (особено черни), по тях има ясни следи от прах. Опитах се да го измия с гел, но той също е слабо изплакнат. Не ви съветвам да купувате!

Катрин, Химки

Обичам тази машина от датата на закупуване и до днес. През последната година и половина мия се 4 пъти седмично и винаги изпитвам дълбоко удовлетворение от резултата. Имах автомобили Beko, Samsung, Indesit, но всички те „не лежиха до мен“ с Whirlpool AWS 71212. Най-готините й програми са: ръчно пране и деликатно измиване. Те издържат доста време, но резултатът е 100%.

Тамара, Хабаровск

Тази шайба е доста добре с мен, но просто не разбирам възпиращите, които искат да изневерят на този модел. Тя е великолепна. Елате в магазина, извадете тавата с прах, отворете люка, завъртете барабана с ръце и ще разберете всичко без думи, защото тази машина е направена за хора!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини