Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Whirlpool AWS 63213

мнения за Whirlpool AWS 63213Когато има спешна нужда от закупуване на нова пералня, започвате да бързате из магазините, без да знаете какво да изберете. Тази тактика е много непродуктивна, защото води до факта, че избирате своя „домашен помощник“ почти на случаен принцип. Препоръчваме ви първо да разгледате отзивите на клиентите, поне за пералнята Whirlpool AWS 63213 и едва след това да направите скъпа покупка.

положителен

Виктор, Нижни Новгород

Миналата година успяхме да купим евтино Whirlpool AWS 63213. По това време вече имахме една пералня, която напълно ни подхождаше, но я взехме евтино, затова реших да я сложа в лятната кухня за измиване в топлия сезон. Жена ми беше възхитена от това мое решение, тъй като през лятото има много повече измиване и можете да го стартирате едновременно в две машини.

Искрено мислех, че тя няма да преживее зимния студ, но сгреших. Не само ги оцеля, но и показа, че изтрива по-прекрасно от нашия изискан Bosch. Нейният „кон“ - измиване на връхни дрехи, одеяла и килими. Подозирам, че тя ще свърши отлична работа, измивайки всякакви други цялостни неща. Напоследък започнах все по-внимателно да гледам машината. И щом започнах да го правя, започнах да я харесвам все повече и повече.

  • Тя има стилен и информативен дисплей с много полезни бутони и копче за смяна на програма.

Между другото, управлението й е изцяло електронно, което дава възможност да се използват по-сложни и полезни програми за пране.

  • Има защита срещу течове на вода. Не се нуждая особено от такава функция, но ако поставите такова оборудване в жилищна сграда на последния етаж, съседите от долния етаж ще ви благодарят.
  • Машината спестява електричество и малко вода. Нямаме проблеми с водата, сондажът е пробит и все още има водоснабдителна система, но електричеството „лети доста стотинка“.
  • Пералнята перфектно се изтрива и изтрива. Съпругата също твърди, че изплаква много по-добре от нашия Бош. Може би е права.
  • Доста много пране се счупва в барабана. Посочено е, че издържа 6 кг, но ми се струва, че мием още повече.
  • Машината има куп програми и функции, някои от тях са включени с бутони, които са разположени на контролния панел. Що се отнася до мен, много е удобно.

Ирек, Москва

Нормална машина Whirlpool AWS 63213. Успях да я грабна при продажбата на Нова година с 50% отстъпка. Добро начало на годината, а покупката като цяло е супер. Имам четири деца. По принцип вече сте си представили колко мръсно пране се натрупва в моето семейство. Всеки ден голяма кошница, така че стартираме оборудването 1 път на ден, пробвайте по-близо до вечерта. Изтрива се без повреди, спалното бельо е чисто, не мога да кажа за някакви недостатъци, за тези пари не са. Слагам на пишещата машина пет точки!

Светлана, Саратов

Много ми хареса тази пералня, въпреки че не я купих за себе си, а за майка си, която беше просто в екстаз. Факт, че моята Beco WKB 41001, изтрива постелята доста лошо и често я разкъсва, затова я нося за майка ми в Whirlpool AWS 63213, която почиства безупречно. Скоро търпението ми ще се спука, ще взема машината като майка си и хвърля Беко!

Елдар, СочиТавичка Whirlpool AWS 63213

Използвам тази пералня повече от година. Купиха го на ниска цена вместо остарелия Siemens, който се използва от 12 години. Новата машина перфектно изтрива - това е факт. Съпругата спори за първи път, очевидно се привърза към старата пералня, но след това беше принудена да се съгласи, защото самата тя виждаше резултата всеки ден. При покупката спестихме много пари, а освен това получихме и малко готино оборудване, така че съм напълно доволен.

Ирина, Омск

Тази шайба е истинска находка. Как магически изтрива черните неща и как бях страдал без нея. Не призовавам никого да купува такава машина, не ме интересува, просто пиша да се похваля с покупката си!

Лариса, град Мурманск

Случайно придоби тази пералня миналата година.Никой от приятелите ми няма коли Virpul, така че трябваше да сърфирам в Интернет, за да науча повече за него. Оказа се, че много хора го харесват, успокоих се и започнах да го използвам. Наистина машината е добра, поне аз не мога да кажа нищо лошо, но и аз няма да я похваля. Това е просто нормална домашна техника.

Донякъде дразни селския й вид. Разбирам, че това е бюджетен модел, но все пак беше възможно да се работи по дизайна по-подробно.

отрицателен

Георги, Ростов на Дон

Преди да си купя пералня, разговарях с голям брой хора в социалните мрежи. Те ме посъветваха различни неща и в крайна сметка ме убедиха да взема Whirlpool AWS 63213. Приятели, не мога да кажа благодаря за такъв съвет, защото се оказа ужасно, като моята кола. Трябваше да ме предупреди в магазина. В крайна сметка видях ниското качество на пластмасата, усетих подозрителна миризма на пластмаса от барабана, усетих подозрително увиснали бутони и копче за смяна на програма. Но, за съжаление, не придадох никакво значение на всичко това и както се оказа, напразно.

Преди месец пералнята наистина ме пусна. Натрупах много пране за голямо измиване и се счупи. Изпускателната помпа „полетя“. Трябваше да харча пари за прането, защото вече не можех да чакам, а натрупаното пране трябваше да се пера, тъй като на следващия ден трябваше да отида на работа. В резултат на това „регистрирах се“ в пералното помещение, оставих много пари там. Свързах се с сервизен център, чийто гаранционен ремонт продължи две седмици. Ужасна ситуация и ужасна машина, съжалявам, че ти се оплаках, няма никой друг. Живея сам, в града наскоро и все още няма приятели.

Мария, Магнитогорск

Тази машина няма предимства, добре, дори и да има, тогава те са повече от припокриване с недостатъци. Тя работеше за мен само месец и тогава от нея капе танк. Майсторите го закърпиха за мен, но той отново се разтече. Службата каза, че вече няма да затварят резервоара, необходимо е да се смени и там ценоразписът беше такъв, че да се стреля по-лесно. Страхотен модел!

Отзиви за Whirlpool AWS 63213

Маргарита, Барнаул

Купихме машина дълго, но така се случи, че тя стоеше в кутията ни в продължение на шест месеца. Тогава най-накрая се преместихме в нов апартамент, а аз го започнах на работа. Монтажът е извършен от двама специалисти от сервизния център. Те направиха всичко перфектно, дори изравниха тялото правилно. Около седем месеца машината работеше добре, но после изведнъж двигателят й изгоря. Гаранцията вече приключи, така че "стигнахме" до скъп ремонт. Поставих на машината две точки "за надеждност"!

Трябваше да си купим нов двигател, защото старият, според майстора от сервиза, не можеше да бъде ремонтиран.

Анастасия, Екатеринбург

Безопасно доставих тази пишеща машина до магазина и издишах с облекчение. Първо, тя веднага се показа не много, увисна на въртящия се цикъл или много гръмна. Гръмотевицата стоеше метал ужасно. Второ, машината не вдига праха от тавата. Трябваше да го сложа в барабана. По принцип "умрях" машината обратно на продавача преди изтичането на 14 дни и това е щастливо!

Лидия, Новокузнецк

Имах дълбоко убеждение, че продавачът, възползвайки се от моята простота и невежество, ми даде неликвидни активи. Този Whirlpool AWS 63213 е чудовищен продукт за потребителски стоки, който отказва да изпълнява функцията си нормално. Опитах различни програми, обаче резултатът винаги е еднакво плачевен. Не съветвам да купувате машина, която не мие!

Албина, Санкт Петербург

Тук имате словенското събрание. Счупи се на третия ден, опитни военнослужещи се хванаха в службата, смениха UBL на пишеща машина и едновременно констатираха повреда. Сега машината се изтрива, но всеки ден се страхувам, че нещо друго ще се счупи. На практика не ми диша.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини