Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Whirlpool AWS 61012

мнения за Whirlpool AWS 61012Whirlpool е много известна марка, под която бяха пуснати много шайби. Бюджетната пералня Whirlpool AWS 61012 е едно от последните хитове, които се харесаха на голям брой потребители. Днес ще разгледаме отговорите на тази конкретна пералня с надеждата да получим по-достоверна, подробна и изчерпателна информация за тази техника.

Мнения на мъжете

Антон, Киев

Много режими и много бутони. Контролният панел наистина е претоварен с всякакви отделни бутони и индикатори. Има и копче за превключване на програма и дисплей, защо да бъркате потребителя с всевъзможни бутони. Е, добре, свикнете. Защо толкова много програми за пране? Искрено се опитах да ги проуча всички и с увереност мога да кажа, че половината могат спокойно да бъдат изхвърлени, тъй като в тях няма смисъл. Машината се изтрива нормално, въпреки че към този момент няма оплаквания, тя също има филтър, който може лесно да се отстрани. Поставих три точки от пет!

Роман, Оренбург

Те не искат пари за пишеща машина, но според нейните характеристики това дори не е нищо. Ако погледнете по-внимателно случая, тогава машината „раздава с потропки“ евтина пластмаса, но всеки втори модел има различни марки, дори скъпи. Пералнята не работи шумно, само че открих още десетина предимства с нея.

 1. Компактни размери. Е, да не кажа, че е много компактен, вероятно има и по-малки коли. Но в сравнение със стария ми LG, това е наистина бебе.
 2. Добър дисплей. Това, разбира се, не е екранът на смартфон, но всичко, от което се нуждаете, показва. Основното е да не предполагате колко време остава до края на измиването.
 3. Много много полезни програми.

Лично аз харесвам три програми: ежедневно измиване, изплакване и въртене, бързо измиване.

 1. Машината може да бъде спряна директно с вода в резервоара.
 2. Можете да регулирате скоростта на въртене, колкото е необходимо, за да осигурите най-добрия резултат.
 3. Машината има функцията "Лесно гладене", която наистина работи. Във всеки случай, след като го използвате, дори не е необходимо да включвате парахода на ютията, нещата изглеждат много прилично.
 4. Технологията използва технологията 6th Sense. Не знам какво е добро, но вероятно е готино.
 5. Ако възникне дисбаланс вътре в барабана, машината спира работата, така че нищо да не се счупи. Това се нарича контрол на дисбаланса.
 6. Машината разполага с вместим барабан, който съдържа 6 кг пране, в допълнение, този барабан може да се върти до 1000 об / мин по време на въртене, което ви позволява да изтръгнете качествено нещата.
 7. И накрая ще кажа изречената от хакера фраза, която машината изтрива перфектно. Наистина се измива перфектно, при условие че изберете правилната програма и поръсите нормален прах.

Whirlpool AWS 61012Притежавам тази шайба за десети месец. Сериозни минуси все още не са намерени. Подозирам, че производителят е спестил на материали и компоненти при сглобяването на машината, но засега това не се е отразило върху функционалността на устройството. Така че съм щастлив, препоръчвам машината на всички!

Юри, Новосибирск

Машината си струва парите. Всичко се прави в него така, както аз и жена ми се нуждаем. При работа не издава никакви опасни шумове, не се чува трясък от метал, не се чува тракане или скърцане. Всички лагери са непокътнати, електрониката не е бъг. Изтрива се нормално. Шест месеца почиствах филтъра за прах веднъж, почти нямаше мръсотия. Техника за тестване!

Сергей, Кемерово

След като се въртях на шайбата Whirlpool AWS 61012, се опитах да стискам прането с ръце и успях. Това означава, че машината се изтръпва зле. След измиване остават следи от прах върху дрехите. Той изпере якето си и върху него, след изсъхване, се виждаха бели петна, нищо подобно не беше наблюдавано преди. Той показа якето на специалистите в пералното помещение, те казаха, че такива следи могат да се появят или от лошо изплакване, или от лошокачествен прах. Изключвам праха, което означава, че е лоша пишеща машина.

Рустам, Казан

Отначало машината наистина хареса.Съпругата миеше планини от неща в нея, не особено напрегнати. Четири месеца по-късно се счупи, ремонтът струва 6000 рубли. Сервизният център ви принуждава да извършвате ремонт за своя сметка, тъй като спадът на напрежението, което е резултат от повреда на двигателя на пералнята, не е гаранционен случай. Не знам какво да правя, или се съгласявам и плащам, или отивам на съд.

Предложиха ми да превъртам отново изгорения двигател. Но те отнемат почти 4500 рубли за навиване и без никаква гаранция, по-добре е да си купите нов мотор.

Евгений, Кострома

Тази машина според характеристиките на "две глави по-високо" на старата ни шайба, която все още имаше механичен контрол и инструкции на немски език. Whirlpool AWS 61012 е много по-тих, изтрива почти безшумно и издава малко шум по време на цикъла на въртене. Горната класа изтрива нещата, само пералнята на хусара може да я измие с ръце и дори тогава, ако се старае много. Харесва ми и нейният външен вид. Минавам покрай, неволно се възхищавам на лъскавото й тяло и стилен контролен панел. Старата ни жена вече беше с ръждиви капки и дупки в тялото. Харесвам Whirlpool, уважение!

Мнения на жените

Любов, Naberezhnye Chelny

Бяхме много подведени пералня LG F12B8WD8, счупи се, едва изпълни гаранционния срок. И се счупи така, че е по-изгодно да купувате нов, предавайки стария за части. Решихме да не се забъркваме с LG, те взеха Whirlpool AWS 61012. Ох и готина машина.

 • Първо, той ясно изтрива по-добре, поне в сравнение с LG.
 • Второ, той почти не дрънка, дори когато режете въртенето при високи скорости.
 • Трето, тя изразходва по-малко вода и електричество, а прахът се разтваря напълно. Поставих пет точки от нашия водовъртеж и нула LG.

Елена, Смоленск

Много, много, много добра пералня. Откровен съм, благодарен на продавача, че той ме разубеди, че е вреден купувач, да взема пералнята Indesit. По принцип обичам да спестявам. Опитвам се да купувам всичко на склад, но на продажби. И тук ме доведе до ниска цена, исках да взема Indesit, вече бях започнал да теглям, но продавачът, любезна душа, ме разубеди. Без оплаквания от моя страна, машината изпълнява функцията си с пет и четири плюса!

Анастасия, КисловодскОтзиви за Whirlpool AWS 61012

Трябваше да изхвърля тази техника след 1,5 години работа. Тя има много капризна електроника, светлината мига няколко пъти по време на миене, машината се въртеше плътно и не се включва повече. Съветникът диагностицира повреда на контролния модул и нещо друго. Сега машината е в гаража, събираща прах. Изключително съм разочарован!

Яна, Пенза

Тя мие тази машина около 3 пъти седмично в продължение на цяла година, всъщност не я претоварва. Първо, след 8 месеца бравата на люка се счупи, сега тук е помпата за източване. Отначало си тананикаше силно, но бавно изцеждаше водата, сега изобщо не се оттичаше, просто си тананикаше. Възможно ли е да ремонтирам отново, колко съм късметлия!

Валентина, Севастопол

Не харесвам много сложния контролен панел. Куп от всевъзможни бутони, които децата обичат да натискат и дали има заключване или не, все още не разбрах. Последният път, когато внуците ми дойдоха, просто миех. Избутаха ме нещо там, а машината стоеше точно с водата. Синът ми трябваше да източва водата, в противен случай би било невъзможно да се вземе прането. Ще възпитам моите внучки, така че да не навлизат в технологиите, в същото време ще потърся ключалка от децата.

Лариса, Ижевск

Купих шайба преди две години. Няма проблем с нея. Обикновено се изтрива, стартира бързо и има всички необходими програми, дори повече. Препоръчвам да закупите!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини