Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Whirlpool AWS 61011

мнения за Whirlpool AWS 61011Най-обикновеният купувач рядко се интересува от технически сложна пералня. Той предпочита да използва обикновена машина със средна цена и повече или по-малко висока надеждност. Продавачите декларират, че пералнята Whirlpool AWS 61011 принадлежи към тази категория, но нашите експерти засега не могат нито да потвърдят, нито да опровергаят тази информация. Нека да разгледаме отзивите на клиентите, може би те ще изяснят ситуацията.

положителен

Лариса, Санкт Петербург

Машината ми хареса почти веднага. Буквално през първите пет минути разпределих две шайби, едната се повика LG F1296ND3, другото е Whirlpool AWS 61011. Помислих около час, развих всички нерви на продавача, но в крайна сметка реших да си купя Whirlpool. Не знам дали съм загубил или не, защото и двете коли са нормални, но моят Whirlpool ми подхожда напълно.

  1. Тя е с вместим барабан с оригинална форма, в нея са поставени 6 кг спално бельо.
  2. Машината разполага със стилен панел, голям екран и до 18 режима на пране.

Минаха 10 месеца, но все още нямах време да опитам всички режими, има толкова много от тях.

  1. Има две възможности за експресно измиване: за 15 минути и 30 минути. 15-минутно измиване е така, така че има малко смисъл в това, но 30-минутното измиване не е лошо, можете да го използвате.
  2. Допустимо въртене със скорост 1000 об / мин. Скоростта може да бъде намалена, но за да бъда честен, качеството на това няма да се подобри.
  3. Машината има стандартен набор от защитни функции и таймер за забавяне на старта, което често ми помага да изляза.

Отзиви за Whirlpool AWS 61011В допълнение към всичко по-горе бях много доволен от цената, особено след като продавачът ми обеща 10% отстъпка. В резултат машината отиде при мен евтино. Оказва се, че спестих и в същото време изтривам на отлична машина. Пожелавам всички покупки да са толкова успешни.

Ксения, Курск

Сред евтините тесни коли това е най-доброто, сега знам това. Почти две години тази машина изтрива 5 дни в седмицата и няма проблеми. Факт е, че разделяме един голям апартамент на две семейства: сестра със съпруг и малко дете, а аз със съпруг и очарователни близнаци. В такова голямо и приятелско семейство миенето е често срещано нещо, затова Whirlpool AWS 61011 не стои бездействащ при нас. Качеството на измиване е много отлично, нямаше счупвания. Препоръчва се за всички!

Джулия, Самара

Съпругът ми е производител на мебели, затова ни направи кухненски комплект със собствените си ръце в неговата компания. Не знам какво е мислил там, когато направи скицата, но плотът се оказа тесен. Когато дойде време да купим пишеща машина, направихме измервания и се оказа, че тялото на обикновена пишеща машина неизбежно ще стърчи, но аз не бих искал това. Трябваше да купя тесен модел Whirlpool AWS 61011. Много е добре, че го направих, защото тази шайба е просто супер. Той е просторен, тих, икономичен, прилично изглежда и горният капак е свален от него. Нашето семейство препоръчва!

Сергей, Екатеринбург

Това е нормална машина. Цената е достъпна. Изтрива всичко перфектно, поне хвърлете нещо в барабана. Опитах се да измия дори обувките, въпреки че напразно, след това не изглеждаха много добре. Накратко, вземете го, няма да съжалявате. Изтрива от мен без проблеми година и половина, мисля, и след пет години нищо няма да й се случи.

Александър, Москва

Евтина мия машина със средно натоварване. Не можете да изненадате модерен купувач с него, но не трябваше да се изненадвам. Трябваше ми проста техника, която почиства цялото мръсно пране в къщата. Намерих я, това е Whirlpool AWS 61011, не ми трябва друга!

Взех тази машина за 350 американски долара - считайте я абсолютно за нищо.

Василий, Новосибирск

Когато ме помолиха да говоря накратко за новата си пишеща машина, те намекнаха, че говоря за нейните предимства и недостатъци. Тук пиша. Тя има много предимства: красив и голям барабан, интуитивни контроли, хубав екран, стабилно тяло. Изтрива се добре. Няма да кажа нищо за недостатъци, защото не знам. И няма да измисля нещо, извинявай! Това е моето мнение.

отрицателен

Иля, КрасноярскWhirlpool AWS 61011

Машината като че ли не трака много, но свирка като славей.Честно казано, би било по-добре, ако славеят слуша. Звукът дразни и ви става на нервите. Освен това машината не вдига прах от тавата, много придирчив. Ако прахът остане в тавата, помислете, че не е измит. Страшен модел, не харесвайте!

Марат, Кисловодск

По време на шест месеца на работа входният маркуч беше скъсан два пъти. Никога не съм чувал, че колите са имали такъв проблем, но го имам. Благодаря Whirlpool AWS 61011, няма да забравя цял век!

Людмила, Нижневартовск

След осем месеца ежедневно пране на машината двигателят се провали, трябваше да го сменя под гаранция. Ето как "облекчих" шайбата. Също така имам оплакване за реболери. Понякога по време на цикъла на въртене един от тях излита от монтажа и започва да се мотае в барабана и ужасно чука. Това показва лошо сглобяване. Поставих две точки от пет!

Тамара, Казан

В тази пералня няма смисъл, защото тя отказва да се мие нормално. Вече изсипах прах директно в барабана и използвах течни продукти, все пак измиването е лошо. Не мога да разбера причините, изглежда, че трябва да се обадите на съветника, може би ще ви помогне да го разберете.

   

1 коментар на читателя

  1. Граватар на светлината светлина:

    Моята машина Whirlpool работеше 3 години и половина и лагерът беше покрит. Моля, обърнете внимание, че тези машини нямат пластмасов резервоар. Следователно, трябва да промените всичко. Резервоарът, заедно с барабана от неръждаема стомана, запечатан в него, и разходите за ремонт са половината от цената на нова машина. В допълнение, контролния панел отдавна е започнал да се проваля. Когато се върти, той свисте много. Накратко, обичайните потребителски стоки, прекарани от бившата марка от турците.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини