Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Whirlpool AWOC 0714

мнения за Whirlpool AWOC 0714И сега, най-накрая е време да поговорим за всичките си любими напълно вградени перални машини. Това, което е напълно вградена пералня, е техника, която по същество се слива с мебел, като напълно се крие в недрата си. На предната стена на такива машини има панти, на които вратата е окачена, а корпусът е оразмерен така, че да пасва на вътрешния размер на стандартна подова стойка. Ярък пример за пералня Whirlpool AWOC 0714. Днес ще проучим внимателно отзивите на клиентите за това.

положителен

Юлия, Тюмен

Съвсем наскоро направихме ремонт в кухнята и подготвихме място за изцяло вградена автоматична пералня. Просто нереалистично е да поставите машина в банята, а в кухнята не бих искал да гледам мръсното пране, което виси в барабана. Можем да кажем, че решението за закупуване на напълно изградена машина беше единственото. Спряхме на Whirlpool AWOC 0714. Специалистът беше ангажиран с монтажа му. Изтривам го вече почти година и мога да кажа няколко думи.

  1. Ясно и рационално управление.
  2. Разумен набор от програми за всяко бельо.
  3. Много просторен барабан на цели 7 кг.

Вътре в барабана има причудливи презареди и гладка метална повърхност. Заявява се, че поради това прането не се влошава.

  1. Мощен барабан, който осигурява въртене със скорост 1400 об / мин.
  2. Пълна защита срещу течове и други проблеми.

Искам също да добавя, че взехме тази машина на разумна цена и това е малко изненадващо, защото пералните машини с такива характеристики са доста скъпи. И още нещо. Машината поради факта, че кутията е напълно затворена от фасадата на мебелите, произвежда по-малко шум, макар и не много, но все пак по-малко и това е допълнителен плюс в полза на Whirlpool AWOC 0714.

Ирина, Казан

Това е вторият ми автомобил с марка Virpul. Оказва се, че предишната работи за мен 11 години, а аз се запознах с Whirlpool AWOC 0714 само преди пет месеца. Във вградените пишещи машини ми харесва факта, че няма нужда да се грижите за външния им вид, защото те така или иначе ще бъдат затворени. Функционалният идва на първо място, а това при тази пералня е отвъд похвала. Най-много ме впечатлява големият барабан, в който дори килимите се изтриват без проблеми. Вече миех и плитки, и големи меки играчки и винаги резултатът е страхотен.

Лариса, Томск

Много радост за мен като любовница донесе тази шайба. Измиване, изплакване и въртене на най-високо ниво и до 18 програми и всички са избрани на съвестта. Изградиха машината без проблеми, изглежда, че тя винаги е била там, остава да се закупи Съдомиялна машина Bosch SPV30E00RUпоставете близо и тогава ще бъда наистина щастлив.

Игор, МоскваWhirlpool AWOC 0714

Добра машина, нямам с какво да се сравнявам, следователно, когато току-що я закупих и инсталирах, всичко ми беше любопитство. Самият аз не монтирах шайбата, но видях как майсторите го правят. От тяхна страна се получи хватка за дефектен входящ маркуч, който те веднага смениха за моя сметка. Това е може би единствената малка неприятност. В бъдеще машината зарадва само мен и жена ми. Препоръчвам да закупите!

отрицателен

Анна, Волгоград

Не харесвах особено шайбата, но за да бъда напълно откровен, изобщо не ми харесваше. Съдът за прах се простира доста малко, необходимо е прахът да се изсипва много внимателно, често го разсипвам на пода. За Whirlpool AWOC 0714 е непростим надзор. След две измивания отвътре дисплеят стана мъглив и сега е трудно да се чете информация от него. Изглежда, че са малки неща, но съм разочарован.

Последният път, когато се измие, машината не вдига праха от тавата. Почти всички останаха, добре, това е просто някаква каша.

Елена, Псков

За такава пералня много нескромна цена. Ако беше с 10 хиляди по-евтино, нямаше да каже и дума, но съжалявам.Не ми е много ясно защо се върти със скорост от 1400 оборота, сякаш няма да летим в космоса, а бельото не става по-сухо от това. Основното оплакване на електрониката, защото е бъги безбожно. Не съветвам да купувате!

Людмила, Санкт Петербург

Наистина ми хареса машината, докато двигателят й се провали. Миризмата беше ужасна, помисли си огънят, изключи всичко и се обади на сервизния център. Господарят пристигна бързо, но напълно ме разстрои. Оказва се, че подобна повреда не е елиминирана под гаранция и се наложи да платя за подмяна на двигателя от джоба си. Разбира се, разочарован съм, много разочарован, качеството е по-ниско от цокъла!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини